صفحه 2439 از 5471 نخستنخست ... 14391939233923892429243024312432243324342435243624372438243924402441244224432444244524462447244824492489253929393439 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,381 تا 24,390 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط jazayeri نمایش پست ها
    حرف شما کاملا درست است برای همین من امتیاز را برای 3 سال 19 در نظر گرفتم.
    اوکی درسته ، هر چه زودتر در خواست کیپس بدید تا اول متوجه بشید کدوم قسمت امتیاز کم داشتید ، بقیه موارد تقریبا امتیاز هاتون می بایستی کامل گرفته باشید ، فقط ممکنه اونا سابقه کارتون مرتبط با رشتتون تشخیص نداده باشن ، پس در خواست بدبد که اگه اشتباه کرده باشن ضضرری به شما نرسه

نقل قول نوشته اصلی توسط mns1349 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    یــــــــــــــــــــــــ ـــــــه خبـــــــــــــــــــــــ ــــــتر خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــوب
    مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــدیــــــــک ال مــــــــــــــــــن هــــــــــــــم اومـــد
    اصلا" باورم نمیشه الان به وکیلم زنگ زدم گفت اومده و طبق قرارداد ..... مقدار پول را باید بریزی بحساب تا 2 شنبه برات ایمیل کنم
    حالا چکار کنم؟ نکنه دروغ میگه؟
    به به مبارکه ، به اینم میگن مدیکال شبانه ، خوش به حالت

سلام به همه دوستان
    یــــــــــــــــــــــــ ـــــــه خبـــــــــــــــــــــــ ــــــتر خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــوب
    مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــدیــــــــک ال مــــــــــــــــــن هــــــــــــــم اومـــد
    اصلا" باورم نمیشه الان به وکیلم زنگ زدم گفت اومده و طبق قرارداد ..... مقدار پول را باید بریزی بحساب تا 2 شنبه برات ایمیل کنم
    مشخصات پروندتو اگه میشه بگو ، مخصوصا رشتت ؟

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

سلام به همه دوستان
    مبارک باشه
    چرا وکیلتون خودش زنگ نزده؟وکیلتون همونیه که میگفتین یه لیست گرفته که مدیکال شما توش هست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ،
    شما احتمال خیلی زیاد توی شمارش امتیاز از 67 پایین تر بودید و ریجکت شدید. شما تا 3 ماه وقت برای اعتراض دارید. اگر وکیل دارید از وکیلتون درخواست کنید تقاضا کیپس براتون بکنه. اگر ندارید خودتین برید به سایت www.caips.ca و تقاضا کیپس کنید که متوجه بشید برای چی ریجک شدید. البته قاعدتاً در نامه ارسالی سفارت دلیل ریجک شدنتان خواهد بود اما کیپس اطلاعات دقیقتری بهتون خواهد داد. اگر دیدید که دلیل افیسر برای ریجکت اشتباه است (مثلا فلان امتیاز شما را حساب نکرده) یک ایمیل به سفارت بزنید و با ذکر دلیل تقاضا تجدید نظر کنید. مطمئن باشید که دوباره مدارکتون چک میشه و اگر افیسر اشتباه کرده باشه دوباره پروندتون راه میفته. اگر وکیل ندارید پیشنهاد من اینه که در این مرحله از یک وکیل مهاجرت کمک بگیرید. مطالب گفته شده صرفاً در حد پیشنهاد و نظر شخصی من هست.
    سلام
    ممنون از توضیحاتتون. امتیازاتمون را در پست http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post708234 گذاشتم. فکر نمی کنم در محاسبه اشتباه کرده باشم. تا جاییکه خاطرم هست چند وقت قبل تعدادی از دوستان با اشتباه نرم افزاری DM شده بودند که بعد از مدتی درست شد ولی متاسفانه الان لینکش را پیدا نمی کنم. ولی ظاهرا ما دچار این مشکل نشدیم و افیسر اشتباه کرده.

نقل قول نوشته اصلی توسط naderm نمایش پست ها
    اوکی درسته ، هر چه زودتر در خواست کیپس بدید تا اول متوجه بشید کدوم قسمت امتیاز کم داشتید ، بقیه موارد تقریبا امتیاز هاتون می بایستی کامل گرفته باشید ، فقط ممکنه اونا سابقه کارتون مرتبط با رشتتون تشخیص نداده باشن ، پس در خواست بدبد که اگه اشتباه کرده باشن ضضرری به شما نرسه
    ممکنه در مورد کیپس توضیح بدید که روندش چه جوریه و باید چی کار کنم. اگر لینکی هم دارید که توضیح داده ممنون می شود ارسال کنید.

Senior Member Rarely آواتار ها

سلام به همه دوستان
    مبارک باشه دوست عزیز. خوشحال باشید، انشالله دروغ نمیگه، راسته راسته! ببینید تا خبری نباشه با شما تماس نمیگیرند چون میدونند که حسابی سوال پیچ میشن. تازه میتوانید ازشون بخواهید که نامه مدیکال رو برای شما ایمیل بکنند تا خیالتان راحت بشه.
    کد:3111 ارسال: 26 جون 2011 رسیدن به سنترال آفیس: 30 جون 2011 فایل نامبر: 2 سپتامبر 2011 اینپراسس: 2013 Feb 5 دریافت مدیکال از آنکارا: 8 مارچ 2013 اضافه شدن لاین مدیکال: 5 آپریل 2013پاس ریکویست: 29 نوامبر 2013 خدایا شکرت

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط naderm نمایش پست ها
    مشخصات پروندتو اگه میشه بگو ، مخصوصا رشتت ؟
    رشته خودم حسابداری
    ایلتس 16 امتیاز با اورال 7.5
    فامیل درجه یک
    از 25 ژانویه این پراسس بدون ابدیت
    سابقه کا مرتبط همراه با بیمه

در ضمن سن 42 سال
    ویرایش توسط faraz_fahimi : April 28th, 2012 در ساعت 08:06 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط jazayeri نمایش پست ها
    ممکنه در مورد کیپس توضیح بدید که روندش چه جوریه و باید چی کار کنم. اگر لینکی هم دارید که توضیح داده ممنون می شود ارسال کنید.
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...C-%D8%A2%D9%86
    USA/Case creation date: Aug 2013
    Clearance Received: March 2014
    CANADA/CIO: Jan 2010
    Medical: Jan
    2014
    Issue Date: May 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط Rarely نمایش پست ها
    مبارک باشه دوست عزیز. خوشحال باشید، انشالله دروغ نمیگه، راسته راسته! ببینید تا خبری نباشه با شما تماس نمیگیرند چون میدونند که حسابی سوال پیچ میشن. تازه میتوانید ازشون بخواهید که نامه مدیکال رو برای شما ایمیل بکنند تا خیالتان راحت بشه.
    توجه داشته باشید که ایشون خودشون با وکیل تماس گرفتن

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)