ببخشيد يه سوال بعضي از دوستان گفتن پريدن آدرس ممكنه بخاطر آپديت تو سايت باشه از اونجايي كه من تغيير آدرس ندارو و مديكال هم تو سايت قيد نميشه ممكنه چيرو بخوان واسه من آپديت كنن؟ نگرانم
ببخشيد يه سوال بعضي از دوستان گفتن پريدن آدرس ممكنه بخاطر آپديت تو سايت باشه از اونجايي كه من تغيير آدرس ندارو و مديكال هم تو سايت قيد نميشه ممكنه چيرو بخوان واسه من آپديت كنن؟ نگرانم
دستتون درد نكنه. بسيار عالي. فقط نكته اي كه وجود داره اينه كه ممكنه بعضي از دوستاني كه اطلاعاتشون در جدول آمده اون رو آپديت نكرده باشند. منظورم اينه كه شايد وضعيتشون تغيير كرده، آپديت يا مديكال گرفته اند ولي ديگه به اينجا سر نمي زنند. اين ميتونه روي آمار و نمودارها تاثير بگذاره. با اين حال اين موضوع چيزي از ارزش زحمت شما كم نمي كنه دوست عزيز.
من هم ازتون بابت تهیه و تنظیم مجدد جدول تشکر می کنم. اگه ممکنه کد NOC بچه ها رو هم وارد نمائید.
با سلام،
اولاً واقعاً تبريک به دوستانی که براشون مديکال اومده،خيلی خبرهای اميدوار کننده ای بود و اميدوارم برای همه بچه های اينجا به زودی زود مديکال بياد.
ورشو از اون چيزی که ما فکر ميکرديم داره بهتر عمل ميکنه و اين نشون ميده که حرف های کنی داره درست مياد و خيلی از بچه ها همين امسال ويزا ميگيرن فقط چيزی که هست اينه که اميدوارم ورشو برای ويزا دادن ظرفيت بيشتری برای 38 رشته ايها اختصاص بده
آدرس پريدن های سايت هم ممکنه دلايل مختلفی داشته باشه که ممکنه به خاطر مشکل سيستمی خودشون باشه ولی معمولاً رفتن آدرس نشان خبرهای خوبيه پس دوستان نگران نباشن و منتظر خبرهای خوب باشن
آدرس من همين الان اومد. ميشه اونايي كه آدرسشون حذف شده بود دوباره چك كنن ببينن آدرس اونها هم برگشته يا نه؟ مرسي
بالای 90% از مدیکال ها برای کسانی اومده که ازشون آپدیت مدارک خواستن. فقط آقای آرام و چند نفر دیگه هستن که بدون آپدیت براشون مدیکال اومده (طبق جدولیکه دوستمون زحمتشو کشیدن) حالا لطفاً شماهم بگین براتون درخواست آپدیت بگیرن یا نه؟ رفتن آدرسم در 29 رشته ایها هرکس براش اتفاق می افتاد یا مدیکال بود یا پاس ریکوئست به نوعی باگ سیستم اینطوریه که هر وقت آفیسر سراغ پروندتون میره آدرستون می پره برای همین امروز فردا حتماً ایمیلاتونو چک کنید به امید خبرهای خوب برای تمامی دوستان
ادرسم منم که پریده بود برگشت امروز و دلیلشم مشخص شد .....اینپرسس واقعی شدم
We transferred your application to the Warsaw office on February 3, 2012. The Warsaw office may contact you.
Your application was reviewed and we started processing on April 25, 2012.
زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت میدهد.
باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاحشده » ماست. « آنتونی رابینز »
سلام دوستان
آدرس منم برگشت
ورشو واقعا سرعت بالايي داره من 10 روز پيش تقاضاي تغيير آدرس رو دادم و الان آدرس جديد رو زدن
به اميد خبرهاي خوب براي همگي
مدارک به سیدنی: APR-2-2009 فایل اول: APR-21-2009 فایل دوم: AUGUST-27-2009 انتقال به ورشو: DEC-01-2011 اینپراسس با تاریخ: JAN-03-2012، مدیکال و آپدیت : JUN-05-2012 مدیکال در لندن: JUN-19-2012 آپدیت در ورشو: JUL-04-2012 درخواست پاسپورت : 2012-01-Octدریافت ویزا: 2012-09-Oct
علاقه مندی ها (Bookmarks)