صفحه 157 از 232 نخستنخست ... 57107147148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,561 تا 1,570 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_N نمایش پست ها
    سلام بچه ها، کسی اینجا با سفارت ایران تو استرالیا مشکل تائید گواهی اشتغال به تحصیل داشته؟ من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم و فرستادم برای تائید سفارت بعد از مدت ها نامه رو پس فرستادن با این مضمون:
    "مدرک تحصیل قابل تائید است که هم مهر و هم امضای اداره اصلی ثبت نام را داشته باشد" بعد پشت بندش نوشته "COE قابل تائید نیست"

این COE با اون COE که اول دانشگاه میده برای ویزا اشتباه نگیرید، احتمالا آقایان کارمند سفارت به نامه اشتغال به تحصیل هم می گویند COE! دانشگاه یه گواهی اشتغال به تحصیل به من داده با مضمون اینکه این آقا در حال شرکت در دوره است و این جور چیزا که تو اشتغال به تحصیل ذکر میکنند حالا من نمیدونم چرا سفارت این تائید نمیکنه! در ضمن مهر امضای با سربرگ رسمی دانشکاه روشه که از واحد دانشجویان بین المللی گرفتم و جز این واحد هیچ احدی هیچ چیزی برای من صادر نمیکنه، در ضمن اداره ثبت نام اینجا وجود خارجی نداره! به علاوه بنده نامه رسمی هزینه شهریه رو هم گرفتم که میدونم لازم نیست سفارت تائید کنه. مشکلم اینجاست که بقیه بچه های ایرانی که من دیدم تو دانشگاه دقیقا همین نامه رو فرستادن با همین مهر امضا و محتویات استاندارد نامه ولی نمیدونم چرا این سفارت روح و روان آدم رو به بازی میگیره! به اندازه کافی تو این غربت مشکل داریم آقایان هموطن هم به مشکلات با این مسخره بازی ها و بی قانونیاشون ادامه میدن!

اگر به اذیت و آزار ادامه بدن که نمیشه با این وضعه دلار تاب آورد، آیا امکانش هست که بدون تائید سفارت نامه بانک از وزارت علوم حداقل برای هزینه زندگی گرفت؟ اصلا تائید سفارت و نامه وزارت لازمه برای هزینه زندگی لازمه یا میشه بدون این ها 6000 تا زندگی رو گرفت؟
    لطفا اگر کسی با سفارت ایران تو استرالیا مشکل شبیه بنده داره بگه، ممنونم.
    سفارت استرالیا هیچ چیزی رو تایید نمیکنه! من و چند نفر دیگه هم همین مشکل رو داشتیم و داریم!
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

Junior Member

سلام دوستان . من وقتم برای 10 خرداد هست (برای نامه معرفی به بانک ). باید تا اون موقع صبر کنم یا زودتر هم میشه گرفت ؟
    در ضمن من فقط نامه تایید شده اشتغال به تحصیل و برای خانوادم در ایران فرستادم . آیا همین یک نامه برای گرفتن نامه معرفی به بانک و ارز کافی هست ؟
    یا مدرک دیگه ای هم لازمه ؟ مثلا رسید پرداخت شهریه ؟ و اگه لازمه . اونم باید تایید سفارت باشه ؟
    لطفا راهنمایی کنید !

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    سفارت استرالیا هیچ چیزی رو تایید نمیکنه! من و چند نفر دیگه هم همین مشکل رو داشتیم و داریم!
    ايشون منظورشون سفارت ايران تو استراليا بود
    اگه تائيد نكنه كه خيلي اوضاع بد ميشه شايد مدرك مشكلي داشته؟

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

دوستان من دیروز یه بانکی رفتم گفت که شما که فاند داری و بوس اونجا هستید بهت ارز دانشجوئی تعلق نمی گیره...سوال اساسی من اینه.....آیا به ماها هم که فول فاندیم ارز تعلق میگیره؟ مگه ما هم دانشجو با هزینه شخصی اطلاق نمی شیم؟
    I love you USA

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط reg2 نمایش پست ها
    دوستان من دیروز یه بانکی رفتم گفت که شما که فاند داری و بوس اونجا هستید بهت ارز دانشجوئی تعلق نمی گیره...سوال اساسی من اینه.....آیا به ماها هم که فول فاندیم ارز تعلق میگیره؟ مگه ما هم دانشجو با هزینه شخصی اطلاق نمی شیم؟
    Why do you think so?!
    One of my friends had been admitted to an European full fund PhD position and she could not get it
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    Why do you think so?!
    One of my friends had been admitted to an European full fund PhD position and she could not get it
    there was lots of full fund student who could get ARZ....they can claim it here
    I want to know whether is any written rule for this, so that we can show it to banks when they say this to us!
    I love you USA

