دوستان یه سوال،
نامه ای که وزارت علوم داده واسه 1/10/1390 تا 31/3/1391 هستش. حالا نامه ای که من از دانشگاه واسه شهریه می گیرم باید مال ترم دوم باشه یا اینکه قسط هایی رو که تو این بازه زمانی پرداخت کردم مشخص کنه؟
بعد واسه دفعه بعدی نامه رو باید واسه کی بگیرم؟ تابستون یا ادامه همین بازه زمانی؟ مرسی.
با سلام خدمت دوستان . من یک سوالی داشتم که ایا با ویزا که از سفارت گرفتم و کپی پذیرش بهم نامه ارزی میده وزارت علوم یا نه ؟
ویرایش توسط ElectronicArts : April 26th, 2012 در ساعت 10:20 PM
دوستان چند تا سوال داشتم. من امروز رفتم بانک پارسیان می گه نامه رو که بیاری از وزارت علوم یکی دو ماه باید در انتظار باشی. آیا توصیه ای برای زودتر گرفتن دارید یا مثلاً بانک سامان زود می ده؟
مدارک من تقریباً کامله و می خوام شنبه اول وقت برم وزارت علوم. آیا باید حتماً قبل از رفتن این 10 تومن رو به بانک تجارت بریزم؟ یا اگه رفتم چنین بانکی اون دور و برها پیدا میشه؟
شروع پروسه در دمشق:11 اپریل 2006-UL از طرف ورشو: 2سپتامبر 2010-ارسال مدارک: 15سپتامبر و تکمیلی 5 اکتبر
دریافت مدیکال: 29 اکتبر 2012- رسیدن مدیکال به لندن: 8 نوامبر-pr: Feb 8, 2013 دریافت ویزا: 12 فوریه 2013
سلام دوستان:
اگه من برای ترکیه رفتن از اون ارزی که سالی 1 بار رو پاسپورت میدن استفاده کنم 2 ماه بعدش که بخوام برای ادامه تحصیل برم آلمان بم ارز دانشجویی میدن یا نه؟؟؟؟؟؟/
علاقه مندی ها (Bookmarks)