تاریخ فایل نامبر اول : 22 فوریه 2010 ، تاریخ فایل نامبر دوم : 26 جولای 2010 ، تاریخ انتقال به ورشو : 14 دسامبر 2011، تاریخ اینپراسس واقعی : 21 feb 2012 مدیکال : 17 دسامبر 2013 ، کد شغلی : 0213 ، پاس ریکویست : 11 جون 2014 دریافت ویزا از آزانس: 23 جون 2014 لندینگ : 30 جولای 2014
وحید جان حق با آرمینه عزیزه
از خیلی بچها آپدیت آیلتس نخواستن حتا من که به صافهات قبل برگشتند ندیدم کسی اصل آکادمیک را فرستاده باشه مثله من و ازش آپدیت بخوان حتا ۲تا از دوستای عزیز هم دیروز فرمودند که از ما آکادمیک بوده و ایرادی نگرفتند نمیدونم اینم از شانسه من بوده شاید افیسره دیده من سابقه کارم مشکل نداره بیمه هم فرستادم گفته نمیشه این بدونه آپدیت بمونه که بذار یه آیلتس ازش بخایم همش دارم فکر میکنم کاش بیمما نفرستاده بودم چون اون موقعه هم نمیخواستند و الان از من بیمه میخواستند واقعا این همه کار کردیم کار از محکم کاری عیب نکنه نمیدونم چرا واقعا اینجوری شد اینقدر خستمون کردن بعده ۳ سال که حاضرم ریجکت بشم ولی یه بر دیگه امتحانه آیلتس ندم چون حتا از استرس اگه ۱ سالهم به من وقت بده نمیتونم بخونم .
لیدان عزیز، مشکلی نیست در خصوص مواردی که مطمئن هستید مشکلی نبوده به نظر من باید محکم و مطمئن حرف زد، مگر خلافش وجود داشته باشه و اشکالی وجود داشته باشه، شما مطمئن باشید اگر قویترین مدارک و دلایل رو به صورت سست و ضعیف و یا تاکید کم به هر محکمهای که دارای مشغله و انبوهی کار هست ارائه کنید، شانستون بسیار کم خواهد بود.
از ایشون طبق صحبتی که میکنند ایراد بی مورد گرفته شده و یکبار شل دادند، به نظر من همون بار هم نباید شل میدادند، مگر اینکه واقعا نقص و ایراد و ضعفی بوده و آفیسر محترم لطف کردند مهلتی چیزی دادند. این جا مصداق این صحبته که حق گرفتنی و نه دادنی، مگر موارد د. م. متعددی نداشتیم که اشتباه آفیسر بود و با پیگیری و به قول من محکم گرفت درست شد؟ دیگه آپدیت که چیزی نیست.
اون صحبت دوستون یا شاید هم شما در خصوص پسرفت زبان و اینها هم به نظر من (تاکید می کنم نظر من)، به هیچ وجه صحیح نیست. شما مدارک و امتیاز رو دارید. اصولا چنین مهارتهایی بالا و پایین میرند حتی در امتحانهایی با فاصلهی دو ماه از هم.
مگر در حالتی که افسر از حق تطبیقپذیری خودش استفاده کنه و اون هم داستان خاص خودش داره و باید یک یا دو آفسر دیگه نظر اون رو تایید کنن. در این خصوص میشه البته بحثهای زیادی کرد ولی به نظر من اصولا اشکالی وجود نداره تا این نگرانیها وجود داشته باشه.
فوقش یک دلیل بیماری یا مسافرت فوری و اینها ذکر کنن و از فرستادن جواب آیلتس جدید خودداری کنن اگر خیلی حساس هستند ولی من بر اون محکم بودنه هنوز اصرار دارم.
البته من در حد یک مشاورهی دوستانهی غیر حرفهای در حد دانش و شناخت در انتظار مهاجرت عرض میکنم و هیچ ادعای بیشتری ندارمو.
با احترام و درود
کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)
امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012
من هم خواستم تاييد كنم كه آپديت آيلتس نميخوان تا حالا كه اينطور بوده. ضمنا" راجع به صحبتتون خواستم بگم بهتره زياد هم محكم كاري نكنيم. اين تجربه اي هست كه بايد ياد گرفت بهتره هر مدركي كه خواستن رو كامل و بي اشكال بفرستيم و بس نه چيز زيادتر. مثل بيمه كه نمي خواستن ولي خيلي ها واسه محكم كاري فرستادن و مد شد و آخر هم باعث ريجكت پرونده خيلي ها شد كه واسشون بيمه رد نشده بود.
دوستان گرامی از اونجایی که نظرات زیادی در مورد ایلتس اکادمیک داده شده و من هم از کسانی هستم که ایلس اکادمیک داشتم باید عرض کنم که اون موقع در هیچ جا نوع ایلتس ذکر نشده بود و فقط داشتن مدرک ا یلتس برای احتساب نمره زبان کافی بود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)