سلام
من از شعبه شهرستان بانک کشاورزی یک BS به زبان فارسی با مهر و امضای شعبه صادر کننده دارم. ازشون خواستم که یکی هم به زبان انگلیسی صادر کنند، گفتن که تا حالا مورد انگلیسی نداشتن، وقتی فرم انگلیسی بانک ملی را به رییس شعبه نشان دادیم، گفت که سعی می کنه توی همین تمپلیت نامه را صادر کنه. ولی من مطمئن نیستم که موثر باشه یا نه؟ منظورم اینه که، چون شعبه بانک کشاورزی این BS را به انگلیسی اما توی سربرگ فارسی و مهر فارسی (بدون مهر برجسته) می خواهد صادر کنه، سفارت چنین BS ای رو قبول می کنه یا نه؟
شما به نظرتون همین BS انگلیسی شعبه (سربرگ و مهر فارسی) ارائه کنم کافیه، یا بیام تهران برم کاراشو از دفتر مرکزی انجام بدم.
لطفا کمک کنید،
ممنون
CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013
دوستان تو بی اس اولویت با گردش حسابه یا مبلغ موجود تو اون؟ مثلا یه جساب با موجودی 31 میلیون و گردش 9 میلیون ضعیفه؟!
ممنون از پیگیریتون. پس سر ما کلاه رفت. اولین شوک پس از ارسال مدارک![]()
برای آیندگان: دوستان! عزیزان! اگه دیدید شعبه بانک رفاه تاریخ افتتاح حساب رو در گواهی ای که می فرسته برای امور بین المللش در تهران وارد نکرده، ازشون بخاین این کار رو انجام بده حتما (ظاهرا در فرمت اولیه ی این گواهی، تاریخ افتتاح حساب درج نشده ولی اگه بخاین می تونن بهش اضافه کنند). با تشکر از aminfkh
سلام
مهم اینه که شما نشون بدین که توانایی مالی دارین و بنابر این موجودی مهمتر از گردش حسابه. البته اگه گردش حساب هم بالا باشه بد نیست چون نشون میده توانایی داشتین، البته نه خیلی زیاد که مشکوک بشن! این مبالغی که شما گفتین مشکلی ندارن، ولی ضعیف یا قوی بودنش بستگی به میزان فاند و مخارج شما داره! مثلا اگه فول فاند باشین (همه مخارج رو دانشگاه بده) اینم از سرشون زیادیه، ولی اگه توی یه دانشگاه گرون درس بخونین که فقط هزینه تحصیلش از این بیشتر باشه و فاند هم نداشته باشین خوب کمه! باید ببینین دخل و خرج باهم می خونه یا نه.
موفق باشین
بچه ها من این فایل مربوط به درخواست ویزا رو که دیدم نگران شدم. همه BS بالا گذاشتن. من 23000CAD فاند گرفتم و 7,000,000 تومان هم BS گذاشتم. اگه خیلی کمه می شه دوباره BS بگیرم و بفرستم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)