صفحه 2507 از 5471 نخستنخست ... 15072007240724572497249824992500250125022503250425052506250725082509251025112512251325142515251625172557260730073507 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,061 تا 25,070 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_sarvi نمایش پست ها
    با سلام به همهٔ دوستان
    من ۳ سال است که از اطلاعات شما دوستان عزیز استفاده می‌کنم و بسیار مفید واقع شده است. دوستان من فایل اولم ژانویه ۲۰۱۰ و فایل دومم مارث ۲۰۱۰ از دمشق بوده است. تاریخ ارسال مدارکم به ورشو ۱۴ دسامبر و اینپرسس واقعی‌ و آپدیت مدارکم به تاریخ ۱۵ فوریه ۲۰۱۲ می‌باشد. متأسّفانه با توجه به اینکه من آیلتس آکادمیک با نمره ۶.۵ و ۶۹ امتیاز کامل داشته‌ام باز هم از من آپدیت آیلتس و آن هم جنرال خواسته اند.
    من چون در آن زمان هم آکادمیک و هم ۲ آزمون جنرال داده بودم تصویر اسکن شدهٔ آیلتس جنرال را فرستادم و البته نمرهٔ من با احتساب آیلتس جنرال ۶۷ می‌شده است .
    حال در جواب میل من زدند که ما فقط جنرال را قبول داریم که البته با توجه به قوانین آن موقعه چنین چیزی صحّت ندارد . من چند بار از دوستان در این فروم دیدم که با آیلتس آکادمیک ،مدرک مدیکلشان صادر شده است. من مجدداً در تاریخ ۲۱ مارث ۲۰۱۲ ثبت نام جنرال کردم و با سایر مدارک درخواستی آنها که شامل فرم اسکجول ۱ بوده و سو پیشینه به ورشو فرستادم. هیچ میلی‌ مبنی بر رسید مدارکم به ورشو به من نزدند و حال جواب جنرال هم که امتحان دادم رضایت بخش نمی‌باشد.
    خواهشمندم راهنمایی فرمائید که به چه صورت می‌تونم اثبات کنم که در آن زمان مدرک آکادمیک مورد قبول بوده است و یا اینکه ۲ آزمون جنرال آن زمان مرا قبول کنند.
    در ضمن شمارهٔ شغل من در لیست ۰۷۱۱ می‌باشد.
    با سپاس
    دوست عزیز اگه کارنامه آیلتس جنرالی که با اون امتیازتون به 67 میرسیده رو بهشون دادید ، یه نامه بنویسید و بگید که اون کارنامه هم در مدارکم هست و با همون مدرک هم حداقل امتیاز رو میارم .
    اگر نفرستادید و اگه تاریخش اکسپایر نشده است ، همونو بفرستید بره .
    البته اگه مطمئنید که 67 رو میارید.
    اگر هم اکسپایر شده است ، مجبورید یه نامه بنویسید و براشون توضیح بدید که در اون مقطع که اقدام کردید اداره مهاجرت آیلتس آکادمیک و جنرال رو قبول میکرده است. ضمن اینکه بد هم نیست یه گذری هم به آیلتس جنرالتون بزنید و بگید که این آیلتس هم جنرال بود و در زمان اقدامم از نظر زمانی اعتبار داشت ولی چون اداره مهاجرت در اون مقطع آکادمیک رو هم قبول میکرد این کارنامه رو نفرستاده بودم. و همراه با نامه براشون بفرستید .
    اینها تنها کاره که بنظر من میتونید انجامش بدید.
    تاریخ ارسال فرمها : 26/2/2010رسیدن فرمها به اداره مهاجرت:2/3/2010 فایل نامبر اول: 14/4/2010رسيدن مدارك به دمشق11/7/2010دريافت فايل نامبر دوم26/10/2010ورشو20/12/2011 استارت پروسه13/02/2012 مديكال: 13/02/2014 پاس ریکوئست:2014/07/29 ويزا:2014/08/14

