سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
در مورد بحث مدیکال و احتمال صدور فرمش توسط پزشکها.... همونطوری که کوارکس نوشته به نظرم میشه یککاری کرد...
البته کوارکس برای مواردی نوشته که اصولا زودتر میخواهید مدیکال بدید ... که چون پزشکها از خداشونه زودتر حق ویزیت رو بگیرند باهاتون کنار میان... البته تاریخ نوشته هم قدیمی هست باید به این هم توجه کردولی در هر صورت با سوال از یک یا چند پزشک میشه مطمئن شد...
دوستانی که این روزها میخوان برن برای معاینه لطف کنن و این زحمت رو بکشند که بگند. اکر کسی ایمیلش رو گم کنه یا پسوردش رو فراموش کنه یا وکیلش بهش نده فرم رو و ... ولی مطمئن باشن که درخواست مدیکال براشون اومده.... آیا میتونید فرم مربوط به متقاضی رو صادر کنید یا جفت و جورش کنید؟
در خصوص تراکنشهای مالی هم...
من شنیدم بالای 5 میلیون رو (حالا احتمالا معادل دلاریش رو) سوال و جواب میکنن....
خرد خرد بریزید حتی اگر با فاصله ی دو سه روز باشه نباید خیلی مورد داشته باشه ...
در کل بذارید 10 روز بمونه بهتر از یک روز موندنه....
همون بحث طلا و سکه و اینها بد نیست.
راستی فکر کنم (اگر اشتباه نکنم) میتونید چند تا حساب بانکی رو بفرستید مال خودتون و همراهتون که مجموعش بشه اونقدر....
من اگر چنین کنم یک کاور لتر هم میذارم و محاسباتش رو میکنم که جمعش میشه مبلغ درخواستی و براشون میفرستم حداقلش اینه که شلوغ می شه و شاید بهتر باشه....
ما ها که یک بار فرستادیم نگران نباشید.
من خودم آخر خنده فردای گرفتن صورتحساب پول رو خالی کردم (از عموم قرض گرفته بودم یک 3 تا 4 ماهی تو حساب مونده بود)
زیاد سخت نگیرید....
ممنون میشم
[COLOR=#fafafa !important]
[/COLOR]
کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)
salam dostan,
man emruz ozve site shodam.az 38 reshteyi ha hastam.file no avalam dar oct2009,dovom jan2010,ersal be warsaw dec2011,start reviewing feb2012.be nazaretoon mishe omidvar bod ke be hamin zoodiya medical baramon biad?mamnon
سایه جان به فروم خوش اومدی . تاریخ های شما نشون میده که رسیدن میدیکالتون خیلی نزدیکه، بیشتر دوستانی که مدیکالشون آمده حول وحوش تاریخ شماست ، پس آماده باشید برای اپدیت های احتمالی که ازتون خواهند خواستراستی لطفا با فونت فارسی بنویسین.
ویرایش توسط faraz_fahimi : May 1st, 2012 در ساعت 03:40 PM
با سلام
من امروز صبح که شما داشتین راجع به وکیلتون میگفتین الان اومدم قراردادم رو دیدم.....قرار داد من با وکیل مثل شما تا مدیکال نیست....یعنی علاوه بر ویزا دو آیتم دیگه هم داره
-conduct an internet job search for the client
- offer post-interview consultation and prepare the client for a successful settlement in canada
به هر حال اگه شما قرارداد بستین با ایشون خوب قسط آخر رو هم طبعا باید بدین.....اونها کارشناسان تایید شده مهاجرت هستن (نمیدونم مشاور شما کی هست).....درسته اونا پولکی هستن کاری هم انجام ندادن در طول این 3 سال ،من واقعا نمیفهمم یعنی چی که ممکنه پول رو بگیره مدیکال رو نده....
دوستان من یه بار دیگه هم گفتم . من فکر میکنم( کاری که خودم هم کردم زمان باز کردن پرونده ( از حساب جاری که فعال هست گردش 6 ماهه دادم و از یه حساب دیگه فقط گواهی موجودی ( سپرده ) دقیقا هم نه به اون مبلغی که اعلام کردن . یه خورده بیشتر . اغلب حوصله شون نمیشه بگن از کجا آوردی و .... اما اگر هم پرسیدن توضیح میدین که با توجه به نوسان بازار در ایران ما پول رو توی حساب نمیزاریم و با اون کار میکنیم ( حالا تو زمینه شغلی خودتون توضیح بدین که چه کارایی میکنین . )
دوست عزیز موضوع اینه که اولا تو حساب دیگه پولی نیست چون ما که با این اوضاعی که 3 سال منتظر بودیم پولامون و برداشتیم خونه خریدیم مگر اینکه پول لازم و از کسی بگیریم بریزیم تو حساب دیگه و گواهی موجودی بگیریم دوما اگر ازمون توضیح بخوان باز یه زمانی صرف این توضیحات و نامه نگاری ها میشه
در مورد مدیکال که دوستان گفتن از دکتر فرم هارو بگیریم
من فکر نمیکنم فرم های مدیکال و بشه از دکتر گرفت اخه فرم هایی که برای ما اومده روی عکس مهر خورده.....
علاقه مندی ها (Bookmarks)