صفحه 2502 از 5471 نخستنخست ... 15022002240224522492249324942495249624972498249925002501250225032504250525062507250825092510251125122552260230023502 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,011 تا 25,020 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member hasanati آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط sepaseh نمایش پست ها
    یک نتیجه گیری از روی جدول :

1- حدود 90% اعضا inprocessشدن (اگر در نظر بگیرم بعضی ها هنوز وضعیتشون رو ذکر نکردند)

2- از این تعداد حدود 15% با اینپروسس ازشون update مدارک خواستند ( که من فکر نمی کنم همگی کسری داشتند )

3- حدود 20% از این افراد medical و 10% از آنها DM شدند ( افرادی را که از دوستان اعضا بودند و ما از وضعیت مدیکالشون مطلع شدیم رو هم اضافه کردم)

به این ترتیب با یک نتیجه گیری ساده ، کسانی که هنگام اینپروسس شدن ازشون آپدیت هم خواستند خیلی زودتر از ما که فقط اینپروسس (بدون آپدیت) شدیم ، تعیین تکلیف می شن ، و البته چون 2% هم مدیکال گرفتند ، نباید خیلی ناامید باشیم
    ایول. این شد یه صحبت کاربردی.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط kamiran نمایش پست ها
    از این دوستانی که میگن پرونده اونهایی که آپدیت ازشون خواستن جلوتره یک سوال داشتم: آیا بین کسانی که مدیکال گرفتن کسی هست که موقع آپدیت ازش مدرک آیلتس هم خواسته باشن؟؟؟
    ببینید اونایی که غرغر میکنن که یعنی چی پرونده ما کامل بوده ولی آخر صف هستیم و ...! هیچ دقت کردند که آپدیت پرونده غیر از آیلتس در واقع نقص پرونده نیست؟؟؟ در واقع یک جور درخواست وضعیت فعلی شخص هست. یعنی اینکه قبل از آپدیت پرونده طرف اومده بالا و اونوقت آپدیت خواستن ازش.
    ولی اگر بحث آیلتس پیش بیاد قضیه فرق میکنه.
    حالا کسی بوده که آیلتس تازه ارسال کرده باشه و مدیکال گرفته باشه؟!

با سلام
    نه کسی غر غر میکنه نه قراره اتفاق بدی بیفته.....نه اشکال داره پرونده کسی ناقص باشه نه اشکال داره پرونده کسی کامل باشه....من منظورم این بود که کمی بی نظم پرونده ها رو رسیدگی میکنن مثلا کسایی رو که اکثرا اپدیت خواستن رو صدور مدیکال برای همونها تمرکز میکنن...بقیه پرونده ها رو مثلا میگذارن تو بایگانی تا موعدش برسه.....به هر حال از نظر من این بی نظمی هست هرچند از دست ما خارج هست
    اصلا هم مساله تو صف ایستادن نیست...من خودم اگه توی 6 ماهه اول سال کارم درست نشه،ترجیح میدم تو 6 ماهه دوم سال هم درست نشه!...چون سرمایی هستم و نمیخوام اولش که وارد میشم تو ذوقم بخوره......خلاصه اینها نظرات من هست و غرغر نیست برادر!

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط kamiran نمایش پست ها
    از این دوستانی که میگن پرونده اونهایی که آپدیت ازشون خواستن جلوتره یک سوال داشتم: آیا بین کسانی که مدیکال گرفتن کسی هست که موقع آپدیت ازش مدرک آیلتس هم خواسته باشن؟؟؟
    ببینید اونایی که غرغر میکنن که یعنی چی پرونده ما کامل بوده ولی آخر صف هستیم و ...! هیچ دقت کردند که آپدیت پرونده غیر از آیلتس در واقع نقص پرونده نیست؟؟؟ در واقع یک جور درخواست وضعیت فعلی شخص هست. یعنی اینکه قبل از آپدیت پرونده طرف اومده بالا و اونوقت آپدیت خواستن ازش.
    ولی اگر بحث آیلتس پیش بیاد قضیه فرق میکنه.
    حالا کسی بوده که آیلتس تازه ارسال کرده باشه و مدیکال گرفته باشه؟!
    من تا بحال نه در اين مورد و نه در هيچ مورد ديگه اي "غرغر" نكردم و هيچ وقت هم قصد چنين كاري رو ندارم چون دردي رو دوا نمي كنه. ولي حالا كه صحبتش رو كرديد سوالي داشتم ازتون. به نظر شما چرا بايد از كسي كه مثلا مي 2009 فايل نامبر گرفته درخواست وضعيت فعلي نكنند ولي از كسي كه يكسال بعد فايل نامبر گرفته درخواست وضعيت فعلي بكنند؟ اصولا شما فكر مي كنيد چرا پرونده دوم زودتر "اومده بالا"؟!! حالا كسي اگه گوشه ذهنش اين سوال مطرح باشه حق نداره بپرسه؟

