صفحه 158 از 232 نخستنخست ... 58108148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168208 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,571 تا 1,580 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Senior Member Gela آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer science-State university of New York at Buffalo

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

بله اونو قبلا خوندم و خودم هم چون درگیر این مسئله هستم به وفور این سوال رو تکرار کردم!!! ظاهرا تعلق میگیره و حتی کاربرانی ارز هم گرفتن ولی جریان اون نوشته ی توی سایت چیه، ما نمی دونیم! ( عمرا خودشونم نمیدونن!!!)

برای دانلود نرم افزار شبیه ساز بخش Listening TOEFL iBT کلیک کنید.
    سوال خود را در انجمن ارسال کرده و لینک را به پروفایل من بفرستید.
    درباره ی وضعیت فاند و پذیرش مستر/دکترا سوال نپرسید چون من اطلاعی ندارم.

Member babak1234 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Aalto University, Master in strategy

به نقل از خانه ملت، محمود بهمنی با بیان اینکه در حال حاضر ارز به قیمت 1226 تومان در اختیار واردکنندگان قرار می‌گیرد، افزود: وارد کنندگان چنانچه ثبت سفارش از وزارت بازرگانی گرفته و به بانک‌ها مراجعه کنند هر میزان ارز که نیاز داشته باشند در اختیارشان قرار خواهد گرفت.
    وی درباره اقدامات بانک مرکزی برای تثبیت نرخ ارز گفت: امکان تثبیت نرخ ارز وجود ندارد، اما آنچه مسلم است این است که مدیریتی شناور بر نرخ ارز حاکم بوده و بر این اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.
    بهمنی درباره نوسان نرخ ارز گفت: بعد از نوسان‌های زیادی که در نرخ ارز شاهد بودیم با اقدامات صورت گرفته قیمت آن کاهش یافته و روند نزولی را طی می‌کند.
    وی درباره تامین ارز مورد نیاز دانشجویان تصریح کرد: در این زمینه مذاکرات لازم با وزرات علوم و تحقیقات انجام شده و دانشجویان برای تامین ارز خود مشکلی نخواهند داشت.
    رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: طی مذاکراتی که با وزارت علوم و تحقیقات داشته‌ایم دانشجویانی که از سوی وزارت علوم معرفی شوند به فوریت ارز مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.
    منبع: خبرگزاری فارس
    Share your knowledge. It is a way to achieve immortality

Junior Member

آیا امکانش هست که بدون تائید سفارت ایران تو کشور متبوع نامه بانک از وزارت علوم حداقل برای هزینه زندگی گرفت؟ اصلا تائید سفارت و نامه وزارت لازمه برای هزینه زندگی لازمه یا میشه بدون این ها 6000 تا زندگی رو گرفت؟

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط istvan2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان . من وقتم برای 10 خرداد هست (برای نامه معرفی به بانک ). باید تا اون موقع صبر کنم یا زودتر هم میشه گرفت ؟
    در ضمن من فقط نامه تایید شده اشتغال به تحصیل و برای خانوادم در ایران فرستادم . آیا همین یک نامه برای گرفتن نامه معرفی به بانک و ارز کافی هست ؟
    یا مدرک دیگه ای هم لازمه ؟ مثلا رسید پرداخت شهریه ؟ و اگه لازمه . اونم باید تایید سفارت باشه ؟
    لطفا راهنمایی کنید !
    شما نیاز دارید رسید پرداخت شهریه که به تایید دانشگاه رسیده رو هم برای بانک و وزارت علوم بفرستید.
    البته اگه مقدار شهریه پرداختی شما در نامه اشتغال به تحصیل هم نوشته شده باشه نباید مشکلی پیش بیاد. من خودم درخواست کردم که شهریه پرداختیم هم در اشتغال به تحصیلم بنویسن که نوشتن.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_N نمایش پست ها
    آیا امکانش هست که بدون تائید سفارت ایران تو کشور متبوع نامه بانک از وزارت علوم حداقل برای هزینه زندگی گرفت؟ اصلا تائید سفارت و نامه وزارت لازمه برای هزینه زندگی لازمه یا میشه بدون این ها 6000 تا زندگی رو گرفت؟
    هزینه زندگی هیچ گونه نامه و تاییدی لازم نداره.
    برای دریافت هزینه زندگی باید ویزا، اشتغال به تحصیل تایید شده توسط نمایندگی ایران (یا پذیرش داشته باشید) تا بتونید از وزارت علوم نامه بگیرید.
    ممکنه به کسی به صورت استثنا بدون تایید سفارت ایران هم ارز بدن، احتمال کمی هم هست به جای سفارت ایران در اون کشور وزارت امور خارجه حاضر باشه تایید کنه.

