صفحه 25 از 140 نخستنخست ... 15161718192021222324252627282930313233343575125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 1391

موضوع: مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

Junior Member

Lightbulb پاسخ : مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

سلام دوستان عزيز
    من شديدا تمايل به ادامه تحصيل در آمريكا را دارم
    از بستگان نزديك هم در اونجا دارم
    ليسانس طراحي صنعتي از دانشگاه الزهرا با معدل 17.75
    فوق هم از دانشگاه آزاد تهران مركزي هنر و معماري با معدل 16
    چند كار دكوراسيون انجام دادم
    مقاله ندارم
    سرپرست مونتاژ كارخانه فوماژاپن به مدت 4ماه
    طراحي يك نمونه مبلمان براي كمجا چوب
    و تصويرسازي كتابهاي علوم دبستان-راهنمايي انجام داده ام
    و....
    من در دانشگاه شاگرد فعالي بودم بخصوص در دوره ليسانس.و كارهاي عملي ام هميشه نمره هاي عالي ميگرفتم
    لازم به ذكر است كه من 80% افت شنوايي مادر زادي دارم و از دادن امتحان تافل هميشه در نگراني بسر ميبرم هرچند چند ماه مانده كه زبانم تمام شود تا به تافل برسم. آيا شرايط ويژه اي براي افراداني چون من در اپلاي كردن وجود نداره؟ واينكه خواسته هايي كه از ديگران دارند آيا شامل من هم ميشه؟
    و همينطوربراي امتحان تافل نمره lisenig و speaking بايد با افراد عادي يكي باشه؟ وقتي چيزي را متوجه نميشوم!

كسي هست كه در اين زمينه اطلاعاتي داشته باشه؟ و اينكه آيا براي جامعه معلولين روش اپلاي يا امتحانات تافل و آيلتس بخصوصي است؟ومتفاوت از ديگران؟
    و دريافت فاند براي اين افراد چطور است؟
    خيلي ممنون ميشم مرا از اين طوفان افكار مبهم بيرون بياوريد

Senior Member

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

برای اینکه ببینید شرایط خاص در نظر گرفته می شه در آزمون های تافل و ایلتس بهترین کار اینه که به مراکز برگزاری اش در ایران زنگ بزنین یا بگین یه نفر این کارو براتون بکنه. منطقا باید باشه. توی کنکورها که هست. موفق باشید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    كارشناسي نقاشي دانشگاه هنر تهران

Question مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

سلام دوستان
    من تازه اينجا عضو شدم و اطلاعات زيادي ندارم...
    رشته كارشناسي من نقاشيه و مي خوام براي ارشد، تغيير رشته بدم به معماري. كسي مي دونه براي مستر بهم پذيرش ميدن يا نه... بايد برم از ليسانس شروع كنم واسه معماري؟
    كشور مورد نظرم هم امريكاس...

پيشاپيش ممنون از كمكتون

ApplyAbroad Senior Veteran
    nilo0far آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط inspire57 نمایش پست ها

لازم به ذكر است كه من 80% افت شنوايي مادر زادي دارم و از دادن امتحان تافل هميشه در نگراني بسر ميبرم هرچند چند ماه مانده كه زبانم تمام شود تا به تافل برسم. آيا شرايط ويژه اي براي افراداني چون من در اپلاي كردن وجود نداره؟ واينكه خواسته هايي كه از ديگران دارند آيا شامل من هم ميشه؟
    و همينطوربراي امتحان تافل نمره lisenig و speaking بايد با افراد عادي يكي باشه؟ وقتي چيزي را متوجه نميشوم!
    كسي هست كه در اين زمينه اطلاعاتي داشته باشه؟ و اينكه آيا براي جامعه معلولين روش اپلاي يا امتحانات تافل و آيلتس بخصوصي است؟ومتفاوت از ديگران؟
    و دريافت فاند براي اين افراد چطور است؟
    سلام، به فروم خوش اومدید.

همونطور که دوستمون گفتن از مراکز برگزاری تافل یا آیلتس بپرسید. چون ets فکر این موارد رو کرده و گفته برای کسانی که مشکل شنوایی دارن لیسنینگ ها به صورت متن می تونه باشه و اسپیکینگ رو هم حذف می کنند. اینجا رو بخونید. فقط باید ببینید این کار تو ایران هم انجام می شه یا نه.
    موفق باشید
    تولستوی: همه می خواهند بشریت را عوض کنند، دریغا که هیچ کس در این اندیشه نیست که خود را عوض کند ...

Junior Member

لالل يي جان و نيلوفر جان واقعا ممنونم . خيال منو راحت كرديد. سوالهاي ديگه اي كه در قسمت بالا نوشتم؛ در مورد امتياز پذيرش و فاند براي اينجور افراد اگه چيزي ميدونيد برام لطف كنيد بگوييد.و يا مثل مورد بالا سايتي دراين رابط براي افراد معلول كه راهنمايي كامل كرده باشه ؛اگر ميدونيد برام بفرستيد.
    خيلي سپاس گذارم و همينطور از دوستان ديگر ؛اگر ميدانند راهنمايي ام كنند...

