صفحه 2445 از 5471 نخستنخست ... 14451945234523952435243624372438243924402441244224432444244524462447244824492450245124522453245424552495254529453445 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,441 تا 24,450 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

من از این به بعد جدولو آپدیت خواهم کرد و این مسئولیت را بر عهده خواهم گرفت....
    فقط چون یکمی سرم شلوغه ممکنه با 2 الی 3 روز تاخیر انجام بشه....
    اگه موافقید اطلاعات مدیکال های 1 هفته گذشتتونو به ایمیل من بفرستید...
    خودم هم از 2 شنبه شروع می کنم به بروز کردن جدول....
    خوبه اگه موافقید که من شروع کنم....
    s.malekzadeh@aut.ac.ir

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

در طی این مدت طولانی که در این فروم بودم به نظرم فردی مثل آرام عزیز واقعا مثل اسمشون از آروم ترین، منطقی ترین، بی ادعاترین و ... فرد بودن و از طرف خودم و بقیه دوستانی که از جو ایجاد شده در این مدت شاکی هستن ازشون خواهش میکنم اگه امکانشو دارن و وقتشو لطفا زحمت ادامه به روز نگه داشتن جدول را بکشن هر چند منم مثل دوستان دیگه مون معتقدم در این مقطع شاید دیگه نیازی به این مقایسه ها نباشه و بهتره با یه کم صبر و حوصله بیشتر منتظر به نتیجه رسیدن پرونده مون بشیم. به امید موفقیت همه

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط shamon1 نمایش پست ها
    من از این به بعد جدولو آپدیت خواهم کرد و این مسئولیت را بر عهده خواهم گرفت....
    فقط چون یکمی سرم شلوغه ممکنه با 2 الی 3 روز تاخیر انجام بشه....
    اگه موافقید اطلاعات مدیکال های 1 هفته گذشتتونو به ایمیل من بفرستید...
    خودم هم از 2 شنبه شروع می کنم به بروز کردن جدول....
    خوبه اگه موافقید که من شروع کنم....
    s.malekzadeh@aut.ac.ir
    ممنون از حسن نیت شما دوست عزیز. فقط خواهشا چون سابقه آشنایی ما با شما زیاد نیست اگه جسارت نباشه به نوعی این کار انجام بشه که دیگه جزو دارایی های شخصی به حساب نیاد!

راستش من اصلا اکانت گوگل ندارم و بلد هم نیستم با گوگل داک کار کنم ....ولی می تونم آخر هر هفته به همه میل کنم....یا اینکه تو همین فروم (اگه بشه) آپلودش کنم...حتی می تونم براتون تحلیلش هم بکنم....خوبه؟

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط baran87 نمایش پست ها
    سلام بر همه دوستان

روز چهارشنبه مدیکال یکی از دوستامون اومد امروز وکیلش خبر داده.اطلاعاتی که از پرونده اش دارم: کد 4121 ، ارسال به سیدنی دسامبر 2009، ارسال به ورشو 14 دسامبر، ازشون همراه استارت پروسسینگ آپدیت سو پیشینه و مدرک خواسته بودند( نقص پرونده داشتند) ضشکه فرستاده بودند. امروز هم همراه مدیکال لندینگ فی هم خواستند.
    تقریبا همه تاریخهاشون شبیه ما بوده ما هم با کد 4121 (همسر ) اقدام کردیم اما از ما آپدیت نخواستند تا الان ونقصی هم نداشتیم که شاید اگه می داشتیم بهتر بود!!!
    تاریخ درخواست آپدیت کی بوده؟؟
    و آپدیت کی بدست ورشو رسیده؟؟؟
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    M.S. environmental engineering

فقط مي دونم كه تاريخهاشون خيلي شبيه ما بوده كه در امضام اومده و update هم ازشون حدودن تو ٢ هفته اول فوريه خواسته بودند
    ارسال به سیدنی 14 دسامبر 2009. ارسال به ورشو 14 دسامبر 2011
    اینپراسس واقعی 7 فوريه2012 ، main applicant همسر با كد4121, دريافت مديكال sep5 2012 ,
    pr: 23 feb

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط koolanx نمایش پست ها
    دوستان عزیزم،

مدیکال منم اومد

رشته: مدیریت ساخت
    تاریخ اقدام: Oct 2009
    فایل: Jan 2010
    ورشو: 12Dec 2011
    پراسس: 17Feb 2012
    مدیکال: 26Apr 2012

