صفحه 2452 از 5471 نخستنخست ... 14521952235224022442244324442445244624472448244924502451245224532454245524562457245824592460246124622502255229523452 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,511 تا 24,520 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

به نظر من می توانید سند خانه را هم ترجمه کنید با ارزش تقریبی(یا رسمی).اینکه خانه دارم چرا باید منفی باشه؟؟.شما می توانید بفروشیدش یا از اجارش آنجا استفاده کنید.البته متخصصین بهتر نظر می دهند

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط f.mirzaei نمایش پست ها
    دوستان عزیز مدیکال من هم اومد. کدم 0312 هستش ازم آپدیت هم خواسته بودند . کلی هم گیر داده بودند و موکل آقای مختاری هم هستم
    سلام
    خیلی بهتون تبریک می گم. می خواستم بپرسم شما در شکایت هم شرکت کرده بودید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    در مورد مدیکال که دوستان گفتن از دکتر فرم هارو بگیریم
    من فکر نمیکنم فرم های مدیکال و بشه از دکتر گرفت اخه فرم هایی که برای ما اومده روی عکس مهر خورده.....
    من که فردا پول رو می دم مدیکالم رو می گیرم قراردادی هستش که بستیم نمی شه کاریش هم کرد حقشونه

من که فردا پول رو می دم مدیکالم رو می گیرم قراردادی هستش که بستیم نمی شه کاریش هم کرد حقشونه
    من خودم وکیل ندارم ولی چند نفر از دوستانم موکل همین دکتر مختاری هستند. تا حالا نشنیدم که مشکلاتی مثل خوردن پول موکلین و یا دروغ گفتن داشته باشه.
    کاری به خوب و بدش ندارم ولی ایشون تشکیلات عریض و طویلی داره و قاعدتا نباید اون تشکیلات رو با دروغ گفتن یا گرو کشی به خطر بندازه. به نظر من طبق قرارداد پول رو بدید و نگران هم نباشید.
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

و

اخه میدونی چیه این طور مطرح کردنش چیپه و دور از شان و شخصیت یک وکیل ولی به هر حال مهم نیست الانم وقتی نیست که ادم بشینه به این چیزا فکر کنه برو به سلامت امیدوارم همه ی کارهات خوب پیش بره

سلام برای 38 تایی های انکارا رفته یک تاپیک جدید افتتاح می شود یا خلاف قوانین سایت است

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

بچه ها جون کسی میدونه از وقتی که ویزا صادر میشه(ایشالا برای همه ی بچه ها)چقدر مهلت میدن تا وارد خاک کانادا بشی؟اگه وسط سال تحصیلی باشه با این بچه مدرسه ای هامون چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟

Junior Member

سلام دوستان عزيز بگذاريد يك سئوال مطرح كنم . آيا از MI-2 ,3 كسي اپديت يا مديكال براش اومده يا نه؟ ايا اين دو گروه پروندشون انكاراست؟؟؟ مرسي

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    بچه ها جون کسی میدونه از وقتی که ویزا صادر میشه(ایشالا برای همه ی بچه ها)چقدر مهلت میدن تا وارد خاک کانادا بشی؟اگه وسط سال تحصیلی باشه با این بچه مدرسه ای هامون چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
    اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال به مدت ۱ سال هست
    ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
    این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ -
    درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza1359 نمایش پست ها
    به نظر من می توانید سند خانه را هم ترجمه کنید با ارزش تقریبی(یا رسمی).اینکه خانه دارم چرا باید منفی باشه؟؟.شما می توانید بفروشیدش یا از اجارش آنجا استفاده کنید.البته متخصصین بهتر نظر می دهند

شما بايد مالکيت پولي رو که بتونيد به سرعت و راحتي در زمان ورودتون به کانادا همراه داشته باشين نشون بدين به همين خاطر سند خونه و ماشين و ... رو قبول نميکنند.
    ویرایش توسط CanImmigrant : April 28th, 2012 در ساعت 09:55 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)