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ald نمایش پست ها
    سلام
    من هم شرایطی تقریبا مشابه شما دارم
    من هم ایلتس آکادمیک با نمره 7.5 دادم. اما آپدیتی از من خواسته نشد
    با سلام به همهٔ دوستان
    من ۳ سال است که از اطلاعات شما دوستان عزیز استفاده می‌کنم و بسیار مفید واقع شده است. دوستان من فایل اولم ژانویه ۲۰۱۰ و فایل دومم مارث ۲۰۱۰ از دمشق بوده است. تاریخ ارسال مدارکم به ورشو ۱۴ دسامبر و اینپرسس واقعی‌ و آپدیت مدارکم به تاریخ ۱۵ فوریه ۲۰۱۲ می‌باشد. متأسّفانه با توجه به اینکه من آیلتس آکادمیک با نمره ۶.۵ و ۶۹ امتیاز کامل داشته‌ام باز هم از من آپدیت آیلتس و آن هم جنرال خواسته اند.
    من چون در آن زمان هم آکادمیک و هم ۲ آزمون جنرال داده بودم تصویر اسکن شدهٔ آیلتس جنرال را فرستادم و البته نمرهٔ من با احتساب آیلتس جنرال ۶۷ می‌شده است .
    حال در جواب میل من زدند که ما فقط جنرال را قبول داریم که البته با توجه به قوانین آن موقعه چنین چیزی صحّت ندارد . من چند بار از دوستان در این فروم دیدم که با آیلتس آکادمیک ،مدرک مدیکلشان صادر شده است. من مجدداً در تاریخ ۲۱ مارث ۲۰۱۲ ثبت نام جنرال کردم و با سایر مدارک درخواستی آنها که شامل فرم اسکجول ۱ بوده و سو پیشینه به ورشو فرستادم. هیچ میلی‌ مبنی بر رسید مدارکم به ورشو به من نزدند و حال جواب جنرال هم که امتحان دادم رضایت بخش نمی‌باشد.
    خواهشمندم راهنمایی فرمائید که به چه صورت می‌تونم اثبات کنم که در آن زمان مدرک آکادمیک مورد قبول بوده است و یا اینکه ۲ آزمون جنرال آن زمان مرا قبول کنند.
    در ضمن شمارهٔ شغل من در لیست ۰۷۱۱ می‌باشد.
    با سپاس
    دوست عزيز شما اصل ايلتس آكادميك رو با اسكن آيلتس جنرال فرستاده بوديد ؟ در هر صورت فكر ميكنم براي كساني كه مدرك آيلتس اصل نفرستادند آبديت ميخواهند كه احتمالا اين آيلتس جديد بايد جنرال باشد. اما اگر اصل آيلتس آكادميك رو فرستاديد سعي كنيد به ادرس قانوني كه در آرشيو سايت مهاجرت هم حتما وجود دارد و در ان ذكر شده كه در آن زمان تفاوتي نيست استناد نمائيد. شايد فرستادن آيلتسهاي جنرال كپي آنهم دو نسخه افيسر رو گيج كرده باشد.. ايلتسهاي جنرال هر دو براي امتياز كافي بوده اند؟ موفق باشيد
    ویرایش توسط armin54 : May 5th, 2012 در ساعت 02:11 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    دوست عزيز شما اصل ايلتس آكادميك رو با اسكن آيلتس جنرال فرستاده بوديد ؟ در هر صورت فكر ميكنم براي كساني كه مدرك آيلتس اصل نفرستادند آبديت ميخواهند كه احتمالا اين آيلتس جديد بايد جنرال باشد. اما اگر اصل آيلتس آكادميك رو فرستاديد سعي كنيد به ادرس قانوني كه در آرشيو سايت مهاجرت هم حتما وجود دارد و در ان ذكر شده كه در آن زمان تفاوتي نيست استناد نمائيد. شايد فرستادن آيلتسهاي جنرال كپي آنهم دو نسخه افيسر رو گيج كرده باشد.. ايلتسهاي جنرال هر دو براي امتياز كافي بوده اند؟ موفق باشيد
    با تشکر از راهنماییتون
    بله من اصل آکادمیک را فرستاده بودم حالا شما نظرتون اینه که من لینکه سایته مهجرتا پرینت بگیرم و توضیح بدم که اون موقعه آکادمیک قبول بوده و ۲ اییلتس جنرالم بفرستم؟ در ضمن من سبته نامه ایلتس جدید که ۲۱ مارث بوده فرستادم حالا چیکار کنم نمرش خوب نیست که بفرستم نمیگه پس امتحانت چی‌ شد؟میترسم اگه بفرستم ردم کنه
    باتشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ald نمایش پست ها
    سلام
    من هم شرایطی تقریبا مشابه شما دارم
    من هم ایلتس آکادمیک با نمره 7.5 دادم. اما آپدیتی از من خواسته نشد
    با تشکر از راهنماییتون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط lidan نمایش پست ها
    تبریک میگم. چه زود آپدیت فرستاده بودید ؟ میشه بگین چیا خواسته بودند؟
    با سلام.مدارکی که از من برای آپدیت خواسته شد:
    1-اثبات سکونت خویشاوند در کانادا
    2-عدم سوپیشینه
    3-فرم های مربوط به مسافرت و فرم های APPLICATION خودم و همراهان
    کد:0711، مدارک سیدنی:December 17, 2009 ، فایل نامبر 1:February 11, 2010، مدارک دمشق:February 18, 2010، فایل نامبر 2:April 28, 2010، انتقال به ورشو December 12, 2011,آپدیت مدارک2012, 12 FEB، مدیکال May 4, 2012
    پاس ریکوئست:AUG 11,2012

