هیچ نظم و منطقی در مدیکال ها دیده نمیشه.الان 101 روزه اینپروسس بدون ا
دیتم.اما خبری نیست.
کسی می تونه در مورد ارسال مدرک "بیمه" کمکم کنه....یعنی اگر از ما خواسته شد تا سابقه بیمه مرتبط با سابقه کاری های خودمان را بفرستیم و
اگه سابقه بیمه نداشته باشیم باید چی کارکنیم؟؟؟؟
Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca
غزال خانوم از شما خواهش می کنم یک بار دیگر اجازه دهید تا ما از جدول استفاده کنیم...این میتونه برای ما که سالهاست منتظریم بسیار بسیار حیاتی باشه....خواهش می کنم....
راستی من آخرین بار که جدول را تحلیل می کردم به چند نکته رسیدم که براتون می نویسم . اگه نظری دارید خوشحال می شم با هم در میان بگذاریم:
1- غالب مدیکال ها 2 الی 3 ماه بعد از اینپروسس شدن واقعی اومدن
2- تاریخ اینپروسس شدن واقعی و مدیکال های متناسب با آنها هیچ ارتباطی با زمان دریافت فایل نامبر دوم ندارد
3- بیشترین مدرک خواسته شده برای بروز شدن فیش حساب بانکی بوده (از تاریخ اینپروسس شدن واقعی)
4- تا زمانیکه جدول در دسترس بود فقط حدود 6 درصد از 301 نفر مدیکال گرفته اند. باتوجه به اتفاقات اخیر به صورت خوش بینانه می توان انتظار داشت که این مقدار تا کنون به 10 درصد رسیده باشد
5- بیشترین درصد هینپروسس شده های واقعی و همچنین دریافت کننده های مدیکال کسانی بودند که پرونده آنها در تاریخ 12/12/2011 به ورشو ارسال شده بود. بعد از آنها کسانی بودند که پرونده آنها 01/12/11 به ورشو ارسال شده بود.
اگه کسی تحلیل یا نظری داره خوشحال می شم با همه در میان بگذاره....
من یه کپی از جدول در تاریخ 3/2/91 گرفته بودم شاید بدردتون بخوره فقط باید زحمت آپدیت بقیه تغییرات رو بکشید.
سلام بر همه دوستان
روز چهارشنبه مدیکال یکی از دوستامون اومد امروز وکیلش خبر داده.اطلاعاتی که از پرونده اش دارم: کد 4121 ، ارسال به سیدنی دسامبر 2009، ارسال به ورشو 14 دسامبر، ازشون همراه استارت پروسسینگ آپدیت سو پیشینه و مدرک خواسته بودند( نقص پرونده داشتند) ضشکه فرستاده بودند. امروز هم همراه مدیکال لندینگ فی هم خواستند.
تقریبا همه تاریخهاشون شبیه ما بوده ما هم با کد 4121 (همسر ) اقدام کردیم اما از ما آپدیت نخواستند تا الان ونقصی هم نداشتیم که شاید اگه می داشتیم بهتر بود!!!
ارسال به سیدنی 14 دسامبر 2009. ارسال به ورشو 14 دسامبر 2011
اینپراسس واقعی 7 فوريه2012 ، main applicant همسر با كد4121, دريافت مديكال sep5 2012 ,
pr: 23 feb
دوست عزیز تازه وارد. با کمال احترام و صمیمیت لحن شما به نظر من بسیار متواضعانه و نامناسب است و ضرورتی به این کار نیست. خدا را شکر الان روند مدیکال ها کاملا تصادفی است و بحث زمان و رشته و ... نیست و هر چند جدول مفید است ولی خیلی برای پیش بینی تاریخ مدیکال نمی تواند مفید باشد. ولی اگر باز هم اصرار دارید، من همانطور که قبلا گفتم نسخه ای از جدول را دارم و اگر یکی از دوستان بتواند زحمت آپدیت آن را بکشد، می توانیم دوباره از آن استفاده کنیم. کافی فایل اکسل موجود را در یک محیط توزیع شده نظیر google doc آپلود کنیم و دوباره با کمی تغییر رنگ ها جدول را خواهیم داشت.
علاقه مندی ها (Bookmarks)