دوست عزیز برای اینکه هم مشکلی از نظر مدیریتی در تداخل مباحث پیش نیاید و شما هم اطلاعات بسیار دقیقتری پیدا کنید پیشنهاد می کنم به تاپیک مخصوص زیر مراجعه کنید:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...F%D8%A7/page93
دوستان اگر تمايل دارند خودمون يك بانك اطلاعاتي جديد درست كنيم شايد اين دوست عزيز نخواد ديگه اين لينك رو در اختيار ما بگذاره .نظرتون چيه؟
ویرایش توسط Mehdi79 : April 25th, 2012 در ساعت 11:35 PM دلیل: حذف نقل قول
من امیدوارم که دوستانی که زحمت تهیه و آپدیت آن را می کشیدند از استراحت برگردند و باز هم این زحمت را متقبل شوند چرا که این موضوع ارتباطی به مدیران فروم ندارد و حاصل کار و اطلاعات جمعی همه دوستان است و به نظر من حفظ نظم و آرامش در فروم به نفع خودمان خواهد بود.
من نسخه تقریبا نهایی این جدول را دارم و اگر لازم دیدید که این کار انجام شود می توانم در اختیار دوستان قرار دهم ولی متاسفانه فرصت کافی برای آپدیتهای بعدی را نخواهم داشت.
من یه سوال راجع به اسکجول 1 دارم. همسر من برا یه شرکت تهرانی کار می کنه (عمرانی) که این شرکت تبعا تهرانه .اما شوهر من از طریق دفتر خودش کارمی کنه براشون که اصفهانه دفترش . ما توی اسکجول 1 وقتی می خواستیم بفرستیم 3 سال پیش توی فرم محل شرکت را وکیلمون اصفهان زد اشتباه کرد در واقع تایپی بود مشکل. حالا دوباره تو این اسکجول ما همان اصفهان را بزنیم یا تهران را. واقعا موندیم لازم به ذکر هستش که گواهی کارمون از اون شرکت تهران هست .بیمه هم از تهران رد می شه .لطف کنین کمک کنین ممنون می شم
ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
مدیکال : 3 ژانویه 2014
پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤
دوستان سلام،
من از گذشته دوری میام.... و حدود یکساله اینجا سر نزدم!
مشخصات پرونده من:
کد 0213
ارسال مدارک به سیدنی: May 2010
ارسال مدارک به دمشق: Nov 2010
فایل نامبر دوم: Feb 2011
من تا اونجایی در جریان بودم که یه سری از بچه ها اعتراض کردن و همزمان ایمیل زدن برای وزیر و قرار بود بهمن کلباسی از وزیر سوال بپرسه در مورد بی عدالتی و ظلمی که به 38 شغلی ها شده بود...
حالا رفتم وضعیت پروندم رو چک کردم دیدم هنوز هست! و هنوز هم نوشته RBVO اما یه چیز دیگه هم بود... دریافت شده در آنکارا!؟؟
میشه لطفا یه نفر من رو از گیجی در بیاره و بگه چه خبر شده؟ خداییش سعی کردم بخونم ولی صدها صفحه میشه که نخونده ام...
طبعا هر شرکتی میتونه شعبات مختلفی در هر جایی از کشور داشته باشه ، در واقع همسر شما به عنوان شعبه ای از ان شرکت می تواند در نظر گرفته شود ، در خصوص بیمه هم همسر شما به عنوان زیر مجموعه ای از ان شرکت در نظر گرفته می شود ، حالا طرف قرارداد بیمه ان شرکت شعبه ای از تامین اجتماعی است که در تهران مستقر است ، به نظر من هیچ گونه مشکلی نخواهد داشت
دوست عزیز الان اوضاع خیلی تغییر کرده ، بهمن کلباسی که هیچ مصاحبه ای انجام نداد ، عده ای هم البته شکایت کردن ، ولی وضعیت الان: کلی از بچه ها این پراسس واقعی با تاریخ شدن ، چند نفری هم مدیکال گرفتن ، ، عده ای هم هنوز ای پراسس نشدن ، کلا میشه بگی که پرونده های 38 رشته ای یه تکونی خورده که امیدواریم سرعت دادن مدیکالها بیشتر بشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)