صفحه 2448 از 5471 نخستنخست ... 14481948234823982438243924402441244224432444244524462447244824492450245124522453245424552456245724582498254829483448 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,471 تا 24,480 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط koolanx نمایش پست ها
    دوست عزیزمهمون پروانه اشتغال رو خواستند. ولی من نداشتم در نتیجه کارت رو فرستادم در ضمن کارت قبلی رو که تاریخش گذشته رو فرستادم که نگران برگردوندنش نباشم. اونها هم آدمن روبات که نیستن انقدر شما سخت میگیری! یارو می خواد مطمن بشه که کارت همینه دیگه!من محض احتیاط چارتا عکسم با کلاه کارگاه فرستادم که خیالش راحت بشه!در ضمن دستت درد نکنه، کارت نظام مهندسی شد هویج؟ --- یکی از دوستان هم راجع به بیمه سوال کرده بود. من 34 سالمه ولی سابقه رسمی بیمه ام 1 سال بیشتر نیست (چون دیر رفتم سربازی و قدیما هم بدون سربازی بیمه رد نمی کردن). به همین دلیل علاوه بر سابقه یک ساله ام، 10-20 تا فیش حقوقی ام رو هم مهر و امضا شده فرستادم.نمره ایلتس هم 8.5 بود 2 تا 9 یک 8.5 و یک 8امتیازه خویشامندم داشتم هر چند برادرم با اینکه سیتیزن کاناداست ولی 3 ساله که تو آمریکا زندگی میکنه. کیپس هم نگرفتم تا حالا که بدونم امتیازاتمو چی حساب کردن ولی اگه همه رو داده باشن بهم باید حدود 80 باشه.
    من نمیدونم منظورتون از هویچ چیه.....ولی اصولا کارت نظام مهندسی ارزشی نداره نسبت به پروانه.......به هر حال منم موافقم که آفیسر ها خیلی سخت گیر نیستن

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط amir4184 نمایش پست ها
    سلام نمیدونم نظر دوستان چیه ولی من میترسم با این جوابی که به ایمیل as_venderدادن خیلیها احتمالا اونایی که ازشون اپ د نخواستن برن ته صف یا حذف بشن!!!!!
    اول که من به شخصه چنین استنباطی نکردم و فکر نکنم اینطور شه . دوم اون نیمه پر لیوان رو هم ببینین بابا یه روزه جواب دادن

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

چه جوابی دادن؟
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

Banned

این ایمیل های مدیکال مگر از ورشو نمی آید؟ من فکر می کردم که شنبه ها تعطیل هستند ولی دوستان امروز اعلام کردند که مدیکال گرفتند. پس می توان امیدوار بود که شنبه ها و یکشنبه ها هم مدیکال داشته باشیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط stevenmanort نمایش پست ها
    اول که من به شخصه چنین استنباطی نکردم و فکر نکنم اینطور شه . دوم اون نیمه پر لیوان رو هم ببینین بابا یه روزه جواب دادن
    کلاً من نمیدونم چرا یکسری تو فروم منتظرن که یک چیزی پیدا کنن که بگن وای پس به این دلیل ما حذف میشیم یا میریم ته صف!!! مثال نقض این صحبت که از اونایی که آپ نخواستن مدیکال نمیاد یا حذف میشن تو همین فروم و خارج از این فروم چندین مورد هست که مدیکال گرفتن... پس این موضوع رو هی تکرار نکنین که به اونایی هم که اونقدر در جریان نیستن بیخودی استرس میدین. ورشو وقتی یه پرونده ای رو شروع کنه معمولاً 2 تا 4 ماه بعد جواب میده این چیزیه که آمار نشون میده. پس صبور باشید.

stevenmanort من در ادامه صحبت های شما گفتم.. فکر نکنید طرف صحبتم شما هستین..

نقل قول نوشته اصلی توسط sh58 نمایش پست ها
    خيلي تبريك ميگم . ميشه بگيد تاريخ اين پراسستون كي بوده؟
    25 feb و همون روز هم آپدیت ام اومده

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط mns1349 نمایش پست ها
    تو رو خدا یکی بهم بگه چکار کنم؟
    میتونم خودم به ورشو ایمیل بزنم؟
    فکرم دیگه کار نمیکنه بخدا
    اگر واقعا اومده میتونم همیجوری برم دکتر و مشخصات پروندمو بدم و درخواست ازمایشات را بکنم؟
    دوست گرامی ، من بسیار بعید میدونم که دروغی در کار باشه . البته این نوع گرو کشی هم خیلی رایج نبوده و من تا به حال نشنیدم اما ظاهرا راه دیگه ای نیست . اگه ممکنه لطف کنین توی پیام خصوصی بفرمایین وکیلتون کی هست . ممنون میشم

دوستان من الان با دفتر وکیلم حرف زدم 2 تا ایمیل اومده یکی حساب 6 مااه رو خواستند یکی هم مدیکال اومده البته گفتند اول پولشون رو بدم تا ایمیل رو بهم بدند و هزینه اندینگ رو هم خواستند

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط f.mirzaei نمایش پست ها
    دوستان من الان با دفتر وکیلم حرف زدم 2 تا ایمیل اومده یکی حساب 6 مااه رو خواستند یکی هم مدیکال اومده البته گفتند اول پولشون رو بدم تا ایمیل رو بهم بدند و هزینه اندینگ رو هم خواستند
    پس تلفنی به شما خبر دادن که مدیکالتون اومده؟بابا پس این وکیل ما خیلی انسانیت به خرج داده که با این که دفترش تعطیل بوده و بدون این که ما پولی به حسابش بریزیم ایمیل مدیکال و بر ما فرستاده البته هردو تو یه ایمیل بود حالا نمیدونم 2تا ایمیل بوده خودشون یکی کردن یا نه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)