به نظر من می توانید سند خانه را هم ترجمه کنید با ارزش تقریبی(یا رسمی).اینکه خانه دارم چرا باید منفی باشه؟؟.شما می توانید بفروشیدش یا از اجارش آنجا استفاده کنید.البته متخصصین بهتر نظر می دهند
به نظر من می توانید سند خانه را هم ترجمه کنید با ارزش تقریبی(یا رسمی).اینکه خانه دارم چرا باید منفی باشه؟؟.شما می توانید بفروشیدش یا از اجارش آنجا استفاده کنید.البته متخصصین بهتر نظر می دهند
من خودم وکیل ندارم ولی چند نفر از دوستانم موکل همین دکتر مختاری هستند. تا حالا نشنیدم که مشکلاتی مثل خوردن پول موکلین و یا دروغ گفتن داشته باشه.
کاری به خوب و بدش ندارم ولی ایشون تشکیلات عریض و طویلی داره و قاعدتا نباید اون تشکیلات رو با دروغ گفتن یا گرو کشی به خطر بندازه. به نظر من طبق قرارداد پول رو بدید و نگران هم نباشید.
ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
سلام برای 38 تایی های انکارا رفته یک تاپیک جدید افتتاح می شود یا خلاف قوانین سایت است
بچه ها جون کسی میدونه از وقتی که ویزا صادر میشه(ایشالا برای همه ی بچه ها)چقدر مهلت میدن تا وارد خاک کانادا بشی؟اگه وسط سال تحصیلی باشه با این بچه مدرسه ای هامون چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان عزيز بگذاريد يك سئوال مطرح كنم . آيا از MI-2 ,3 كسي اپديت يا مديكال براش اومده يا نه؟ ايا اين دو گروه پروندشون انكاراست؟؟؟ مرسي
ارسال مدارک به سیدنی: ۲۱ آوریل ۲۰۰۹ - فایل نامبر دوم: ۶ سپتامبر ۲۰۰۹ - ارسال پرونده از دمشق به ورشو: ۱ دسامبر ۲۰۱۱
این پراسس و آپدیت: ۱۰ فوریه ۲۰۱۲- مدیکال: ۱۶ آوریل ۲۰۱۲ - درخواست کپی پاسپورت: ۲۴ آگست ۲۰۱۲
علاقه مندی ها (Bookmarks)