صفحه 2511 از 5471 نخستنخست ... 15112011241124612501250225032504250525062507250825092510251125122513251425152516251725182519252025212561261130113511 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,101 تا 25,110 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط aram_golbaghi نمایش پست ها
    سلام
    دوستان مدارک رو با چه پستی بفرستیم که هم ارزون باشه و هم مطمئن و هم زود برسه؟
    من تا الان همیشه با TNT فرستادم هم از لحاظ قیمتی مناسب تر هست هم اینکه از لحاظ سرعت و امنیت واسه من که خیلی خوب بوده.
    تاریخ فایل نامبر اول : 22 فوریه 2010 ، تاریخ فایل نامبر دوم : 26 جولای 2010 ، تاریخ انتقال به ورشو : 14 دسامبر 2011، تاریخ اینپراسس واقعی : 21 feb 2012 مدیکال : 17 دسامبر 2013 ، کد شغلی : 0213 ، پاس ریکویست : 11 جون 2014 دریافت ویزا از آزانس: 23 جون 2014 لندینگ : 30 جولای 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط arty125 نمایش پست ها
    من تا الان همیشه با TNT فرستادم هم از لحاظ قیمتی مناسب تر هست هم اینکه از لحاظ سرعت و امنیت واسه من که خیلی خوب بوده.
    COURIER ها هر كدام توي منطقه خاصي به نظر من بهترين هستند.
    براي آمريكاي شمالي FEDEX كه نماينده شون KARAPOST هست در ايران
    براي اروپا TNT
    براي خاورميانه ARAMEX

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    آیلتز آکادمیک قبلا قبول بود ولی الان بدلیل سخت گیری و کم کردن بک لاگ از همه اونایی که جنرال نفرستاده بودند آپدیت خواسند و بعید می دونم سر این قضیه کوتاه بیان ولی زمان بیشتر خواستن شاید بهترین گزینه باشه
    دوست عزيز خواهش ميكنم اگر نظري شخصي داريد قيد فرمائيد. حداقل خيلي ها در همين فرم ازشون ابديت آيلتس خواسته نشده و آيلتس اكادميك دارند بنابراين ذكر كلمه "همه " نادرست است. آيا شما اطلاعات و مدارك جديدي داريد كه با قطعيت ذكر كرديد يا صرفا برداشت شخصي است؟ موفق باشيد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shamon1 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان، منتظران ظهور مدیکال....
    جدول آپدیت شده را برتون می گذرام....
    خدا کنه روزی حداقل 3 تا خبر مدیکال بیاد....
    تا الان تقریبا 15 درصد جامعه آماری ما تکلیفشون مشخص شده....
    غالبا بین 65 الی 75 روز زمان بین زمان اینپروسس واقعی و تاریخ مدیکال طول کشیده....(یعتی 2 الی 2.5 ماه)....
    ميشه اطلاعات منه منتظر ظهورو تو جدول كامل كنيد . كد noc 4121 و update هم همون 12/03/2012

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arashfd نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان
    به نظر شما توی فرمهای مربوط به مسافرت باید هدف از سفر رو چی نوشت؟ منظورم اینه که مهمه یا نه.
    بعنوان مثال ما واسه ویزای آمریکا رفتم یه جایی و ok نشدیم، چی بنویسیم؟ توریستی یا ویزا

به امید مدیکال هرچه سریعتر برای همه
    من pleasure زدم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    دوست عزيز خواهش ميكنم اگر نظري شخصي داريد قيد فرمائيد. حداقل خيلي ها در همين فرم ازشون ابديت آيلتس خواسته نشده و آيلتس اكادميك دارند بنابراين ذكر كلمه "همه " نادرست است. آيا شما اطلاعات و مدارك جديدي داريد كه با قطعيت ذكر كرديد يا صرفا برداشت شخصي است؟ موفق باشيد.
    وحید جان حق با آرمینه عزیزه
    از خیلی‌ بچها آپدیت آیلتس نخواستن حتا من که به صافهات قبل برگشتند ندیدم کسی‌ اصل آکادمیک را فرستاده باشه مثله من و ازش آپدیت بخوان حتا ۲تا از دوستای عزیز هم دیروز فرمودند که از ما آکادمیک بوده و ایرادی نگرفتند نمیدونم اینم از شانسه من بوده شاید افیسره دیده من سابقه‌ کارم مشکل نداره بیمه هم فرستادم گفته نمیشه این بدونه آپدیت بمونه که بذار یه آیلتس ازش بخایم همش دارم فکر می‌کنم کاش بیمما نفرستاده بودم چون اون موقعه هم نمی‌خواستند و الان از من بیمه‌ می‌خواستند واقعا این همه کار کردیم کار از محکم کاری عیب نکنه نمیدونم چرا واقعا اینجوری شد اینقدر خستمون کردن بعده ۳ سال که حاضرم ریجکت بشم ولی‌ یه بر دیگه امتحانه آیلتس ندم چون حتا از استرس اگه ۱ سال‌هم به من وقت بده نمیتونم بخونم .

