Essentially, all models are wrong, but some are useful.(George E. P. Box)----------------------------------------------------------------------
به قوانین انجمن احترام بگذاریم.
سلام مرسی از راهنماییتون..خوب چی خوبه بنویسم توی استادی پلن که قانع بشن؟ من ی MSc الان تازه گرفتم در رشته سازه عمران..الان هم پذیرشم واسه MEng در رشته ی عمران اومده..چی خوبه بنویسم به نظرتون؟
مرسی از راهنماییتون
سلام- دوستان الان با فول فاند مزنه bs چنده؟!! 17 م تو حساب مادر خوبه؟
سند آپشناله یا باید داشت؟
به نظرتون بهترین جواب برای tie چی هستش؟ (الان job offer بی اهمیت نشده؟ اینکه بگیم خانوادم هستن و من دوست دارم بیام به مملکتم خدمت کنم چی؟مسخرس واسه آفیسر؟!!)
سلام بچه ها
من دارم مداركمو امروز فردا پست ميكنم
لطفا كسي دليل خوب واسه برگشت داره واسه استادي پلن بگه لطفا. استرس گرفتيم اينقد همه ريجكت شدن![]()
سلام دوستان
من برای Fall 2012 از دانشگاه UBC پذیرش گرفتم. ولی از اول apply کردن یه مشکل بزرگ داشتم که با بدبختی تا حدودی جمع و جورش کردم، ولی حالا دوباره می ترسم برای گرفتن ویزا گریبانگیرم بشه. موضوع اینه که من از سر حواس پرتی موقع درست کردن پروفایل ETS برای امتحان تافل تاریخ تولدم رو به جای SEP.17 اشتباها OCT.17 وارد کردم. این موضوع توی apply کردن هم خیلی اذیتم کرد. کلی با ETS مکاتبه و صحبت داشتم که بهم گفتن پروفایل رو نمیشه عوض کرد و باید قضیه رو برای تمام دانشگاه هایی که apply کردم جدا جدا توضیح بدم. نهایتا مسئله تا اینجا ختم به خیر شده. ولی الان که پست های توی این ترد رو می خوندم به نظرم میاد که مسئله عدم تطابق تاریخ تولد توی کارنامه تافل با سایر مدارک شناساییم می تویه واسم توی گرفتن ویزا حسابی دردسر درست کنه. در این مورد دو تا سوال ازتون داشتم:
1- آیا هیچ کدوم از دوستان مشکل مشابهی داشتن یا کسی رو می شناسن که چنین مشکلی داشته باشه؟
2- آیا به نظرتون بهتره که این موضوع رو توی ارائه مدارکم توضیح بدم یا اصلا هیچی نگم ببینم چی میشه؟
با تشکر از همگی دوستان.
سلام به کل دوستان..من 26 April مدارکم رسید دست سفارت.دوره انتظار شروع شد..........................................
علاقه مندی ها (Bookmarks)