این ایمیل آپدیت منه. نظرتون چیه؟
    This refers to your application for permanent residence in Canada.
    This is to inform you that the following document(s) are still required:

1. Original updated police certificates from each country in which you and/or your spouse have resided for a period of more than 6 months. Please visit
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...cert/index.asp for more information.

2. Updated Schedule 1 and Supplementary Information Forms completed by yourself. You may find the forms here:http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...imm0008_1e.pdf and http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5562E.PDF

3. Detailed letters of reference from all past and current employers which clearly list your job title, duties performed, projects completed and duration of employment. This should also be accompanied by a detailed Curriculum Vitae.
    Please provide all of the documents mentioned above within 30 days from the date of this letter. At the end of the 30 days period I shall review your application and make a decision on the basis of the information available.

Yours sincerely,

Immigration Officer

مشکل اینه که شرح وظایف تمام جاهایی که من کار کردم را می خواد و این کار توی رشته ما اونم برای من که ایران نیستم کار خیلی سختیه. آخرین جایی که کار کردم 7 سال تمام وقت بوده. اگه فقط از آخرین جا بدم کافیه یا ممکنه ایراد بگیرند؟
    غیر از پانی عزیز کسی نظری نداشت؟ ممنون می شم نظرتونو بگین.

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

ضمنن نامه بانکی هم ازم نخواستند. بفرستم به نطرتون؟
    رضا و سارا عزيز

من فرستادم ولی زمان مدیکال دوباره خواستن....
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Junior Member

غیر از پانی عزیز کسی نظری نداشت؟ ممنون می شم نظرتونو بگین.
    من هم 2 جا سابقه كار داشتم كه يكيش پاره وقت و مغاير با رشته اي بود كه براش اقدام كردم و دوميش همون كدي بود كه الان باهاش اقدام كردم . واسه شرح وظايف فقط دومي رو فرستادم و ازم چيز ديگه اي نخواستن. ولي وكيلم تاكيد داشت كه واسه كدي كه اقدام كردم بايد شرح وظايف و سابقه كامل از محل كارم ارائه كنم بدون هر كم و كسري. به نظر من شما نبايد الان ريسك كنيد چون شايد به قول بعضي دوستان بدشون نياد به اين بهانه ها فايل ها رو كم كنن. به نظر من بد نيست تو وب لاگ پانيذ پرنده مهاجر سوال خودتون رو مطرح كنيد ببنيد اونجا چه جوابي ميگيريد.

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

با تشکر از راهنماییتون
    بله من اصل آکادمیک را فرستاده بودم حالا شما نظرتون اینه که من لینکه سایته مهجرتا پرینت بگیرم و توضیح بدم که اون موقعه آکادمیک قبول بوده و ۲ اییلتس جنرالم بفرستم؟ در ضمن من سبته نامه ایلتس جدید که ۲۱ مارث بوده فرستادم حالا چیکار کنم نمرش خوب نیست که بفرستم نمیگه پس امتحانت چی‌ شد؟میترسم اگه بفرستم ردم کنه
    باتشکر
    دوست من
    منم آیلتسم آکادمیک بود و اون موقعه فبول بود...

من پیشنهاد می کنم که یم نامه بزنی و توضیح بدی که اون موقع قبول بوده .مطمن باش همین طوری بوده.در کنارشم فرم ثبت نام جدید رو ضمیمه کنی..ولی ازشون بخوای که بهت بگن که اون قبول می کنن یا نه...
    ولی محکم بگو
    به امید خدا ازت همونو قبول کنن
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

تبریک مجدد به همه دوستان مدیکالی ، من اگر ذرست فهمیده باشم اکثرا بعد از 2 ماه از تاریخ آپدیت مدیکال گرفتند درسته ؟

من به آفیسر قشنگه یه نامه زدم که بسته اینطوری رسیده و فلان تاریخ اما چند هفته گذشت و جواب نداد
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)