صفحه 2494 از 5471 نخستنخست ... 14941994239424442484248524862487248824892490249124922493249424952496249724982499250025012502250325042544259429943494 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,931 تا 24,940 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    پزشک. دانشگاه تهران

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط stevenmanort نمایش پست ها
    میگم من هر چی گشتم نفهمیدم شماها از کجا متوجه شدید عمو جیسن تصمیمش رو میخواد از جون 2012 شروع کنه ؟ تو متن خبر هم ندیدم ! این قضیه جون از کجا اومده ؟؟ خیلی ممناااان
    http://www.cic.gc.ca/english/departm...mpaign=generic
    مدتی است سیاست اداره مهاجرت کانادا کپی کردن سیاست استرالیا شده است و عمو جیسن هم دقیقا بر این کپی تاکید کرده. کپی کردن هم که به آنی است و قانون کپی رایت هم که در اینجا کاربردی ندارد !. شاید مثل چند مورد قبل اساسا قبل از اعلام هم روند خود را تغییر داده باشند. اینکه ما یکی دوماه وقت داریم شاید خوشبینانه هم باشد !

Junior Member

یک نتیجه گیری از روی جدول :

1- حدود 90% اعضا inprocessشدن (اگر در نظر بگیرم بعضی ها هنوز وضعیتشون رو ذکر نکردند)

2- از این تعداد حدود 15% با اینپروسس ازشون update مدارک خواستند ( که من فکر نمی کنم همگی کسری داشتند )

3- حدود 20% از این افراد medical و 10% از آنها DM شدند ( افرادی را که از دوستان اعضا بودند و ما از وضعیت مدیکالشون مطلع شدیم رو هم اضافه کردم)

به این ترتیب با یک نتیجه گیری ساده ، کسانی که هنگام اینپروسس شدن ازشون آپدیت هم خواستند خیلی زودتر از ما که فقط اینپروسس (بدون آپدیت) شدیم ، تعیین تکلیف می شن ، و البته چون 2% هم مدیکال گرفتند ، نباید خیلی ناامید باشیم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Petroleum Engineering

با سلام، میشه بفرمایید وقتی مدیکال میاد فقط با پست یا ایمیل هست یا تو سایت هم وضعیت از اینپروسس تفییر میکنه؟
    کد رشته:2145 ،اقدام: از طریق وکیل، فایل نامبر دوم :Jan 10, 2010 , ارسال به ورشو: December 12, 2011، اين پراسس: February 7, 2012، مدیکال بهمراه آپدیت: September 4, 2012، پاس ریکوئست: January 9, 2013 و بلاخره اخذ ویزا: January 21, 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط farhads نمایش پست ها
    با سلام، میشه بفرمایید وقتی مدیکال میاد فقط با پست یا ایمیل هست یا تو سایت هم وضعیت از اینپروسس تفییر میکنه؟
    تا اونجایی که من میدونم اگه پرونده ورشو باشه مدیکال رو ایمیل میکنن و وضعیت اینپراسس تا زمان ویزا تغییری نمیکنه
    فایل نامبر دوم : اپریل 2010 دمشق
    ارسال پرونده به ورشو : دسامبر 2011
    این پراسس : 3 فوریه 2012
    کد رشته : 4121

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط farhads نمایش پست ها
    با Email میاد و توی سایت هیچ تغییری ایجاد نمیشه....
    ضمنا مدیکال ما امروز (3 May 2012)رسیده به لندن.... البته هنوز مدارک آپدیت رو ارسال نکردیم و منتظر سو پشینه هستیم که بیاد....
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

به نظر شما مديكال من كه همراه با نامه لندينگ في و ع س پ بوده، كم كم ميتونم رو ويزام حساب باز كنم يا ......

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

سوال از وکیل : سلام دکتر جان . اگه بدونین این بحثی که آقای کنی کردن در مورد تصویب
    قانون جدید از جون 2012 و تاکید روی عطف به ماسبق شدن این قانون چقدر
    میتونه واسه کسایی که تا جون مشخص نشه کارشون موثر باشه ( در جهت منفی
    عرض میکنم ) چه واسه 38 تایی و چه 29 تایی ؟ خیلی ها نگران این مطلب هستن
    ....ازجمله خودم آیا میشه نتیجه گرفت که اونایی که تا پایان جون
    مدیکال نگیرن میرن جزو این گروه ؟ ممنون
    پاسخ ایشون : خیر چنین نخواهد شد
    این دو گروه نهایی می شوند

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Hosseini8139 نمایش پست ها
    به نظر شما مديكال من كه همراه با نامه لندينگ في و ع س پ بوده، كم كم ميتونم رو ويزام حساب باز كنم يا ......
    جناب حسینی عزیز، به امید خدا شما کارتان تمامه البته با روند مهاجرت . به نظر من نه تنها میتوانید حساب باز کنید، حتی میتوانید با آن وام هم بگیرید)
    به امید موفقیت

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

واسه دوستان آنکارایی . دستورالعمل فارسی

سلام دیشب برادر من که توی آمریکا هستش با یک وکیل صحبت کرده ( در مورد پرونده ما) ایشان به برادر من کفته که کلا ورشو و انکارا سیاست رسیدگی شون رو بر اساس این گذاشته اند که ابتدا پرونده هایی که امتیاز لازم را نخواهند داشت و نقض در پرونده دیده شده رو رسیدگی کنند . در همین حین یک قسمت هم گذاشتند که به بررسی پرونده های تکمیل رسیدگی کنند اما قسمتی که مربوط به پرونده های تکمیل هستش بسیار ضعیف عمل می کند و قسمتی که مربوط به پرونده های ناقص هستش با سرعت زیادی کار می کنه که زود تر تکلیفشون رو معین کنند و با سرعت بیشتری به پرونده های تکمیل برسند حتی ایشان گفته اند که این دو مرکز اشتیاق زیادی به ریجکت کردن پرونده های ناقص دارند که زود تر به پروندههای تکمیل برسند ولی این پروسه باید تا سال 2013 تمام بشه و تکلیف تمام این افراد 38 شغله ها باید تا اون موقع مشخص شده باشد.
    این نظر آقای وکیل بوده و من فقط جهت اطلاع رسانی اعلام کردم و قصد ایجاد استرس نداشتم بامید خبرهای خیلی خوب

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)