صفحه 2495 از 5471 نخستنخست ... 14951995239524452485248624872488248924902491249224932494249524962497249824992500250125022503250425052545259529953495 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 24,941 تا 24,950 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    2143

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط sepaseh نمایش پست ها
    یک نتیجه گیری از روی جدول :

1- حدود 90% اعضا inprocessشدن (اگر در نظر بگیرم بعضی ها هنوز وضعیتشون رو ذکر نکردند)

2- از این تعداد حدود 15% با اینپروسس ازشون update مدارک خواستند ( که من فکر نمی کنم همگی کسری داشتند )

3- حدود 20% از این افراد medical و 10% از آنها DM شدند ( افرادی را که از دوستان اعضا بودند و ما از وضعیت مدیکالشون مطلع شدیم رو هم اضافه کردم)

به این ترتیب با یک نتیجه گیری ساده ، کسانی که هنگام اینپروسس شدن ازشون آپدیت هم خواستند خیلی زودتر از ما که فقط اینپروسس (بدون آپدیت) شدیم ، تعیین تکلیف می شن ، و البته چون 2% هم مدیکال گرفتند ، نباید خیلی ناامید باشیم
    بنظر میرسه که اولویت رشته ها در حال حاظر 1-حسابداری 2- عمران 3-کامپیوتر 4- معدن (با سابقه در کارهای عمرانی) باشه .. دوستان که به آمار دیگه ای دسترسی دارند در این مورد نظر بدهند

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

و البته واسه ورشویی ها
    دوست عزیز mehrzar نقل کردن از دوست دیگری esios که این مطلب رو منتقل کردن :
    Important information form clients residing in Iran, whose permanent residence applications are processed at the Canadian Embassy in Warsaw

This information is about delivering your passport(s) to the Canadian Embassy in Warsaw for visa issuance. We have developed a special procedure for the delivery of passports from the Canadian Embassy in Tehran to the Canadian Embassy in Warsaw.

When your file is ready for visa issuance, the Canadian Embassy in Warsaw will send you a letter with instructions on how to deliver your passport to the Canadian Embassy in Tehran. At that point, all you need to do is deliver your passport(s) to the Canadian Embassy in Tehran according to these instructions. You will only incur costs for sending your passports to/from the Canadian Embassy in Tehran by local courier in Iran. The Government of Canada will cover all other expenses involved in sending your passport(s) between the Canadian Embassies in Tehran and Warsaw, and will also ensure that your passport(s) are secure.
    Please beware of any individuals or companies offering to submit your passport(s) to the Canadian Embassy in Warsaw for a fee. They should not be offering such services, given the passport delivery procedure introduced by and paid for by the Government of Canada. Please report any such offers made by individuals or companies to us. We will refer this information to the appropriate authorities for investigation.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط sepaseh نمایش پست ها
    یک نتیجه گیری از روی جدول :

1- حدود 90% اعضا inprocessشدن (اگر در نظر بگیرم بعضی ها هنوز وضعیتشون رو ذکر نکردند)

2- از این تعداد حدود 15% با اینپروسس ازشون update مدارک خواستند ( که من فکر نمی کنم همگی کسری داشتند )

3- حدود 20% از این افراد medical و 10% از آنها DM شدند ( افرادی را که از دوستان اعضا بودند و ما از وضعیت مدیکالشون مطلع شدیم رو هم اضافه کردم)

به این ترتیب با یک نتیجه گیری ساده ، کسانی که هنگام اینپروسس شدن ازشون آپدیت هم خواستند خیلی زودتر از ما که فقط اینپروسس (بدون آپدیت) شدیم ، تعیین تکلیف می شن ، و البته چون 2% هم مدیکال گرفتند ، نباید خیلی ناامید باشیم

با سلام
    ببخشید من دیگه امروز دارم به این پروسه بک گراند چک مشکوک میشم
    ضمن تبریک به همه دوستانی که مدیکال گرفتن.......خارج از این بحث واقعا دارم تعجب میکنم چرا مدیکال اکثرا برای کسانی میاد که اپدیت داشتن...یعنی چرا و روی چه حساب زمان بک گراند چک اونها کوتاهتره......و تازه از اکثرشون لندینگ فی هم میخوان
    من میدونم که مدیکال های ما میاد ولی از این رویه ارسالشون و این بی نظمیشون و اینکه اونهایی که پروندشون شسته رفته تر و کاملتره باید دیرتر نتیجه بگیرن در عجبم
    کلا انگار همه جای جهان بی نظمی هست

