صفحه 2435 از 5471 نخستنخست ... 14351935233523852425242624272428242924302431243224332434243524362437243824392440244124422443244424452485253529353435 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,341 تا 24,350 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri1982 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    2 تا سوال:
    من هفته قبل مدارک همسرم که 2 ماهه باهاش ازدواج کردم توسط وکیلم ارسال شده ورشو. ایشون سفر خارجی نداشتن و هم رشته خودم که حسابداری هستم هستن.
    حالا که اینپراسس واقعی شدم حدود 2 ماه و نیمه آیا امتیاز لیسانسش بهم اضافه میشه؟
    در بدبینانه ترین حالت چند ماه کارم عقب میافته؟
    من حسابمو بعد از 2 سال پول گذاشتن 3 ماه قبل بستم و سکه پیش خرید کردم(که اونم از بخت من افتضاح شده!!!) ولی قبلش تمکن مالی گرفتم و آپ دیت نخواسته باضافه سابقه کار جدید که شده 6 ساله و ع س پ براشون فرستادم. برگه بانک چون حساب سپرده سرمایه گذاری بود تمکن مالی بود و همونطور که دوستان عکسشو گذاشته بودن توش نام صاحب حساب و تاریخ افتتاح حساب و تاریخ گزارش و مبلغ روز حساب رو نوشته.اگه تاریخ افتتاح حساب بیش از 6 ماه باشه کافیه؟ چون بانک پارسیان گواهی تمکن مالیش همین فرمه که گفتم.
    ممنون از پاسختون.
    در ضمن از وکیلم خواستم برام درخواست کیپس بده.
    منتظر کمکتون هستم
    اول اینکه مبارک است.
    ۱- اگر امتیاز شما محاسبه شده باشد که ظاهرا شده است دیگر فرقی نخواهد داشت. می توانید از روی SELDEC این موضوع را چک کنید.
    ۲- به اندازه سکوریتی چک که زمان دقیق آن معلوم نیست و به پارامترهای زیادی ربط دارد و تنها سفر خارجی نیست.
    ۳- اگر از شما تمکن همراه با تراکنش ها بخواهند شش ماه قبل را می خواهند و این نامه در آنصورت استفاده ای نخواهد داشت.

سه تا سوال شدها نه دو تا

ApplyAbroad Champion
    halandoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

متاسفانه مجبور شدم اینبار خودم تعدادی پست رو که نامرتبط با موضوع این تاپیک بود حذف کنم.
    دوستان گرامی لطفا با رعایت کردن قوانین فروم به حفظ نظم تاپیک ها کمک کنید. درصورتی که به نحوه مدیریت مدیری اعتراض هست میتونید طبق الگو در قسمت اعتراض به مدیران با ذکر موضوع مطرح کنید تا رسیدگی بشه؛ اگر هم بنا بر هر دلیلی تمایل به طرح اعتراضتون در اون قسمت ندارید میتونید در پیام خصوصی با یکی از مدیران ارشد سایت و یا حتی من در میون بگذارید.
    پیشاپیش از همکاری همتون ممنونم.
    That is not your aptitude that is your attitude that make your altitude.
    For a greater goal, Sacrifices must be made.
    As you sow, so shall you reap

Member
    رشته و دانشگاه
    9212

نقل قول نوشته اصلی توسط nina82 نمایش پست ها
    میشه لطفاً منبع این رو که می گید کنی وعده داده تا آخر جون همه پرونده ها رو رسیدگی میکنیم، اینجا بذارید. من تا اونجا که یادم هست در annual report 2011 گفته بود تا دو سال آینده پرونده 38 شغله ها تعیین تکلیف می شه اما جایی ندیدم گفته باشه تا آخر جون. اینجا بچه ها مدام از آخر جون حرف می زنن اما من جایی چیزی در این مورد نخوندم.
    سلام دوستان،
    متن مربوط به رسیدگی به همه پرونده های 38 شغلی تا آخر جون را که توسط بخش مهاجرت کانادا در لندن برای یکی از متقاضیان ارسال شده را پیدا کردم . امیدوارم که مورد استفاده دوستانی که مشتاق منبع آن بودند قرار بگیرد و همچنین اداره مهاجرت به وعده خود عمل کند!

Dear All

One of applicants has received this email where CIC london office declared that they are intending to complete review of all pre-june 2010 by the end of June 2012.

