صفحه 154 از 232 نخستنخست ... 54104144145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164204 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,531 تا 1,540 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط neda_abd نمایش پست ها
    سلام - شما تو سایت نشا هم ثبت نام کرده بودین؟ شماره پرونده ارتون خواستن؟
    بله ثبت نام کرده بودم....

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد نمایش پست ها
    خیلی ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیار همه قرار میدین، اینجور که من متوجه شدم پس اصولا ویزای شما رو یادشون رفته بود چک کنن؟ یا چون ویزا نداشتید به عمد تاریخ نامه رو اینجوری زده بودن؟

بله...احتمالا تاریخ رو از قصد اینجوری زدن....
    به هر حال بانک نمیده....و باید ویزارو بگیرم بعد برم تاریخ رو عوض کنم و برم بانک....

Member
    رشته و دانشگاه
    Mech. Eng.- University of Victoria

دوستان یه سوال،
    نامه ای که وزارت علوم داده واسه 1/10/1390 تا 31/3/1391 هستش. حالا نامه ای که من از دانشگاه واسه شهریه می گیرم باید مال ترم دوم باشه یا اینکه قسط هایی رو که تو این بازه زمانی پرداخت کردم مشخص کنه؟
    بعد واسه دفعه بعدی نامه رو باید واسه کی بگیرم؟ تابستون یا ادامه همین بازه زمانی؟ مرسی.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sinad نمایش پست ها
    دوستان یه سوال،
    نامه ای که وزارت علوم داده واسه 1/10/1390 تا 31/3/1391 هستش. حالا نامه ای که من از دانشگاه واسه شهریه می گیرم باید مال ترم دوم باشه یا اینکه قسط هایی رو که تو این بازه زمانی پرداخت کردم مشخص کنه؟
    بعد واسه دفعه بعدی نامه رو باید واسه کی بگیرم؟ تابستون یا ادامه همین بازه زمانی؟ مرسی.
    پستهاي قبل رو مطالعه بفرمائيد متوجه ميشيد
    اين مشكل مال همه هست

با سلام خدمت دوستان . من یک سوالی داشتم که ایا با ویزا که از سفارت گرفتم و کپی پذیرش بهم نامه ارزی میده وزارت علوم یا نه ؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad5706ht نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان . من یک سوالی داشتم که ایا با ویزا که از سفارت گرفتم و کپی پذیرش بهم نامه ارزی میده وزارت علوم یا نه ؟
    بله. معمولا اصل پذیرش رو میخوان ولی با چونه زدن کارتون راه می افته در این موارد.

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    بله. معمولا اصل پذیرش رو میخوان ولی با چونه زدن کارتون راه می افته در این موارد.
    یعنی اصلش رو میگیرن و دیگه پس هم نمیدن؟
    میشه بفرمایید منظورتون دقیقا از چونه زدن چیه؟ یعنی مثلا چی بگیم؟
    دوستان ممکنه یه کم در مورد قسمت "نوع تعهد نزد بانک"شفاف سازی کنید که یعنی چی و دقیقا چی میخوان و بعدش باید بهشون این ارز ها رو برگردونیم یا چیز مشابه
    ویرایش توسط ElectronicArts : April 26th, 2012 در ساعت 10:20 PM

دوستان چند تا سوال داشتم. من امروز رفتم بانک پارسیان می گه نامه رو که بیاری از وزارت علوم یکی دو ماه باید در انتظار باشی. آیا توصیه ای برای زودتر گرفتن دارید یا مثلاً بانک سامان زود می ده؟
    مدارک من تقریباً کامله و می خوام شنبه اول وقت برم وزارت علوم. آیا باید حتماً قبل از رفتن این 10 تومن رو به بانک تجارت بریزم؟ یا اگه رفتم چنین بانکی اون دور و برها پیدا میشه؟
    شروع پروسه در دمشق:11 اپریل 2006-UL از طرف ورشو: 2سپتامبر 2010-ارسال مدارک: 15سپتامبر و تکمیلی 5 اکتبر
    دریافت مدیکال: 29 اکتبر 2012- رسیدن مدیکال به لندن: 8 نوامبر-pr: Feb 8, 2013 دریافت ویزا: 12 فوریه 2013

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط ElectronicArts نمایش پست ها
    یعنی اصلش رو میگیرن و دیگه پس هم نمیدن؟
    میشه بفرمایید منظورتون دقیقا از چونه زدن چیه؟ یعنی مثلا چی بگیم؟
    دوستان ممکنه یه کم در مورد قسمت "نوع تعهد نزد بانک"شفاف سازی کنید که یعنی چی و دقیقا چی میخوان و بعدش باید بهشون این ارز ها رو برگردونیم یا چیز مشابه
    نه اصلش رو میگیرن، بررسی می کنند و بهتون پس میدن. راستش رو بگید، مثلا نامه تو راهه و از این حرفا. البته کسی که ویزا داره حتما اصل پذیرشش هم به دستش رسیده. ولی کلا زیاد گیر نیستند سر این موارد اصل و کپی. کار رو راه می اندارند.

سلام دوستان:
    اگه من برای ترکیه رفتن از اون ارزی که سالی 1 بار رو پاسپورت میدن استفاده کنم 2 ماه بعدش که بخوام برای ادامه تحصیل برم آلمان بم ارز دانشجویی میدن یا نه؟؟؟؟؟؟/