اصلا چرا و چرا پرونده های ما باید پروسه 4 ماهه طی کنه آنهایی که ناقص بوده پروندشون پروسه دوماهه؟؟؟

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران-عمران-

نقل قول نوشته اصلی توسط montazerifarsh نمایش پست ها
    سلام دیشب برادر من که توی آمریکا هستش با یک وکیل صحبت کرده ( در مورد پرونده ما) ایشان به برادر من کفته که کلا ورشو و انکارا سیاست رسیدگی شون رو بر اساس این گذاشته اند که ابتدا پرونده هایی که امتیاز لازم را نخواهند داشت و نقض در پرونده دیده شده رو رسیدگی کنند . در همین حین یک قسمت هم گذاشتند که به بررسی پرونده های تکمیل رسیدگی کنند اما قسمتی که مربوط به پرونده های تکمیل هستش بسیار ضعیف عمل می کند و قسمتی که مربوط به پرونده های ناقص هستش با سرعت زیادی کار می کنه که زود تر تکلیفشون رو معین کنند و با سرعت بیشتری به پرونده های تکمیل برسند حتی ایشان گفته اند که این دو مرکز اشتیاق زیادی به ریجکت کردن پرونده های ناقص دارند که زود تر به پروندههای تکمیل برسند ولی این پروسه باید تا سال 2013 تمام بشه و تکلیف تمام این افراد 38 شغله ها باید تا اون موقع مشخص شده باشد.
    این نظر آقای وکیل بوده و من فقط جهت اطلاع رسانی اعلام کردم و قصد ایجاد استرس نداشتم بامید خبرهای خیلی خوب
    با سلام در این مورد که ریجکت کردن پرونده های ناقص بسیار راحت تر از فرصت دادن است شکی نیست اما موارد متناقض مثل اقای ایوان در همین فروم که کپی ایلتس فرستاده بودن و شکر خدا پرونده اشون رد نشد و دوست بنده که نه تنها مدارکشون رو در مهلت 120 روز نفرستاده بودند بلکه ایلتس با نمره لازم رو نداشتند و ازشون اپدیت ایلتس خواسته بودند که به این وسیله پرونده کامل و 2 هفته پیش به مدیکال هم رسیدند وجود دارد.پس خیلی به خود مون نگرانی ندیم گاهی شرایط خارج از کنترل ماست
    فایل نامبر اول :اگوست2009
    ارسال به ورشو:1 دسامبر2011
    اینپراسس واپدیت25ژانویه 2012. مدیکال 7 مارس2013.
    دریافت ویزا 7می2013.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط asr نمایش پست ها
    با سلام در این مورد که ریجکت کردن پرونده های ناقص بسیار راحت تر از فرصت دادن است شکی نیست اما موارد متناقض مثل اقای ایوان در همین فروم که کپی ایلتس فرستاده بودن و شکر خدا پرونده اشون رد نشد و دوست بنده که نه تنها مدارکشون رو در مهلت 120 روز نفرستاده بودند بلکه ایلتس با نمره لازم رو نداشتند و ازشون اپدیت ایلتس خواسته بودند که به این وسیله پرونده کامل و 2 هفته پیش به مدیکال هم رسیدند وجود دارد.پس خیلی به خود مون نگرانی ندیم گاهی شرایط خارج از کنترل ماست

اصلا نگرانی وجود نداره بلکه بیشتر خنده داره که پرونده های ناقص زودتر از کاملها دارن تعیین تکلیف میشن!!

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    با سلام
    ببخشید من دیگه امروز دارم به این پروسه بک گراند چک مشکوک میشم
    ضمن تبریک به همه دوستانی که مدیکال گرفتن.......خارج از این بحث واقعا دارم تعجب میکنم چرا مدیکال اکثرا برای کسانی میاد که اپدیت داشتن...یعنی چرا و روی چه حساب زمان بک گراند چک اونها کوتاهتره......و تازه از اکثرشون لندینگ فی هم میخوان
    من میدونم که مدیکال های ما میاد ولی از این رویه ارسالشون و این بی نظمیشون و اینکه اونهایی که پروندشون شسته رفته تر و کاملتره باید دیرتر نتیجه بگیرن در عجبم
    کلا انگار همه جای جهان بی نظمی هست

اصلا چرا و چرا پرونده های ما باید پروسه 4 ماهه طی کنه آنهایی که ناقص بوده پروندشون پروسه دوماهه؟؟؟
    لیدا جان هر آپدیتی به معنی نقص در پرونده نبود . دوست من که الان مدیکال گرفتن دو مته قبل از من اینپ شدن و همون روز هم آپدیت س پ و فرم یک و فم مسافرتها رو خواستن . راس دو ماه هم مدیکالشون اومد . ما این بی نظمی رو که ظاهرا هست . شاید هم یه روال خاص خودشون رو دارن که ما ازش بیخبریم