Dear Sir/Madam,

This is in response to your enquiry.
    Your documents have been received and placed on file. No further action is required by you at this time.

Please note we anticipate completing the review of M1 files submitted between February 27, 2008 and June 25, 2010 by June 2012. Our office sends immigration decisions and information requests by post or by email to the mailing and email addresses provided in the application. Therefore, it is important that our office be notified immediately of any change of address and contact details.

We thank you for your patience and for keeping your correspondence to a minimum.

Yours sincerely,

Client Service Unit

Immigration and Medical Services Division | Direction de l'immigration et des services médicaux
    Canadian High Commission | Haut-commissariat du Canada
    38 Grosvenor Street
    London, W1K 4AA | Londres, W1K 4AA
    United Kingdom | Royaume-Uni
    فدرال- 38 رشته- کد رشته 9212 - ارسال مدارک به سیدنی 5 مارس 2010 - فایل نامبر اول 10 مه 2010- فایل نامبر دوم 26 سپتامبر - آغاز پراسس 23 فوریه 2012- مدیکال ۳ مارس ۲۰۱۴ - انجام مدیکال ۱۸ مارس - ارسال updateها ۱۶ آوریل و رسیدن به ورشو ۲۲ آوریل ۲۰۱۴

Many of life’s failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up. Thomas Edison

من امروز 95 روزه که این پراسس واقغی بدون ابدیت و مدیکالم ، کسی از دوستان هست که شرائط منو داشته باشه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Petroleum Eng. MSc(AmirKabir), BSc:PUT 

با سلام من وضعیتم بعد از اینکه سایت درست شده عوض شده چون قبلش فقط زده بود که مدارک به آنکارا منتقل شده ولی الان چک کردم ای جمله رو نوشته نظرتون چیه؟
    Your application was reviewed and we started processing on March 27, 2012.
    در ضمن من 31 آپریل نامه زدم که
    ادرسم عوض شده و همون روز ایمیل اومد که 28 روز کاری طول میکشه فعلا 28 روز کاری نشده و آدرس هم عوض نشده
    دریافت مدارک در سیدنی 26-04-2010 فایل نامبر اول 28-07-2010 دریافت مدارک در دمشق 03-11-2010، فایل نامبر دوم 15-11-2010 کد پذیرش 8222 انتقال به آنکارا 04-08-2010 - اینپرسس 27-03-2012 - دریافت مدیکال 21-05-2013 ,درخواست آپدیت مدارک 04-10-2013 ، پاس ریکوست 2014-01-22

شما پروندتون به آنكارا منتقل شده؟ چه تاريخي؟ و چه تاريخي در سايت وضيتتون به اينپراسس تغيير كرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط havar_s نمایش پست ها
    با سلام من وضعیتم بعد از اینکه سایت درست شده عوض شده چون قبلش فقط زده بود که مدارک به آنکارا منتقل شده ولی الان چک کردم ای جمله رو نوشته نظرتون چیه؟
    ادرسم عوض شده و همون روز ایمیل اومد که 28 روز کاری طول میکشه فعلا 28 روز کاری نشده و آدرس هم عوض نشده

Junior Member

سلام توصيه ميكنم يك صفحه مخصوص اونهايي كه پروندشون به انكارا رفته باز بشه . چون اينجا بيشتر بچه هايي هستند كه 38 رشته هاي اند و پروندشون ورشو هست. مرسي

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط armin494 نمایش پست ها
    من امروز 95 روزه که این پراسس واقغی بدون ابدیت و مدیکالم ، کسی از دوستان هست که شرائط منو داشته باشه؟

با سلام
    اکثرا مثل شما هستن....من هم 72 روزه ....ولی مطمئن باشین کسانی که از شما بیشتر سپری شده از اینپراسسشون بدون اپدیت هم هست

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط havar_s نمایش پست ها
    خوب مبارکه.....اینپراسس واقعیتون بالاخره تو ایکس اومد....از لحاظ زمانی با پرونده های ورشو زیاد فرقی ندارین

نقل قول نوشته اصلی توسط quick.bird نمایش پست ها
    سلام توصيه ميكنم يك صفحه مخصوص اونهايي كه پروندشون به انكارا رفته باز بشه . چون اينجا بيشتر بچه هايي هستند كه 38 رشته هاي اند و پروندشون ورشو هست. مرسي
    محض اطلاع مدیران که جای سخت گیری کمی ابتکار داشته باشن واقعا نیاز است

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)