صفحه 95 از 627 نخستنخست ... 45858687888990919293949596979899100101102103104105145195595 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 950 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

نقل قول نوشته اصلی توسط farzanehkaji نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من پدرم شغلش آزاد بوده و ملاک هست و موجودی حساب خوبی هم داره.حتما برای تعهد محظری باید فیش حقوقی یا جواز کسب داشته باشه؟یا فقط پول کافیه؟
    سلام دوست عزیز. تبریک میگم خدمتتون
    ببینید باید یک جور نشون بدین که این پول از کجا اومده: ترجمه رسمی اجاره نامه ها یا قراردادهای تجاری و کپی اسناد مالکیت می تونه خیلی کمک کننده باشه.موفق باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط varesh90 نمایش پست ها
    سلام.
    در تکمیل پاسخ دوستمون vanadis باید بگم که من هم از بانک رفاه گواهی گرفتم و فرمتش دقیقا همینطوریه که شما می فرمایید و عوضش هم نمی کنن! پس نگرانش نباشید
    ممنون از پاسختون، من زنگ زدم از شعبه مرکزی تهران این مسئله رو پرسیدم و گفت هر چیزی که شعبه شما به ما بگه می نویسیم. منم از شعبه اصلی درخواست کردم و نسخه همراه با تاریخ رو برای شعبه مرکزی تهران دوباره فکس کردن و در نهایت تاریخ افتتاح حساب رو اضافه کردن.

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    نه مشکلی نیست. در ضمن این جور نامه ها رو بعید می دونم اصلا دادگستری تایید کنه!
    کسی تاکید نکرده روی این مهرها! بیشتر برای محکم کاری میگن بزنید ولی من تا حالا ندیدم سفارت به کسی ایراد بگیره که چرا مدارک رو تایید نکردید.
    نظر شخصی من اینه که فقط شناسنامه و مدارک تحصیلی رو تایید کنید.
    سلام

من از شعبه شهرستان بانک کشاورزی یک BS به زبان فارسی با مهر و امضای شعبه صادر کننده دارم. ازشون خواستم که یکی هم به زبان انگلیسی صادر کنند، گفتن که تا حالا مورد انگلیسی نداشتن، وقتی فرم انگلیسی بانک ملی را به رییس شعبه نشان دادیم، گفت که سعی می کنه توی همین تمپلیت نامه را صادر کنه. ولی من مطمئن نیستم که موثر باشه یا نه؟ منظورم اینه که، چون شعبه بانک کشاورزی این BS را به انگلیسی اما توی سربرگ فارسی و مهر فارسی (بدون مهر برجسته) می خواهد صادر کنه، سفارت چنین BS ای رو قبول می کنه یا نه؟
    شما به نظرتون همین BS انگلیسی شعبه (سربرگ و مهر فارسی) ارائه کنم کافیه، یا بیام تهران برم کاراشو از دفتر مرکزی انجام بدم.

لطفا کمک کنید،

ممنون

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenixbfa نمایش پست ها
    سلام

من از شعبه شهرستان بانک کشاورزی یک BS به زبان فارسی با مهر و امضای شعبه صادر کننده دارم. ازشون خواستم که یکی هم به زبان انگلیسی صادر کنند، گفتن که تا حالا مورد انگلیسی نداشتن، وقتی فرم انگلیسی بانک ملی را به رییس شعبه نشان دادیم، گفت که سعی می کنه توی همین تمپلیت نامه را صادر کنه. ولی من مطمئن نیستم که موثر باشه یا نه؟ منظورم اینه که، چون شعبه بانک کشاورزی این BS را به انگلیسی اما توی سربرگ فارسی و مهر فارسی (بدون مهر برجسته) می خواهد صادر کنه، سفارت چنین BS ای رو قبول می کنه یا نه؟
    شما به نظرتون همین BS انگلیسی شعبه (سربرگ و مهر فارسی) ارائه کنم کافیه، یا بیام تهران برم کاراشو از دفتر مرکزی انجام بدم.

