سلام دوستان . کسانی که از سفارت کانادا در انکارا پاس رکوئست میشن باید برن و شخصا مدارک رو تحویل بدن و لی در مورد ورشو هنوز معلوم نیست. کسی از ورشو اطلاع نداره؟
NOC: 3113
File no: 21 OCT 2011
Medical:13 MARCH 2012
PR.WAITING
فکر نمیکنم که همه ی اعضا لازم باشه که برن و ذکر شده که روز کاری بعد هم تحویل میدن
http://www.parscanada.com/_2218-چگون...-آنکارا
NOC: 3113
File no: 21 OCT 2011
Medical:13 MARCH 2012
PR.WAITING
از این دوستانی که میگن پرونده اونهایی که آپدیت ازشون خواستن جلوتره یک سوال داشتم: آیا بین کسانی که مدیکال گرفتن کسی هست که موقع آپدیت ازش مدرک آیلتس هم خواسته باشن؟؟؟
ببینید اونایی که غرغر میکنن که یعنی چی پرونده ما کامل بوده ولی آخر صف هستیم و ...! هیچ دقت کردند که آپدیت پرونده غیر از آیلتس در واقع نقص پرونده نیست؟؟؟ در واقع یک جور درخواست وضعیت فعلی شخص هست. یعنی اینکه قبل از آپدیت پرونده طرف اومده بالا و اونوقت آپدیت خواستن ازش.
ولی اگر بحث آیلتس پیش بیاد قضیه فرق میکنه.
حالا کسی بوده که آیلتس تازه ارسال کرده باشه و مدیکال گرفته باشه؟!
مدیکال دوست من اومد ....پزشک....ارسال به سیدنی نوامبر 2009- ارسال به ورشو 14 دسامبر...-این پراسس 7 فوریه....سن 42
فدرال- 38 رشته- کد رشته 1111 - ارسال مدارک به سیدنی 18 دسامبر 2009 - فایل نامبر اول 12 فوریه 2010- ارسال مدارک به دمشق 16 جون 2010- فایل نامبر دوم 29 جون 2010------ارسال به ورشو 14 December- این پراسس 22 مارچ----- مدیکال....میاد ایشالله !
مبارک باشه خبر خوبی بود میشه بگید ازشون قبلاً آپدیت خواسته بودند یا نه؟ من هم مثل ایشون 14 دسمبر ارسال به ورشو داشتم و 7 فوریه این پروسس واقعی وبدون آپدیت.یعنی من هم همین روزها باید منتظر باشم.باورم نمیشه؟!!!
من هم با شما موافقم. اگه دليل آپديت خواستن اين بوده كه اين پرونده ها نقصي داشته كه ميخواستن رد كنن بايد چيزهاي مهمتري ميخواستن به قول شما مثل آيلتس. اما درصد بالايي از آپديت ها اثبات خويشاوندي بوده كه خوب عموما" نقص پرونده به اون معنا كه مشكل خاصي تو پرونده افراد هست نمي تونه باشه . معلومه كه درصد بالايي از افراد در مورد اين قضيه دروغي نميگن و در نهايت به اين دليل نميشه پرونده اونها رو رد كرد. من اميدوارم خواستن آپديت يا نخواستن اون دليلي واسه هيچ اتفاق بدي واسه دو تا گروه هم نباشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)