صفحه 2501 از 5471 نخستنخست ... 15012001240124512491249224932494249524962497249824992500250125022503250425052506250725082509251025112551260130013501 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,001 تا 25,010 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Banned

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط lalehmahmmody نمایش پست ها
    سلام، دوستان اگر پاسخ دو سوال را می دانيد لطفا راهنمايی کنيد. 1- اگر کسی در کانادا بيش از 6 ماه ساکن بوده باشد، آيا نيازی هست که از آنجا هم گواهی ع س پيشينه بگيرد؟ چون از Application Guide به خاطر دارم که لازم نيست. 2- اگر کسی از اعضا خانواده در کشوری ديگر غير از ايران ساکن باشد آيا در صورت دريافت مديکال (دعا برای من و همه) آن فرد می تواند معاينات پزشکی را در همان کشور انجام و ارسال نمايد و يا اينکه معاينات پزشکی کليه افراد می بايست در قالب يک Package ارسال گردد؟
    1- خیر.
    2- بله. می تواند هر جای دنیا تحت نظر پزشک معتمد انجام دهد و بخواهد نتیجه به مرکز مورد نظر ارسال شود.

سلام دوستان . کسانی که از سفارت کانادا در انکارا پاس رکوئست میشن باید برن و شخصا مدارک رو تحویل بدن و لی در مورد ورشو هنوز معلوم نیست. کسی از ورشو اطلاع نداره؟
    NOC: 3113
    File no: 21 OCT 2011
    Medical:13 MARCH 2012
    PR.WAITING

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط nadersh نمایش پست ها
    سلام دوستان . کسانی که از سفارت کانادا در انکارا پاس رکوئست میشن باید برن و شخصا مدارک رو تحویل بدن و لی در مورد ورشو هنوز معلوم نیست. کسی از ورشو اطلاع نداره؟
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post715588

نقل قول نوشته اصلی توسط nadersh نمایش پست ها
    یعنی در مورد انکارا نمیشه با پست این کارو انجام داد و حتما باید همه اعضا پرونده به انکارا بروند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    با سلام
    ببخشید من دیگه امروز دارم به این پروسه بک گراند چک مشکوک میشم
    ضمن تبریک به همه دوستانی که مدیکال گرفتن.......خارج از این بحث واقعا دارم تعجب میکنم چرا مدیکال اکثرا برای کسانی میاد که اپدیت داشتن...یعنی چرا و روی چه حساب زمان بک گراند چک اونها کوتاهتره......و تازه از اکثرشون لندینگ فی هم میخوان
    من میدونم که مدیکال های ما میاد ولی از این رویه ارسالشون و این بی نظمیشون و اینکه اونهایی که پروندشون شسته رفته تر و کاملتره باید دیرتر نتیجه بگیرن در عجبم
    کلا انگار همه جای جهان بی نظمی هست

اصلا چرا و چرا پرونده های ما باید پروسه 4 ماهه طی کنه آنهایی که ناقص بوده پروندشون پروسه دوماهه؟؟؟
    یعنی ما ها که این پراسس بدون ابدیت بودیم حداکثر بعد از 4 ماه تکلیفمون روشن میشه؟ مدیکال یا ابدیت

فکر نمیکنم که همه ی اعضا لازم باشه که برن و ذکر شده که روز کاری بعد هم تحویل میدن
    http://www.parscanada.com/_2218-چگون...-آنکارا
    NOC: 3113
    File no: 21 OCT 2011
    Medical:13 MARCH 2012
    PR.WAITING

Junior Member

از این دوستانی که میگن پرونده اونهایی که آپدیت ازشون خواستن جلوتره یک سوال داشتم: آیا بین کسانی که مدیکال گرفتن کسی هست که موقع آپدیت ازش مدرک آیلتس هم خواسته باشن؟؟؟
    ببینید اونایی که غرغر میکنن که یعنی چی پرونده ما کامل بوده ولی آخر صف هستیم و ...! هیچ دقت کردند که آپدیت پرونده غیر از آیلتس در واقع نقص پرونده نیست؟؟؟ در واقع یک جور درخواست وضعیت فعلی شخص هست. یعنی اینکه قبل از آپدیت پرونده طرف اومده بالا و اونوقت آپدیت خواستن ازش.
    ولی اگر بحث آیلتس پیش بیاد قضیه فرق میکنه.
    حالا کسی بوده که آیلتس تازه ارسال کرده باشه و مدیکال گرفته باشه؟!

مدیکال دوست من اومد ....پزشک....ارسال به سیدنی نوامبر 2009- ارسال به ورشو 14 دسامبر...-این پراسس 7 فوریه....سن 42
    فدرال- 38 رشته- کد رشته 1111 - ارسال مدارک به سیدنی 18 دسامبر 2009 - فایل نامبر اول 12 فوریه 2010- ارسال مدارک به دمشق 16 جون 2010- فایل نامبر دوم 29 جون 2010------ارسال به ورشو 14 December- این پراسس 22 مارچ----- مدیکال....میاد ایشالله !

Junior Member

مبارک باشه خبر خوبی بود میشه بگید ازشون قبلاً آپدیت خواسته بودند یا نه؟ من هم مثل ایشون 14 دسمبر ارسال به ورشو داشتم و 7 فوریه این پروسس واقعی وبدون آپدیت.یعنی من هم همین روزها باید منتظر باشم.باورم نمیشه؟!!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kamiran نمایش پست ها
    از این دوستانی که میگن پرونده اونهایی که آپدیت ازشون خواستن جلوتره یک سوال داشتم: آیا بین کسانی که مدیکال گرفتن کسی هست که موقع آپدیت ازش مدرک آیلتس هم خواسته باشن؟؟؟
    ببینید اونایی که غرغر میکنن که یعنی چی پرونده ما کامل بوده ولی آخر صف هستیم و ...! هیچ دقت کردند که آپدیت پرونده غیر از آیلتس در واقع نقص پرونده نیست؟؟؟ در واقع یک جور درخواست وضعیت فعلی شخص هست. یعنی اینکه قبل از آپدیت پرونده طرف اومده بالا و اونوقت آپدیت خواستن ازش.
    ولی اگر بحث آیلتس پیش بیاد قضیه فرق میکنه.
    حالا کسی بوده که آیلتس تازه ارسال کرده باشه و مدیکال گرفته باشه؟!
    من هم با شما موافقم. اگه دليل آپديت خواستن اين بوده كه اين پرونده ها نقصي داشته كه ميخواستن رد كنن بايد چيزهاي مهمتري ميخواستن به قول شما مثل آيلتس. اما درصد بالايي از آپديت ها اثبات خويشاوندي بوده كه خوب عموما" نقص پرونده به اون معنا كه مشكل خاصي تو پرونده افراد هست نمي تونه باشه . معلومه كه درصد بالايي از افراد در مورد اين قضيه دروغي نميگن و در نهايت به اين دليل نميشه پرونده اونها رو رد كرد. من اميدوارم خواستن آپديت يا نخواستن اون دليلي واسه هيچ اتفاق بدي واسه دو تا گروه هم نباشه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)