مدارک برا پراسس: سو پیشینه، کارت نظام مهندسی، بیمه
    الان هم برا مدیکال موجودی حساب خواستند.
    سلام و عرض تبریک......میتونم اگه اشکالی نیست بپرسم چند سالتونه؟.......واسم جالبه کارت نظام رو ازتون خواستن.....مطمئنید نوشته کارت نظام یا منظورشون پروانه اشتغال به کار مهندسی هست؟....چون کارت نظام که ارزشی نداره و یک مدرک معتبر نیست..من خودم پروانه رو ترجمه کردم و اماده گذاشتم که اگه خواستند.....اصل کارت نظام رو میخوان یا کپی برابر اصل؟......اگه اصل کارت نظام رو بفرستیم صحیح و سالم برمیگردونن؟...

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    M.S. environmental engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط aziking نمایش پست ها
    تاریخ درخواست آپدیت کی بوده؟؟
    و آپدیت کی بدست ورشو رسیده؟؟؟
    فكر كنم كه بعد از ابن نوبت شماست از اونجاييكه ازتون update هم خواسته بودند ٠ شما هم ٤١٢١ هستيد؟
    ارسال به سیدنی 14 دسامبر 2009. ارسال به ورشو 14 دسامبر 2011
    اینپراسس واقعی 7 فوريه2012 ، main applicant همسر با كد4121, دريافت مديكال sep5 2012 ,
    pr: 23 feb

Junior Member

دوست عزیز این همه استرس و نگرانی بابت چیه ؟ به فرض که جدول رو در اختیارتون گذاشتن، خیر همه اطلاعات سفارت رو جلو روتون قرار دادن و به فرض هم دوستان اینجا تونستن بهترین تحلیل ها رو انجام بدن. خوب بعدش چی ؟
    دونستن وضعیت کسانی که مدیکال گرفتن مگه مهمه ؟ مگه چیزی رو تغییر میده ؟ وقتی کاری از دست ما بر نمیاد و تصمیم گیرنده افراد و سازمان دیگه ای هست ما چرا اینقدر خودمونو نگران کنیم.
    حداکثر کاری که میتونید انجام بدید اینه که اگر به امتیازتون شک دارید درخواست کیپس بدید تا در صورت لزوم مدارک مورد نیاز رو آماده کنید.
    باور کنید این استرس بیمورد ضرری به سلامتی شما و اطرافیان میزنه که به هیچ وجه قابل جبران نیست. پس شاد باشید و به زندگیتون برسید.
    به امید خدا هروقت جواب اومد که همگی خوشحال میشیم. اگر هم نشد که از اولش قرار نبوده که بشه.
    به امید موفقیت تک تک دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط shamon1 نمایش پست ها
    غزال خانوم از شما خواهش می کنم یک بار دیگر اجازه دهید تا ما از جدول استفاده کنیم...این میتونه برای ما که سالهاست منتظریم بسیار بسیار حیاتی باشه....خواهش می کنم....

نقل قول نوشته اصلی توسط baran87 نمایش پست ها
    سلام بر همه دوستان

روز چهارشنبه مدیکال یکی از دوستامون اومد امروز وکیلش خبر داده.اطلاعاتی که از پرونده اش دارم: کد 4121 ، ارسال به سیدنی دسامبر 2009، ارسال به ورشو 14 دسامبر، ازشون همراه استارت پروسسینگ آپدیت سو پیشینه و مدرک خواسته بودند( نقص پرونده داشتند) ضشکه فرستاده بودند. امروز هم همراه مدیکال لندینگ فی هم خواستند.
    تقریبا همه تاریخهاشون شبیه ما بوده ما هم با کد 4121 (همسر ) اقدام کردیم اما از ما آپدیت نخواستند تا الان ونقصی هم نداشتیم که شاید اگه می داشتیم بهتر بود!!!
    سلام ، من هم پروندم شبیه شماست.. البته من چون رشته خودم دیمند نبود 2009 پدرم رو رازی کردم که اپلای کنه به عنوان استاد دانشگاه. پرونده ما 1 دسامبر رفت ورشو و از 6 فبریه اینپراسس واقعی شد. از ما هم آپ دیت نخواستن احتمال خیلی زیاد الان افیسر منتظر جواب بک گراند چک ما هست.. چند تا از دوستان که مدیکال گرفتن ازشون قبلش آپ دیت نخواسته بودن پس از اون بابت نباید نگران باشیم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)