سلام دوستان .
    يه سئوال كمي عجيب دارم كه مربوط به مشكل يكي از دوستانم است . مي تونيد راهنمايي كنيد يا شبيه به اين موضوع را تا حالا ديديد؟
    دوست من كه خودش متقاضي اصلي از 38 شغله ها است و فاميل در كانادا داره الان منتظر رسيدن مديكالشه ولي همسرش نمي خواد توي اين مسير همراهش باشه و حاضر نيست حتي اگر مديكال اومد انجام بده و گفته خودت تنهايي اين مسير مهاجرت رو برو !!!! حالا دوست من بدون در نظر گرفتن امتياز همسر ( 4 امتياز ) بازم نمره لازم رو داره . به نظر شما اگر مديكال هردوشون بياد و فقط خودش مديكالش رو بفرسته و بگه كه مي خواد همسرش رو از پرونده اش خارج كنه چي مي شه ؟ آيا ريجكت مي شه ؟ اين سئوال رو تو وبلاگ دكتر مختاري مطرح كرده بود و ايشون گفتن كه ريجكت مي شه متاسفانه. نظر شما چيه ؟
    فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009

نقل قول نوشته اصلی توسط armin494 نمایش پست ها
    یعنی در مورد انکارا نمیشه با پست این کارو انجام داد و حتما باید همه اعضا پرونده به انکارا بروند؟
    انکارا مدیکال بده پیادم شده میریم ویزا رو می گیریم

نقل قول نوشته اصلی توسط mary8015 نمایش پست ها
    سلام دوستان .
    يه سئوال كمي عجيب دارم كه مربوط به مشكل يكي از دوستانم است . مي تونيد راهنمايي كنيد يا شبيه به اين موضوع را تا حالا ديديد؟
    دوست من كه خودش متقاضي اصلي از 38 شغله ها است و فاميل در كانادا داره الان منتظر رسيدن مديكالشه ولي همسرش نمي خواد توي اين مسير همراهش باشه و حاضر نيست حتي اگر مديكال اومد انجام بده و گفته خودت تنهايي اين مسير مهاجرت رو برو !!!! حالا دوست من بدون در نظر گرفتن امتياز همسر ( 4 امتياز ) بازم نمره لازم رو داره . به نظر شما اگر مديكال هردوشون بياد و فقط خودش مديكالش رو بفرسته و بگه كه مي خواد همسرش رو از پرونده اش خارج كنه چي مي شه ؟ آيا ريجكت مي شه ؟ اين سئوال رو تو وبلاگ دكتر مختاري مطرح كرده بود و ايشون گفتن كه ريجكت مي شه متاسفانه. نظر شما چيه ؟
    به نظر من منطقي به نظر نمي رسد كه ريجكت شود. اگر متقاضي اصلي نبود و امتيازش بدون همسر به 67 نمي رسيد قابل قبول بود.
    به نظر من همين الان به ويزا آفيس اطلاع بدهد كه همسرش حاضر به همراهيش به خاطر مشكلات شخصي نمي باشد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    به نظر من منطقي به نظر نمي رسد كه ريجكت شود. اگر متقاضي اصلي نبود و امتيازش بدون همسر به 67 نمي رسيد قابل قبول بود.
    به نظر من همين الان به ويزا آفيس اطلاع بدهد كه همسرش حاضر به همراهيش به خاطر مشكلات شخصي نمي باشد.
    ولي من فكر ميكنم مهم باشه چون به هر حال دليل انجام مديكال اينه كه ثابت بشه كسي كه ميخواد وارد كانادا بشه بيماري خاصي نداره. از اونجايي كه همسر ايشون هم وارد كانادا خواهد شد لازمه كه اين قضيه رو اثبات كنن مگه اينكه از فايل ايشون به هر دليلي خارج بشن. البته اين نظر شخصي هستش بهتره وكلا يا مشاورين نظر بدن.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط mary8015 نمایش پست ها
    سلام دوستان .
    اگر امتیازشان بدون همسر و حذفشان از ابتدا به 67 می رسد مشکلی نخواهند داشت و پرونده رد نمی شود. ولی تمامی افراد که می خواهند و یا نمی خواهند مهاجرت کنند باید مدیکال را انجام دهند و در این صورت ممکن است مشکل پیش بیاید. لذا باید ایشان نامه ای به ورشو بزنند و این موضوع را توضیح دهند و ایشان را اولا از پرونده خارج کنند و بعد هم بگویند که ایشان در انجام مدیکال همکاری نمی کنند و سفارت دستورالعمل لازم را خواهد گفت.

یاد جدایی نادر از سیمین افتادم

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    فكر كنم علت ريجكت احتمالي ايشون به خاطر امتناع همراهشون از مديكال باشه نه كسر امتياز:

You must pass a medical examination before coming to Canada. Your dependants must also pass a medical examination even if they are not coming with you.

http://www.cic.gc.ca/english/informa...exams-perm.asp

البته همونطور كه گفتيد بهترين راه اينه با ويزا آفيس در اين باره مشورت كنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahista نمایش پست ها
    ولي من فكر ميكنم مهم باشه چون به هر حال دليل انجام مديكال اينه كه ثابت بشه كسي كه ميخواد وارد كانادا بشه بيماري خاصي نداره. از اونجايي كه همسر ايشون هم وارد كانادا خواهد شد لازمه كه اين قضيه رو اثبات كنن مگه اينكه از فايل ايشون به هر دليلي خارج بشن. البته اين نظر شخصي هستش بهتره وكلا يا مشاورين نظر بدن.
    اگر از پروندشون خارج شود و زماني خواستند دوباره به كانادا بروند بايد طبق قانون الحاق خانواده اقدام كنند نه اسكيل وركر بديهي هست اگر مشكل مديكال داشته باشند مثل هر كسي كه ويزاي اسپانسر همسر مي گيرد ممكن است رد شود.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)