صفحه 2505 از 5471 نخستنخست ... 15052005240524552495249624972498249925002501250225032504250525062507250825092510251125122513251425152555260530053505 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,041 تا 25,050 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    دوسانی که Update فرم ها رو فرستادن....
    از فرم Supplementary باید یک کپی بفرستیم و توش سفر های خود و همسر رو بنویسیم یا برای هر کسی جدا پر بشه؟
    آرام جان
    همانطور که خودت هم اشاره کردی مثل فرم دمشق باید عمل کنید . این فرم باید برای مین اپلیکنت و کلیه همراهان بالای 18 سال میبایست تکمیل بشه.
    در این فرم این امکان وجود داره که هم خودت و همسرت و همه همراهان بالای 18 سال در یک فرم تکمیل کنید .
    منظور اینه که نیازی به تکمیل جداگانه نیست.
    بالای فرم هم نوشته که این فرم رو باید مین اپلیکنت تکمیل کنه که اطلاعات همراهانش رو هم خودش مینویسه.
    ویرایش توسط reza1100 : May 5th, 2012 در ساعت 01:33 PM
    تاریخ ارسال فرمها : 26/2/2010رسیدن فرمها به اداره مهاجرت:2/3/2010 فایل نامبر اول: 14/4/2010رسيدن مدارك به دمشق11/7/2010دريافت فايل نامبر دوم26/10/2010ورشو20/12/2011 استارت پروسه13/02/2012 مديكال: 13/02/2014 پاس ریکوئست:2014/07/29 ويزا:2014/08/14

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kian1361 نمایش پست ها
    تبریک میگم. ممکنه بفرمایید در زمان اینپراسس چه مدارکی از شما آپدیت خواسته بودند؟
    سن 31 آیلتس جنرال 6 (10 امتیاز) امتیاز کل 68-70
    آپدیت: اثبات خویشاوندی- عدم سوء پیشینه- فرم schedule A

الانم ازمون اینارو خواستن :
    1) Updated proof of sufficient settlement funds. Please note that the funds must belong to your client and must be located in a bank account in his name.

You must provide evidence of all the unencumbered transferable funds your client has available for his settlement in Canada, including evidence of the accumulation of those funds. This must include a bank statement(s) showing all transactions for the last six months with a current balance at least equivalent to the minimum required funds. A letter of solvency providing the current balance of your client's account(s) or the average credits and debits in your client's account(s) is not acceptable evidence.
    The required amount is listed here: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/funds.asp.
    2) Right of Permanent Residence Fee in the amount of $490CDN x 2

این ایمیل آپدیت منه. نظرتون چیه؟
    This refers to your application for permanent residence in Canada.
    This is to inform you that the following document(s) are still required:

1. Original updated police certificates from each country in which you and/or your spouse have resided for a period of more than 6 months. Please visit http://www.cic.gc.ca/english/informa...cert/index.asp for more information.

2. Updated Schedule 1 and Supplementary Information Forms completed by yourself. You may find the forms here:http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...imm0008_1e.pdf and http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5562E.PDF

3. Detailed letters of reference from all past and current employers which clearly list your job title, duties performed, projects completed and duration of employment. This should also be accompanied by a detailed Curriculum Vitae.
    Please provide all of the documents mentioned above within 30 days from the date of this letter. At the end of the 30 days period I shall review your application and make a decision on the basis of the information available.

Yours sincerely,

Immigration Officer

مشکل اینه که شرح وظایف تمام جاهایی که من کار کردم را می خواد و این کار توی رشته ما اونم برای من که ایران نیستم کار خیلی سختیه. آخرین جایی که کار کردم 7 سال تمام وقت بوده. اگه فقط از آخرین جا بدم کافیه یا ممکنه ایراد بگیرند؟