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشجوی دکتری، مدیریت دولتی- سیاست‌گذاری بخش عمومی- دا

لیدان عزیز، مشکلی نیست در خصوص مواردی که مطمئن هستید مشکلی نبوده به نظر من باید محکم و مطمئن حرف زد، مگر خلافش وجود داشته باشه و اشکالی وجود داشته باشه، شما مطمئن باشید اگر قوی‌ترین مدارک و دلایل رو به صورت سست و ضعیف و یا تاکید کم به هر محکمه‌ای که دارای مشغله و انبوهی کار هست ارائه کنید، شانستون بسیار کم خواهد بود.
    از ایشون طبق صحبتی که می‌کنند ایراد بی مورد گرفته شده و یکبار شل دادند،‌ به نظر من همون بار هم نباید شل می‌دادند، مگر این‌که واقعا نقص و ایراد و ضعفی بوده و آفیسر محترم لطف کردند مهلتی چیزی دادند. این جا مصداق این صحبته که حق گرفتنی و نه دادنی، مگر موارد د. م. متعددی نداشتیم که اشتباه آفیسر بود و با پیگیری و به قول من محکم گرفت درست شد؟ دیگه آپ‌دیت که چیزی نیست.
    اون صحبت دوستون یا شاید هم شما در خصوص پسرفت زبان و این‌ها هم به نظر من (تاکید می کنم نظر من)، به هیچ وجه صحیح نیست. شما مدارک و امتیاز رو دارید. اصولا چنین مهارت‌هایی بالا و پایین می‌رند حتی در امتحان‌هایی با فاصله‌ی دو ماه از هم.
    مگر در حالتی که افسر از حق تطبیق‌پذیری خودش استفاده کنه و اون هم داستان خاص خودش داره و باید یک یا دو آفسر دیگه نظر اون رو تایید کنن. در این خصوص می‌شه البته بحث‌های زیادی کرد ولی به نظر من اصولا اشکالی وجود نداره تا این نگرانی‌ها وجود داشته باشه.
    فوقش یک دلیل بیماری یا مسافرت فوری و این‌ها ذکر کنن و از فرستادن جواب آیلتس جدید خودداری کنن اگر خیلی حساس هستند ولی من بر اون محکم بودنه هنوز اصرار دارم.
    البته من در حد یک مشاوره‌ی دوستانه‌ی غیر حرفه‌ای در حد دانش و شناخت در انتظار مهاجرت عرض می‌کنم و هیچ ادعای بیشتری ندارمو.
    با احترام و درود
    کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
    سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
    دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
    آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)

Senior Member aziking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_sarvi نمایش پست ها
    از خیلی‌ بچها آپدیت آیلتس نخواستن حتا من که به صافهات قبل برگشتند ندیدم کسی‌ اصل آکادمیک را فرستاده باشه مثله من و ازش آپدیت بخوان حتا ۲تا از دوستای عزیز هم دیروز فرمودند که از ما آکادمیک بوده و ایرادی نگرفتند نمیدونم اینم از شانسه من بوده شاید افیسره دیده من سابقه‌ کارم مشکل نداره بیمه هم فرستادم گفته نمیشه این بدونه آپدیت بمونه که بذار یه آیلتس ازش بخایم همش دارم فکر می‌کنم کاش بیمما نفرستاده بودم چون اون موقعه هم نمی‌خواستند و الان از من بیمه‌ می‌خواستند واقعا این همه کار کردیم کار از محکم کاری عیب نکنه نمیدونم چرا واقعا اینجوری شد اینقدر خستمون کردن بعده ۳ سال که حاضرم ریجکت بشم ولی‌ یه بر دیگه امتحانه آیلتس ندم چون حتا از استرس اگه ۱ سال‌هم به من وقت بده نمیتونم بخونم .
    ببین من امشب میرم خونه تقریبا 70-80% مطمین هستم که اون فایلی که می گفت آکادمیک هم قبول رو اصلش رو دارم....اون وفت می ذارم اینجا ...هم همه استفاده کنن هم حال این آفیسر رو بگیر و اعصابت رو راحت کن....اصلا نگران نباش.....70-80% ردیفه....
    امتیاز = 71 ، IT Manager ، NOC 0213 ، نرم افزار
    ارسال به سیدنی: Nov 6, 2009 فایل 1: Jan 15, 2010 - فایل 2 :May 18, 2010 - ارسال به ورشو : Dec 12, 2011 - اینپراسس + درخواست آپدیت : Feb 23, 2012 - دریافت مدیکال Apr 30, 2012 - کپی پاس Aug 21, 2012 - پاس ریکوئست : Sept 6, 2012

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_sarvi نمایش پست ها
    من هم خواستم تاييد كنم كه آپديت آيلتس نميخوان تا حالا كه اينطور بوده. ضمنا" راجع به صحبتتون خواستم بگم بهتره زياد هم محكم كاري نكنيم. اين تجربه اي هست كه بايد ياد گرفت بهتره هر مدركي كه خواستن رو كامل و بي اشكال بفرستيم و بس نه چيز زيادتر. مثل بيمه كه نمي خواستن ولي خيلي ها واسه محكم كاري فرستادن و مد شد و آخر هم باعث ريجكت پرونده خيلي ها شد كه واسشون بيمه رد نشده بود.

دوستان گرامی از اونجایی که نظرات زیادی در مورد ایلتس اکادمیک داده شده و من هم از کسانی هستم که ایلس اکادمیک داشتم باید عرض کنم که اون موقع در هیچ جا نوع ایلتس ذکر نشده بود و فقط داشتن مدرک ا یلتس برای احتساب نمره زبان کافی بود.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)