با سلام
نه کسی غر غر میکنه نه قراره اتفاق بدی بیفته.....نه اشکال داره پرونده کسی ناقص باشه نه اشکال داره پرونده کسی کامل باشه....من منظورم این بود که کمی بی نظم پرونده ها رو رسیدگی میکنن مثلا کسایی رو که اکثرا اپدیت خواستن رو صدور مدیکال برای همونها تمرکز میکنن...بقیه پرونده ها رو مثلا میگذارن تو بایگانی تا موعدش برسه.....به هر حال از نظر من این بی نظمی هست هرچند از دست ما خارج هست
اصلا هم مساله تو صف ایستادن نیست...من خودم اگه توی 6 ماهه اول سال کارم درست نشه،ترجیح میدم تو 6 ماهه دوم سال هم درست نشه!...چون سرمایی هستم و نمیخوام اولش که وارد میشم تو ذوقم بخوره......خلاصه اینها نظرات من هست و غرغر نیست برادر!
من تا بحال نه در اين مورد و نه در هيچ مورد ديگه اي "غرغر" نكردم و هيچ وقت هم قصد چنين كاري رو ندارم چون دردي رو دوا نمي كنه. ولي حالا كه صحبتش رو كرديد سوالي داشتم ازتون. به نظر شما چرا بايد از كسي كه مثلا مي 2009 فايل نامبر گرفته درخواست وضعيت فعلي نكنند ولي از كسي كه يكسال بعد فايل نامبر گرفته درخواست وضعيت فعلي بكنند؟ اصولا شما فكر مي كنيد چرا پرونده دوم زودتر "اومده بالا"؟!! حالا كسي اگه گوشه ذهنش اين سوال مطرح باشه حق نداره بپرسه؟
سلام دوستان .
يه سئوال كمي عجيب دارم كه مربوط به مشكل يكي از دوستانم است . مي تونيد راهنمايي كنيد يا شبيه به اين موضوع را تا حالا ديديد؟
دوست من كه خودش متقاضي اصلي از 38 شغله ها است و فاميل در كانادا داره الان منتظر رسيدن مديكالشه ولي همسرش نمي خواد توي اين مسير همراهش باشه و حاضر نيست حتي اگر مديكال اومد انجام بده و گفته خودت تنهايي اين مسير مهاجرت رو برو !!!! حالا دوست من بدون در نظر گرفتن امتياز همسر ( 4 امتياز ) بازم نمره لازم رو داره . به نظر شما اگر مديكال هردوشون بياد و فقط خودش مديكالش رو بفرسته و بگه كه مي خواد همسرش رو از پرونده اش خارج كنه چي مي شه ؟ آيا ريجكت مي شه ؟ اين سئوال رو تو وبلاگ دكتر مختاري مطرح كرده بود و ايشون گفتن كه ريجكت مي شه متاسفانه. نظر شما چيه ؟
فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009
ولي من فكر ميكنم مهم باشه چون به هر حال دليل انجام مديكال اينه كه ثابت بشه كسي كه ميخواد وارد كانادا بشه بيماري خاصي نداره. از اونجايي كه همسر ايشون هم وارد كانادا خواهد شد لازمه كه اين قضيه رو اثبات كنن مگه اينكه از فايل ايشون به هر دليلي خارج بشن. البته اين نظر شخصي هستش بهتره وكلا يا مشاورين نظر بدن.
اگر امتیازشان بدون همسر و حذفشان از ابتدا به 67 می رسد مشکلی نخواهند داشت و پرونده رد نمی شود. ولی تمامی افراد که می خواهند و یا نمی خواهند مهاجرت کنند باید مدیکال را انجام دهند و در این صورت ممکن است مشکل پیش بیاید. لذا باید ایشان نامه ای به ورشو بزنند و این موضوع را توضیح دهند و ایشان را اولا از پرونده خارج کنند و بعد هم بگویند که ایشان در انجام مدیکال همکاری نمی کنند و سفارت دستورالعمل لازم را خواهد گفت.
یاد جدایی نادر از سیمین افتادم![]()
فكر كنم علت ريجكت احتمالي ايشون به خاطر امتناع همراهشون از مديكال باشه نه كسر امتياز:
You must pass a medical examination before coming to Canada. Your dependants must also pass a medical examination even if they are not coming with you.
http://www.cic.gc.ca/english/informa...exams-perm.asp
البته همونطور كه گفتيد بهترين راه اينه با ويزا آفيس در اين باره مشورت كنه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)