لطفا کمک کنید،

ممنون
    سلام
    من از بانک صادرات هم BS گرفتم ولی اونم با سربرگ و مهر انگلیسی بوده، نمی دونم کسی BS مثل شما گرفته یا نه!!!!
    البته شما راه دیگری هم دارید، اینکه همون BS فارسی را ترجمه رسمی کنید.

ApplyAbroad Hero abola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science & Technology - University of Otago

نقل قول نوشته اصلی توسط phoenixbfa نمایش پست ها
    سلام

لطفا کمک کنید،

ممنون
    شعبه معمولی بانک اطلاعی در این زمینه ندارند،من هم در یک شهرستان کوچک در اطراف اصفهان هستم و شعبه نمی دانست. روال این هست که شعبه نامه موجودی حساب را به مرکز در تهران می زند و شما ان نامه را میارید تهران و بانک گواهی موجودی حساب به زبان انگلیسی صادر می کند.
    CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط abola نمایش پست ها
    شعبه معمولی بانک اطلاعی در این زمینه ندارند،من هم در یک شهرستان کوچک در اطراف اصفهان هستم و شعبه نمی دانست. روال این هست که شعبه نامه موجودی حساب را به مرکز در تهران می زند و شما ان نامه را میارید تهران و بانک گواهی موجودی حساب به زبان انگلیسی صادر می کند.

من با شعبه صحبت کردم و اونا گفتن که میتونیم گواهی انگلیسی بدیم، اما سربرگ و مهرشون فارسی هست. می خواستم بدونم همین گواهی را به سفارت بدم، مشکلی پیش می آد یا نه؟

Junior Member

دوستان تو بی اس اولویت با گردش حسابه یا مبلغ موجود تو اون؟ مثلا یه جساب با موجودی 31 میلیون و گردش 9 میلیون ضعیفه؟!

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aminfkh نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون، من زنگ زدم از شعبه مرکزی تهران این مسئله رو پرسیدم و گفت هر چیزی که شعبه شما به ما بگه می نویسیم. منم از شعبه اصلی درخواست کردم و نسخه همراه با تاریخ رو برای شعبه مرکزی تهران دوباره فکس کردن و در نهایت تاریخ افتتاح حساب رو اضافه کردن.
    ممنون از پیگیریتون. پس سر ما کلاه رفت. اولین شوک پس از ارسال مدارک
    برای آیندگان: دوستان! عزیزان! اگه دیدید شعبه بانک رفاه تاریخ افتتاح حساب رو در گواهی ای که می فرسته برای امور بین المللش در تهران وارد نکرده، ازشون بخاین این کار رو انجام بده حتما (ظاهرا در فرمت اولیه ی این گواهی، تاریخ افتتاح حساب درج نشده ولی اگه بخاین می تونن بهش اضافه کنند). با تشکر از aminfkh

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Business PhD (OIS) - U of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط milad01 نمایش پست ها
    دوستان تو بی اس اولویت با گردش حسابه یا مبلغ موجود تو اون؟ مثلا یه جساب با موجودی 31 میلیون و گردش 9 میلیون ضعیفه؟!
    سلام
    مهم اینه که شما نشون بدین که توانایی مالی دارین و بنابر این موجودی مهمتر از گردش حسابه. البته اگه گردش حساب هم بالا باشه بد نیست چون نشون میده توانایی داشتین، البته نه خیلی زیاد که مشکوک بشن! این مبالغی که شما گفتین مشکلی ندارن، ولی ضعیف یا قوی بودنش بستگی به میزان فاند و مخارج شما داره! مثلا اگه فول فاند باشین (همه مخارج رو دانشگاه بده) اینم از سرشون زیادیه، ولی اگه توی یه دانشگاه گرون درس بخونین که فقط هزینه تحصیلش از این بیشتر باشه و فاند هم نداشته باشین خوب کمه! باید ببینین دخل و خرج باهم می خونه یا نه.

موفق باشین

ApplyAbroad Editor

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا در سال 2012

بچه ها من این فایل مربوط به درخواست ویزا رو که دیدم نگران شدم. همه BS بالا گذاشتن. من 23000CAD فاند گرفتم و 7,000,000 تومان هم BS گذاشتم. اگه خیلی کمه می شه دوباره BS بگیرم و بفرستم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)