صفحه 2485 از 5471 نخستنخست ... 14851985238524352475247624772478247924802481248224832484248524862487248824892490249124922493249424952535258529853485 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,841 تا 24,850 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

من خیلی کنجکاو شدم که اینها ایمیل مربوط به مدیکال رو برای ما میفرستن یا برای وکیلمون یا برای جفتمون و یا اگه قرار باشه آپدیت بفرستن برای کی میفرستن نگران شدم که شاید وکیلم کاری نکرده باشه یا یادش رفته باشه و یا اشتباهی کرده باشه چجوری میتونم متوجه بشم کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    بله تعطیله...ولی تاریخ مدیکالا رو نگاه کنبد...من از روی تقویم نگاه کردم گفتم....
    درسته. اکثرا مربوط به کسانی بوده که پنجشنبه یا جمعه براشون مدیکال اومده و وکلای محترم شنبه یکشنبه بهشون خبر دادند.
    آدمی چون کشتی است و بادبان////تا کی آرد باد را آن بادران

نقل قول نوشته اصلی توسط samon نمایش پست ها
    یکی از دوستانم که پرونده جاب آفر داشته و 1 ماه قبل از انتقال پرونده های ماها به ورشو، پرونده های اونها رو انتقال داده بدوند، در فاز بک گراند چک سفارت کانادا در تهران یه نفر رو میفرستن به آدرس یکی از محل های کاری که ایشون عنوان کرده بودند. به دلیل تغییر پلاک ها محل مورد نظر اونجا نبوده. ایشون را ریجکت نمیکنن. یه نامه میزنن و 30 روز فرصت میدن در این رابطه توضیح بده که چرا محل کاری به اون اسم وجود خارجی نداره و چرا ایشون سعی کردن اداره مهاجرتو گمراه کنند و سابقه دروغین ارائه دادند!!! شایدم فرمایش شما صحیح باشه برای همین عرض میکنم دلایل مختلف داره و باید دید علتش چی بوده
    خدارو شکر فعلا که سفارت کانادا تو تهران تعطیل شده...

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi059 نمایش پست ها
    درسته. اکثرا مربوط به کسانی بوده که پنجشنبه یا جمعه براشون مدیکال اومده و وکلای محترم شنبه یکشنبه بهشون خبر دادند.

کاملا درسته.....ولی باید بفهمیم اونهایی که وکیل ندارند چه روزهایی ایمیل مدیکال رو گرفتن

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    من خیلی کنجکاو شدم که اینها ایمیل مربوط به مدیکال رو برای ما میفرستن یا برای وکیلمون یا برای جفتمون و یا اگه قرار باشه آپدیت بفرستن برای کی میفرستن نگران شدم که شاید وکیلم کاری نکرده باشه یا یادش رفته باشه و یا اشتباهی کرده باشه چجوری میتونم متوجه بشم کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟؟
    ایمیل مدیکال رو برای وکیل میفرستن و وکیل برای ما میفرسته...اپدیت هم برای وکیل میفرستن و ایشون برای ما....والا چی بگم من هم گاهی این مسئله به ذهنم خطور میکنه ولی بهتر بیخیال باشیم و افکار منفی نداشته باشیم

Thumbs up پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

برای وکیلت میفرستن ! 100 %

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

برای مشاور ارسال میشه و شما از ایشون امیل رو می گیرید.
    دوست من ، من هر هفته زنگ میزدم و می پرسیدم که مدیکال من اومد یا؟؟؟ تا دیروز که اولش گفت نه..بعد تا داشتم می گفتم برای کسی اومده گفت یا نه که مشاور گفت بذار یک ایمیل اومد..گفت ای برای شما نامه بانک خواستن..بعد دوباره گفت یک ایمیل دیگه هم اومده اونم برای شماست.بذار ببینم دیگه چی می خوان....ای مدیکاله..هورا.....
    خلاصه که خودت همش پیگیر شو....من که دخیل بسته بودم به تلفن و دفتر کانادا
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط aziking نمایش پست ها
    برای مشاور ارسال میشه و شما از ایشون امیل رو می گیرید.
    دوست من ، من هر هفته زنگ میزدم و می پرسیدم که مدیکال من اومد یا؟؟؟ تا دیروز که اولش گفت نه..بعد تا داشتم می گفتم برای کسی اومده گفت یا نه که مشاور گفت بذار یک ایمیل اومد..گفت ای برای شما نامه بانک خواستن..بعد دوباره گفت یک ایمیل دیگه هم اومده اونم برای شماست.بذار ببینم دیگه چی می خوان....ای مدیکاله..هورا.....
    خلاصه که خودت همش پیگیر شو....من که دخیل بسته بودم به تلفن و دفتر کانادا
    من از مدیران این سایت معذرت میخوام که دارم این مطالب رو اینجا مینویسم و بصورت پیغام خصوصی نیست
    دوست خوبم اولا به شما تبریک میگم امیدورام هر چه زود تر مراحل بعدی رو هم طی کنید و به سلامتی به کانادا سفر کنید اما من با دفتر وکیلم که تماس میگیرم آنچنان با من صحبت می کنن انگاری مسئولیت کل این اتفاقات بعهده منه و من باعث شدم مدیکال مردم دیر بیاد مثلا آخرین تماس بنده دیشب بود که بمن گفتند عجله نکنین (من که معنی این جمله رو واقعا دیگه درک نمی کنم ) عجله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    12 ماه توی نامه خود اداره مهاجرت کانادا شده حدود 30 ماه!!!! بعد دیشب به من میگه عجله نکن
    من الان دارم میبینم که تاریخ این پراسس شما بعد از منه ، من مدیکال نمی خوام فقط به من بگن آقا 1یا 2 ساله دیگه واقعا از این زندگی در حالت on call خسته شدم
    به امید خبرهای خوب برای همه