ضمنن نامه بانکی هم ازم نخواستند. بفرستم به نطرتون؟

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1379 نمایش پست ها
    سلام بر همگی دوستان.مدیکال من اومد. از من آپدیت مدارک 14 فوریه خواسته بودند که فرستادم.4 می ایمیل مدیکال اومده تا 30 روز وقت دارم واسه ارسال.مدارک لازم :1- مدارک مدیکال 2- پرینت گردش حساب به میزان 18000 دلار امریکا 3-لندینگ فی 980 دلار کانادا مابقی اطلاعات هم در امضام هست .به امید صدور مدیکال و بعدش ویزا برای همگی دوستان عزیز.
    تبریک میگم. چه زود آپدیت فرستاده بودید ؟ میشه بگین چیا خواسته بودند؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sara_arch نمایش پست ها
    سلام دوستان
    امروز برای ما مدیکال اومد یعنی در واقع دیروز که وکیلمون امروز بهمون خبر داد
    کد 0213 فایل 2- 28 آپریل 2010- اینپراسس با آپدیت 23 فوریه- مدیکال 4 می
    رضا و سارا عزيز تبريك مي گم، خيلي خوشحال شدم كه امروز مديكال داشتيم به اميد مديكالهاي بيشتر براي بچه هاي فروم

برام خيلي جالب كه اكثر افرادي كه براشون مديكال اومده تاريخ اين پراسسشون فوريه است و فايل نامبرشون سال 2010 شما دوستان نظرتون چيه؟

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط lidan نمایش پست ها
    ضمنن نامه بانکی هم ازم نخواستند. بفرستم به نطرتون؟
    اگه نخواستن نفرستین. این نامه بانکی ممکنه برای همه نیاد. بستگی به نوع نامه قبلی و دید آفیسر داره. در مورد شرح وظایفتون دقیقا هر چی خواستن بدین چون حتما براشون مهم بوده که ازتون خواستن. تا اونجا که امکان داره کامل. اگر هم بنا به دلایلی نتونستین با توضیح دلیلتون را ارائه بدین. موفق باشین
    ویرایش توسط Pani85 : May 5th, 2012 در ساعت 01:41 PM

سلام دوستان

تا الان چند تا مدیکال برای بچه های فوروم اومده؟

Junior Member

با سلام به همهٔ دوستان
    من ۳ سال است که از اطلاعات شما دوستان عزیز استفاده می‌کنم و بسیار مفید واقع شده است. دوستان من فایل اولم ژانویه ۲۰۱۰ و فایل دومم مارث ۲۰۱۰ از دمشق بوده است. تاریخ ارسال مدارکم به ورشو ۱۴ دسامبر و اینپرسس واقعی‌ و آپدیت مدارکم به تاریخ ۱۵ فوریه ۲۰۱۲ می‌باشد. متأسّفانه با توجه به اینکه من آیلتس آکادمیک با نمره ۶.۵ و ۶۹ امتیاز کامل داشته‌ام باز هم از من آپدیت آیلتس و آن هم جنرال خواسته اند.
    من چون در آن زمان هم آکادمیک و هم ۲ آزمون جنرال داده بودم تصویر اسکن شدهٔ آیلتس جنرال را فرستادم و البته نمرهٔ من با احتساب آیلتس جنرال ۶۷ می‌شده است .
    حال در جواب میل من زدند که ما فقط جنرال را قبول داریم که البته با توجه به قوانین آن موقعه چنین چیزی صحّت ندارد . من چند بار از دوستان در این فروم دیدم که با آیلتس آکادمیک ،مدرک مدیکلشان صادر شده است. من مجدداً در تاریخ ۲۱ مارث ۲۰۱۲ ثبت نام جنرال کردم و با سایر مدارک درخواستی آنها که شامل فرم اسکجول ۱ بوده و سو پیشینه به ورشو فرستادم. هیچ میلی‌ مبنی بر رسید مدارکم به ورشو به من نزدند و حال جواب جنرال هم که امتحان دادم رضایت بخش نمی‌باشد.
    خواهشمندم راهنمایی فرمائید که به چه صورت می‌تونم اثبات کنم که در آن زمان مدرک آکادمیک مورد قبول بوده است و یا اینکه ۲ آزمون جنرال آن زمان مرا قبول کنند.
    در ضمن شمارهٔ شغل من در لیست ۰۷۱۱ می‌باشد.
    با سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط Pantea333 نمایش پست ها
    رضا و سارا عزيز تبريك مي گم، خيلي خوشحال شدم كه امروز مديكال داشتيم به اميد مديكالهاي بيشتر براي بچه هاي فروم

برام خيلي جالب كه اكثر افرادي كه براشون مديكال اومده تاريخ اين پراسسشون فوريه است و فايل نامبرشون سال 2010 شما دوستان نظرتون چيه؟
    شاید در ماه فوریه حجم این پراسس ها بیشتر بوده و بهمین دلیل از ماه فوریه ابدیت و مدیکال بیشتر داشتیم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)