صفحه 2437 از 5471 نخستنخست ... 14371937233723872427242824292430243124322433243424352436243724382439244024412442244324442445244624472487253729373437 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,361 تا 24,370 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

سلام خدمت همه دوستان
    وضعیت ما بعد از انتقال پرونده به آنکارا که 20 روز پیش انجام شد یک دفعه به Decision Made تغییر کرد. متن کامل رو در زیر می ذارم. البته من در 5 روز اخیر وضعیت پرونده رو کنترل نکرده بودم. واقعا در 5 روز in process شدیم و رد شدیم ؟ لطفا نظر بدین که آیا ما هم دچار باگ شدیم یا واقعا رد شدیم.

We received your application for permanent residence on May 12, 2010.

We reviewed your application and sent you a letter on October 25, 2010. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.

Your application and supporting documents were received by the Ankara office. They are pending review.

We reviewed your application and sent you a letter on April 23, 2012. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

ما دقیقا 67 امتیاز را می گرفتیم. لطفا راهنمایی کنین و اگر دوستان دیگه ای هم وضعیتشون مثل ما هست اطلاع بدین.

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinshailin نمایش پست ها
    با سلام
    من نيز شرايط شما رادارم كيپس گرفته ام و ويو شدم ولي بدون اپديت و ٤ ماه منتظر مديكال و نميدانم بالاخره تكليف چيست ؟
    اگه براتون مقدوره میشه بپرسم رشتتون چیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amir4184 نمایش پست ها
    سلام نمیدونم نظر دوستان چیه ولی من میترسم با این جوابی که به ایمیل as_venderدادن خیلیها احتمالا اونایی که ازشون اپ د نخواستن برن ته صف یا حذف بشن!!!!!
    شما چند وقته که این پراسس شدین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط armin494 نمایش پست ها
    شما چند وقته که این پراسس شدین؟
    فکر کنم برا یکی از بچه های این فروم هم چند روز پیش مدیکال اومد و از ایشون هم ابدیت نخواسته بودن و ابدیت ایشان را همراه با مدیکال خواستند پس زیاد ناراحت نباشین و به اینده امیدوار

نقل قول نوشته اصلی توسط amir4184 نمایش پست ها
    سلام نمیدونم نظر دوستان چیه ولی من میترسم با این جوابی که به ایمیل as_venderدادن خیلیها احتمالا اونایی که ازشون اپ د نخواستن برن ته صف یا حذف بشن!!!!!
    دوست عزیز این یه متن کلیشه ای امادست که به هر کس ایمیل پیگیری بزنه ، چه اونایی که ازشون اپ خواستن چه نخواستن ، میدن..... شما مطمئن باش تمام دوستانی که الان مدیکال گرفتن هم قبل از مدیکالشون اگر ایمیل پیگیری می فرستادن همین جوابو میدادن، پس شما بر چه اساسی و با چه منطقی به این تحلیل رسیدین ، اگر واقعا تحلیلی دارید لطفا بگید که بتونیم با هم بررسی کنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط jazayeri نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان
    وضعیت ما بعد از انتقال پرونده به آنکارا که 20 روز پیش انجام شد یک دفعه به Decision Made تغییر کرد. متن کامل رو در زیر می ذارم. البته من در 5 روز اخیر وضعیت پرونده رو کنترل نکرده بودم. واقعا در 5 روز in process شدیم و رد شدیم ؟ لطفا نظر بدین که آیا ما هم دچار باگ شدیم یا واقعا رد شدیم.

We received your application for permanent residence on May 12, 2010.

We reviewed your application and sent you a letter on October 25, 2010. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.

Your application and supporting documents were received by the Ankara office. They are pending review.

We reviewed your application and sent you a letter on April 23, 2012. Please consider delays in mail delivery before contacting us.

ما دقیقا 67 امتیاز را می گرفتیم. لطفا راهنمایی کنین و اگر دوستان دیگه ای هم وضعیتشون مثل ما هست اطلاع بدین.

ممنون
    شما تاریخ این پراسس واقعی تون کی بوده ؟ وقتی هنوز پراسس شروع نشده چطور دم شدین

سلام میشه بگین رشتتون و تاریخهای فایل نامبر و ثبت نامتون کی بود؟

نقل قول نوشته اصلی توسط naderm نمایش پست ها
    شما تاریخ این پراسس واقعی تون کی بوده ؟ وقتی هنوز پراسس شروع نشده چطور دم شدین
    البته 23 اپریل پروندتون ویو شده و احتمالا امتیازتون از حد نصاب پایین تر بوده که اصلا کلا این پراسس نشدین و دم شدین که براتون نامشو فرستادن که بیاد ، لطفا اگه امکان داره ریز امتیاز هایی که برای خودتون محاسبه کردید بگید ببینیم اوضاع چطور بوده

نقل قول نوشته اصلی توسط naderm نمایش پست ها
    دوست عزیز این یه متن کلیشه ای امادست که به هر کس ایمیل پیگیری بزنه ، چه اونایی که ازشون اپ خواستن چه نخواستن ، میدن..... شما مطمئن باش تمام دوستانی که الان مدیکال گرفتن هم قبل از مدیکالشون اگر ایمیل پیگیری می فرستادن همین جوابو میدادن، پس شما بر چه اساسی و با چه منطقی به این تحلیل رسیدین ، اگر واقعا تحلیلی دارید لطفا بگید که بتونیم با هم بررسی کنیم
    اتفاقا" من فکر میکنم از کسایی که تا حالا ابدیت نخواستند پروندشون مشکل کمتری داشته و انشاالله بزودی مدیکال با یک ابدیت جزئی مثل سوءپیشینه یا تمکن مال برامون میاد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrantdr نمایش پست ها
    سلام.خسته نباشید.من هم 100 روزه شرایط شما را دارم.

با تشکر از پیگیری همه دوستان، جهت اطلاع، منهم تقریبا 130 روزه شرایط شما را دارم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)