من با توجه به این فرم جدید یه سوال برام پیش اومد... اگر کسی بخواد که هر دو ترم اول و دوم سال 2011-2012 رو با هم دریافت کنه چطور میتونه اقدام کنه؟! سیستم در حال حاضر فقط برای یکی از این گزینه امکان ثبت نام میده.
Winners are simply willing to do what losers won't
درود بر بربچز عزیز
...
من توی اسکاتلندم، یعنی بریتانیا (که من نمیدونم چرا همه به بریتانیا میگن انگلیس)، و میدونیم که سفارت نداریم اینجا ما دیگه.
من متاسفانه برای ترم اول نمیدونستم باید توی همون ترم اقدام کرد و الان توی ترم دوم هستم و تازه میخوام اقدام کنم،
الان مدارکم رو فرستادم ایران که تایید بشه توی وزارت خارجه
حالا چند تا سؤال دارم:
1.وزارت خارجه کجاست و من بگم که به کجای این وزارتخونه برای تایید برن؟ یعنی قسمت خاصی داره؟ مثلا قسمت تایید دانشجویان ؟
2.چقدر طول میکشه که مدارک رو تایید کنه وزارت خارجه؟
3.من الان توی ترم دوم هستم تقریبا یک ماه مونده که ترم تموم بشه، الان ایشالا میرسم به انجام کارها؟
4.برای ترم قبلی نمیشه کاری کرد؟
5.من یه ترم تابستون هم دارم، اون رو هم نمیشه کاری کرد؟ چون گفتن فقط 2 ترم رو میدن، آیا من میتونم اون ترم رو هم بچپونم توی ترم هام؟
6.باسپاس فراوان![]()
مرسی از جواب! منم مطالعه کرده بودم اما مساله ای که هست من امروز زنگ زدم به یکی از دفاتری که باید بریم نامه را ازش بگیریم تو اصفهان خانومه گفت قرار بود که بخشنامه اش تصویب بشه که نامه را بدون ویزا بدن اما نمیدون که تصویب شذ یا نه!
من سوال برسیدم ببینم بقیه خبر دارن یا نه + میخواستم ببینم در صورت کذب بودن حرف اون خانومه وزارت علوم شاکی نشه که جرا درخواست دادی و دیکه کلا بهم نامه ندن!!!
دوستان من که تا الان ویزا ندارم ولی تا 5 خرداد احتمالن می گیرم، I-20 رو دارم، به نظرتون درخواست نامه را بدون ویزا ارسال کنم؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)