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط stevenmanort نمایش پست ها
    لیدا جان هر آپدیتی به معنی نقص در پرونده نبود . دوست من که الان مدیکال گرفتن دو مته قبل از من اینپ شدن و همون روز هم آپدیت س پ و فرم یک و فم مسافرتها رو خواستن . راس دو ماه هم مدیکالشون اومد . ما این بی نظمی رو که ظاهرا هست . شاید هم یه روال خاص خودشون رو دارن که ما ازش بیخبریم
    بله من قبول دارم...من هم نوشتم چرا مدیکال اکثرا برای کسانی میاد که اپدیت داشتن ...ولی خوب پرونده کامل هم داشتیم که مدیکال گرفته مثل پرونده هلن جان
    به هر حال کلا منظورم اینکه دو جریان موازی انگار داره با هم پیش میره یکی پرونده های ناقص و یکی پروندهای کامل اونایی که ناقصن انگار تندتر پیش میرن و بک گراند چک اونها کوتاهتر و اونایی که کاملن انگار افتادن مثلا دست آفیسر های کندتر با بک گراند چک طولانی تر!.....خلاصه خنده دار هست

سلام یه چیزی ما به وکیلمون گفتیم یه ایمیل بزنه که آیا مدارکمون رسیذه به دستشون یا نه میگه این کار غیر حرفه ای هست صبر کنین تا یه 2 ماه دیگه اگه نفرستادن اونوقت راس می په .پانی جون شما کی پیگیری کردین؟
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    سلام یه چیزی ما به وکیلمون گفتیم یه ایمیل بزنه که آیا مدارکمون رسیذه به دستشون یا نه میگه این کار غیر حرفه ای هست صبر کنین تا یه 2 ماه دیگه اگه نفرستادن اونوقت راس می په .پانی جون شما کی پیگیری کردین؟
    سلام. ببینین همین که از طریق سایت TNT دیدین که رسیده به دستشون و طرف تحویل گرفته دیگه دلیلی برای نگرانی وجود نداره. ورشو خوشبختانه نظم بیشتری داره ولی دفعه پیش هم گفتم به دلیل مهم بودن مدارکتون میتونین ایمیل بزنین ولی به نظر منم نیاز نیست. در ضمن به نظر وکلا درخواست کیپس هم لازم نیست و گاهی باعث مشکوک شدنشون به پرونده میشه!!!!!

ما پیگیری نکردیم فقط روزی که دیدیم به دستشون رسید یه ایمیل خبری فرستادیم که ما این مدارک را براتون فرستادیم همراه با فرم عزل وکیل و اعلام آدرس جدید. این کار را هم به این خاطر انجام دادیم چون اونها چیزی از ما نخواسته بودن و جهت یادآوری اینکارو کردیم. نگران نباشین یه کم صبر کنین به احتمال زیاد مدیکالتون زود صادر میشه و خودشون برای بازپس فرستادن مدارک حتما خبرتون میکنن.

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    بله من قبول دارم...من هم نوشتم چرا مدیکال اکثرا برای کسانی میاد که اپدیت داشتن ...ولی خوب پرونده کامل هم داشتیم که مدیکال گرفته مثل پرونده هلن جان
    به هر حال کلا منظورم اینکه دو جریان موازی انگار داره با هم پیش میره یکی پرونده های ناقص و یکی پروندهای کامل اونایی که ناقصن انگار تندتر پیش میرن و بک گراند چک اونها کوتاهتر و اونایی که کاملن انگار افتادن مثلا دست آفیسر های کندتر با بک گراند چک طولانی تر!.....خلاصه خنده دار هست
    شاید اینطور که دوستمون گفت اول رفتن واسه رفع نقص . به قول شما از پرونده های ناقص تر آپدیت خواستن . بعد که آپدیت رو گرفن آفیسر به آبدارچی گفته : هی جو ، بیا این پرونده رو ببر به پی آ ( بایگانی ) بعد درست همون موقع که جو اومد پرونده رو ببره گفت . اصلا ولش کن. بزار کار اینو تموم کنم . برو یه فرم مدیکال بیار . یه قهوه داغ و غلیظ هم بیار ............دهنم آب افتاد .....کاش منم یه آبدارچی داشتم ....حالا که ندارم خودم میرم یه قهوه بیارم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)