Member
    رشته و دانشگاه
    M. Eng

Imp news:
    http://isna.ir/fa/news/91021004789/%...B2%D9%8A%D8%B9
    آغاز ثبت‌نام ارز دانشجويي از فردا / توزيع معرفي‌نامه ارز دانشجويي در 22 ارديبهشت و 5خرداد

» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
    کد خبر: 91021004789
    یکشنبه ۱۰ اردی‌بهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۸

سامانه ثبت‌نام براي دريافت ارز دانشجويي از فردا دوشنبه 11 ارديبهشت گشايش مي‌يابد.
    به گزارش سرويس دانشگاهي ايسنا، دكتر حسن مسلمي ناييني مديركل بورس وزارت علوم ، اظهار كرد: پس از بهبود روند ارائه معرفي‌نامه ارزي دانشجويي، از روز دوشنبه 11 ارديبهشت، امكان ثبت‌نام و درخواست دريافت معرفي‌نامه بانك جهت ارز دانشجويي در سامانه نشا ميسر خواهد بود. لذا كليه كساني كه تا كنون نامه معرفي به بانك دريافت نكرده­‌اند و همچنين متقاضياني كه خواستار دريافت نامه براي نیمسال آتي تا پايان تابستان 1391 مي‌باشند، و يا كساني كه قصد شروع به تحصیل در خارج از کشور را داشته و ويزاي دانشجويي اخذ نموده‌اند مي‌توانند نسبت به ثبت‌نام و درخواست اقدام كنند.
    وي ادامه داد: قابل ذکر است که ثبت‌نام متقاضيان زمانی نهایی می‌شود که محل موردنظر خود را از میان گزینه‌های پیشنهاد شده در ثبت درخواست نامه بانک انتخاب کرده باشند.
    به گفته وي، با توجه به تجربه مفيد توزیع معرفی‌نامه‌ها در اول اردیبهشت 1391 و رضایت متقاضیان از اين اقدام، معرفی‌نامه به بانك در روزهاي جمعه22 ارديبهشت و 5 خرداد در تهران و شهرستان‌های اصفهان، مشهد، تبریز، ارومیه، شیراز ، ساری ،کرمانشاه ،رشت، کرمان، زنجان توسط اعضا كانون مؤسسات و شركت­هاي اعزام دانشجو توزيع خواهد شد. لذا متقاضيان بايستي مبلغ 20 هزار تومان به شماره حساب 360583058 و يا شماره شبا 0180 0000 0000 0360 5830 58 IR26 متعلق به كانون مؤسسات و شركتهاي اعزام دانشجو نزد بانك تجارت شعبه هرمزان (کد 3380)، واريز و هنگام مراجعه براي دريافت نامه به همراه داشته باشد.
    دكتر مسلمي در خاتمه با بيان اينكه ازآنجاكه امكان ثبت‌نام بصورت مجازي وجود دارد نيازي به مراجعه حضوري براي ثبت‌نام و اخذ معرفي نامه به اداره اعزام با هزينه شخصي وزارت علوم در تهران نيست، تصريح كرد: پرداخت هرگونه مبلغ اضافي تحت هر عنوان ممنوع مي­باشد و دريافت مبلغ ذكر شده صرفا به شماره حساب اعلامي امكانپذير است و هيچگونه وجهي به صورت نقدي دريافت نمي‌شود.
    گفتني است متقاضيان براي ثبت‌نام دريافت ارز دانشجويي بايد به سامانه نشاني به آدرسnesha.msrt.gov.ir مراجعه كنند.

Member
    رشته و دانشگاه
    M. Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط سپهر نمایش پست ها
    سری قبلی که 10 هزار تومان بود.

اینجوری برای منی که از ترم پاییز میخوام برم فکر کنم بشه یه چیزی حدود 100-200 هزار تومان.
    هیچ بعید نیست دوست عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط Gela نمایش پست ها
    بلـــــــــــــــــه تعلق میگیره
    تو سامانه نشا نوشته بود که برای مقاطع بالاتر از کارشناسی:
    http://nesha.msrt.gov.ir/nesha/mosha...ster/index.jsp