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Gela نمایش پست ها
    بله اونو قبلا خوندم و خودم هم چون درگیر این مسئله هستم به وفور این سوال رو تکرار کردم!!! ظاهرا تعلق میگیره و حتی کاربرانی ارز هم گرفتن ولی جریان اون نوشته ی توی سایت چیه، ما نمی دونیم! ( عمرا خودشونم نمیدونن!!!)
    اون جمله برا کسایی نوشته شده که میخوان برای معافیت سربازی اقدام کنن. سازمان نظام وظیفه به متقاضیانی که سرباز هستن و میخوان برای کارشناسی از کشور خارج بشن معافیت نمیده. سامانه نشا هم در ابتدا فقط برای معافیت سربازی استفاده میشد.

نقل قول نوشته اصلی توسط babak21 نمایش پست ها
    کسی می دونه درمورد استفاده از تخفيف هواپيمايي در سال يكبار که در سایت نشا نوشته شده منظور از یکسال، سال شمسی، میلادی یا کلا فاصله بین دو سفر است؟ کسی اطلاعی داره؟ مرسی
    درود
    آيا اين امكان براي كساني كه بار اول مي خواهند بروند نيز هست؟

ممنون

من این چند روز هرچی سعی میکنم که تو سایت ثبت نام کنم موفق نمی شم. دوباره میره صفحه اول سایت. کسی تازگی ثبت نام کرده؟
    اطلاعاتی مثل اسم و فامیل رو با فونت فارسی باید بنویسیم یا انگلیسی؟

Junior Member

نشا ایمیل زده و توی وبسایتش نوشته:
    قابل ذکر است که ثبت نام شما زمانی نهایی می شود که محل موردنظر خود را از میان گزینه های پیشنهاد شده در ثبت درخواست نامه بانک انتخاب کرده باشید و کسانی که درخواست نامه بانک برای دریافت ارز دانشجویی خود را قبلا در سامانه ثبت نموده اند و نامه ای دریافت نکرده اند، نیز می بایست نسبت به ویرایش درخواست خود و انتخاب محل انتخابی برای دریافت نامه، اقدام نمایند.

توی اکانتم پیدا نکردم. کسی میدونه کجا رو باید ویرایش کنیم دقیقأ؟
    با سپاس

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط has نمایش پست ها
    نشا ایمیل زده و توی وبسایتش نوشته:
    قابل ذکر است که ثبت نام شما زمانی نهایی می شود که محل موردنظر خود را از میان گزینه های پیشنهاد شده در ثبت درخواست نامه بانک انتخاب کرده باشید و کسانی که درخواست نامه بانک برای دریافت ارز دانشجویی خود را قبلا در سامانه ثبت نموده اند و نامه ای دریافت نکرده اند، نیز می بایست نسبت به ویرایش درخواست خود و انتخاب محل انتخابی برای دریافت نامه، اقدام نمایند.

توی اکانتم پیدا نکردم. کسی میدونه کجا رو باید ویرایش کنیم دقیقأ؟
    با سپاس
    آقا مال منم ویرایش نامه بانک نداره!!!