ApplyAbroad Hero

من از مدیران این سایت معذرت میخوام که دارم این مطالب رو اینجا مینویسم و بصورت پیغام خصوصی نیست
    دوست خوبم اولا به شما تبریک میگم امیدورام هر چه زود تر مراحل بعدی رو هم طی کنید و به سلامتی به کانادا سفر کنید اما من با دفتر وکیلم که تماس میگیرم آنچنان با من صحبت می کنن انگاری مسئولیت کل این اتفاقات بعهده منه و من باعث شدم مدیکال مردم دیر بیاد مثلا آخرین تماس بنده دیشب بود که بمن گفتند عجله نکنین (من که معنی این جمله رو واقعا دیگه درک نمی کنم ) عجله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    12 ماه توی نامه خود اداره مهاجرت کانادا شده حدود 30 ماه!!!! بعد دیشب به من میگه عجله نکن
    من الان دارم میبینم که تاریخ این پراسس شما بعد از منه ، من مدیکال نمی خوام فقط به من بگن آقا 1یا 2 ساله دیگه واقعا از این زندگی در حالت on call خسته شدم
    به امید خبرهای خوب برای همه

آقای منتظری
    قول میدم اگر این ماه می و جون رو هم دندون رو جگر بگذاریم خیلی تکلیفمون روشنتر میشه.........
    وکیل من هم برخوردش مثل وکیل شماست اصلا واضحتر بگم اصلا حرف نمیزنه کلا اصلا نظر نمیده.........همه نظرا رو من خودم میدم...شاید رفتم کانادا اصلا برم دفتر بزنم کم کم دارم واردتر از اونا میشم!!........دوستمون که میگن دخیل بسته بودن زنگ میزدن دفتر کانادا من خیلی تعجب کردم معلومه وکیل خوبی دارن لااقل احساس مسئولیت در جوابگویی دارن ولی از طرفی هم قبول کنین که اونا چیزی بیشتر از ما نمیدونن که بخوان جواب ما رو بدن برای همین هست که سکوت میکنن

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    آقای منتظری
    قول میدم اگر این ماه می و جون رو هم دندون رو جگر بگذاریم خیلی تکلیفمون روشنتر میشه.........
    وکیل من هم برخوردش مثل وکیل شماست اصلا واضحتر بگم اصلا حرف نمیزنه کلا اصلا نظر نمیده.........همه نظرا رو من خودم میدم...شاید رفتم کانادا اصلا برم دفتر بزنم کم کم دارم واردتر از اونا میشم!!........دوستمون که میگن دخیل بسته بودن زنگ میزدن دفتر کانادا من خیلی تعجب کردم معلومه وکیل خوبی دارن لااقل احساس مسئولیت در جوابگویی دارن ولی از طرفی هم قبول کنین که اونا چیزی بیشتر از ما نمیدونن که بخوان جواب ما رو بدن برای همین هست که سکوت میکنن
    من هم نسبت به عملکرد وکلا واقعا نا امید شدم! نه اطلاعات خوبی دارن و نه کمکی می کنن!
    بنظر من باید اطلاع رسانی خوبی در رابطه با عملکرد وکلا به بقیه بشه تا حداقل یک تکونی به وضعیتشون بدن!
    چند روز پیش یک اشتباه دیگه در فرمهای ارسال شده ام دیدم!!! اصلا و اصلا نمی فهمم چه خدماتی از وکیلهامون گرفتیم!!! که این همه پول داریم میدیم!!!! توی این شرایط که هر لحظه ممکن مدیکال بیاد جرات عزلش رو هم ندارم!
    .
    اینکه بابت یک کار ساده مثل درخواست کیپس باید این همه التماس کرد رو اصلا متوجه نمی شم!!!!!!!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)