درود
    دوستان کسی در مورد پذیرش مستقیم از لیسانس به دکترا در دانشگاههای آمریکا و کانادا و... خبر داره که کجاها این دوره رو برگزار میکنند البته با فاند؟ رنکینگ خوب و متوسط باشه خوبه
    2: و تاریخ ددلاین این دانشگاهها تا کی هست؟
    سپاس.... ارنواز

Member peyvand_amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU..architecture

سلام سارا جان
    اکثر دانشگاههایی آمریکا به دو طریق فوق لیسانس معماری رو ارائه میدان که یکیش برای کسانی‌ هست که لیسانس معماری دارن و دیگری برای سایر رشته‌ها شما میتونی‌ با وارد شدن به بخش معماری هر دانشگاه این اطلاعات رو بدست بیاری . من خودم دوستی داشتم که مثل شما رشتهٔ دیگری رو خوند بود و فقط با ارسال نمونه کارش که نقشی‌ بود و همینطور نوشتن یک سوپ خیلی‌ جذّاب که تغییر رشتهٔ شما رو به معماری توجیه کنه پذیرش گرفت
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sarrra نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تازه اينجا عضو شدم و اطلاعات زيادي ندارم...
    رشته كارشناسي من نقاشيه و مي خوام براي ارشد، تغيير رشته بدم به معماري. كسي مي دونه براي مستر بهم پذيرش ميدن يا نه... بايد برم از ليسانس شروع كنم واسه معماري؟
    كشور مورد نظرم هم امريكاس...

پيشاپيش ممنون از كمكتون

Member peyvand_amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU..architecture

دوست عزیز دانشگاه‌های زیادی هستن که میتونی‌ از لیسانس برای دکتری اقدام کنی‌ مثل texas technology ولی‌ مسنله ای‌ که هست اینه که رشتهٔ معماری مثل بقیهٔ رشته‌ها نیست و اگر شما بخوای برای همیشه اونجا زندگی‌ کنی‌ داشتن مدرک مستر موقعیت شغلی بیشتری داره . دکتری معماری فقط برای کارهای تحقیقی و آکادمیک مثل تدریس در دانشگاه استفاده می‌شه . کار طراحی‌ و استدیو دیزاین‌ها فقط در مستر وجود داره
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arnavaz4444 نمایش پست ها
    درود
    دوستان کسی در مورد پذیرش مستقیم از لیسانس به دکترا در دانشگاههای آمریکا و کانادا و... خبر داره که کجاها این دوره رو برگزار میکنند البته با فاند؟ رنکینگ خوب و متوسط باشه خوبه
    2: و تاریخ ددلاین این دانشگاهها تا کی هست؟
    سپاس.... ارنواز

Junior Member

سلام دوستان
    من تازه اينجا عضو شدم...
    رشته كارشناسي من معماري و ديپلم معماري داخلي ITD از كانادا دارم مي خوام براي ارشد معماري داخلي پذيرش بگيرم در حال حاظر دارم براي امتحان ايلتس ميخونم ميشه منو راهنماي كنيد در زمينه معماري داخلي كار كردم نمونه كارم دارم 3d و اسكيسم خوبه
    فقط نمي دونم از كجا شروع كنم
    مرسي دوستاي خوبم

ApplyAbroad Guardian
    Sina0077 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط civilarchitect نمایش پست ها
    اینکه تکلیف خودشون رو از اول روشن کنن؟!...و به نوعی بتونن خروجی خوبی داشته باشن ؟!....اینا یعنی چی؟.........
    مگه نمیگی دانشگاه ای ضعیفتر؟...
    من متوجه منظورت نشدم...چون ضعیفترن معدل رو بالاتر میگیرن؟؟؟....بعد این چه ربطی به خروجی خوب داره؟...
    چرا اونا هم مثل تاپ 10 نیان شرط رو پایینتر نذارن که اونام بهترینارو انتخاب کنن و دستشون باز تر باشه؟......اینی که شما میگی که در اصل باید برعکس باشه؟...
    ببینین بیاینواقع گرایانه باشیم.دانشگاه های بزرگ اگه شرطی هم نذاشته باشن رقابت اونجا سنگینه.به نظرتون چند نفر سالانه می خوان اونجا apply کنن؟چند نفر رزومه قوی دارند؟ibt 120 یا GRE 1600 و معدل بالای 19 خودمون؟این مینیمم ها بعد از ازضا شدن تازه رزومتون رو برای بررسی کردن اماده می کنه!!!
    دانشگاه های ضعیف بودجشون کمه در نتیجه پذیزش با فاند سخت تر!!!
    به نظرم چند تا دانشگاه پیدا کن که مینیمم هاشونو دارین بعد رو مخ استاداش کار کنی شانس بالا میره.کانادا با مینیمم ها شوخی نداره ولی امریکا مثل کانادا حساس نیست.به نظرم اگه با استادی در تماس نیستی و مینیمم رو هم نداری اقدام نکن...

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)