صفحه 2515 از 5471 نخستنخست ... 15152015241524652505250625072508250925102511251225132514251525162517251825192520252125222523252425252565261530153515 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,141 تا 25,150 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    بررسی چند سناریو:
    1- سناریوی مثبت: به تمام 38 تایی ها تا چند ماه دیگه رسیدگی میشه و همه تا آخر 2012 پاس ریکوئست می شن
    2- سناریوی منفی: این سناریو در راستای تعبیر خوابهای وزیر خواهد بود. در این حالت با توجه به محدودیت امکان صدور مدیکال، به همین شکل بی نظم مدیکال صادر میشه که سه گروه بوجود میان:
    الف- گروهی که به همین شکل تا جولای براشون مدیکال می یاد و تا آخر 2012 پاس ریکوئست می شن
    ب - گروهی که به گفته وزیر مورد تقاضا بازار کار کانادا هستند و بعد از تغییر قوانین به پروندشون به سرعت رسیدگی میشه و تا آخر 2012 پاس ریکوئست می شن
    ج - گروهی که به گفته وزیر مورد تقاضا بازار کار کانادا نیستند و بعد از تغییر قوانین پروندشون رو یا می ریزن توی اون Pool معروف یا به سرنوشت سیمپلیفایدها دچار می شن
    >>>>>> تنها نگرانی متوجه گروه 2-ج هست!!!
    .
    اما چند نکته در رد سناریوی دوم:
    1- در صحبتهای وزیر و همچنین در ایمیلهای پیگیریمون بارها گفتند We are not prioritizing و عملا هم شاهد بودیم اولویت دهی به گروه ها بود نه به افراد پس همه گروه ما بزودی شامل خبر خوب مدیکال می شن
    2- روند صدور مدیکال نشون می ده که توجه خاصی به آپ دیتیها شده؛ مطمئنا همه قبول دارن که آپ دیتیها خاص نبودند و عمدتا نقص پرونده داشتند، پس گروه اولویتداری محسوب نمی شن و صرفا شاید بقول بچه ها پروندشون روی میز افتاده پس نوبت پرونده های زیر میز هم زود می رسه
    3- در بین افراد مدیکال گرفته همه جورش رو داشتیم (مجرد، متاهل، امتیاز بالا، امتیاز پایین، نمره زبان بالا یا پایین، از همه کد شغلها و...) پس تا کنون تبعیضی قائل نشدن و اونهایی که مدیکال گرفتن به هیچ عنوان ویژگی متمایز کننده ای نداشتند. هر کسی هم می تونه نمونه مشابه خودش رو در بین مدیکالیها ببینه
    4- در رد پرونده سیمپلیفایدها دیدیم اونهایی که پروندشون بررسی شده بود شامل قانون حذف نشدن، خوشبختانه اکثر پرونده ما ها بررسی شدن و کلی هزینه هم برای بررسی کردن و در این مقطع refund هم ندارن پس حتی در صورت تغییر قانون موضوع شامل ما ها نخواهد بود.
    5- بعد از عملکرد نامطلوب وزارت مهاجرت و در جهت بهبود عملکرد تصمیم های بنیادی گرفته شد که در این تصمیمها یک تعداد زیادی رو رد کردند و روشهای سرمایه گذاری و... را نیز تغییر دادند و کلیه شواهد موید این مسئله هستند که برای گروه ما تصمیم بر بررسی و اعلام نتیجه سریع گرفته شده است

اما نکته آخر: با توجه به اینکه همه جور مدیکالی داشتیم پس اولویت دهی نداشتیم و اگر بخوان در راستای حرفهای وزیر اولویت دهی ورود به کانادا بدن این مسئله در مرحله پاس ریکوئسته نه مدیکال! پس فعلا جای نگرانی نیست

فعلا بهتره به موارد زیر فکر کنیم:
    تقویت زبان، پیدا کردن محل مناسب جهت لندینگ، پول جمع کردن، جستجو در سایتهای کاریابی
    در خصوص مورد 2-ج این نکته رو اضافه کنم که اگه بخوان استخری هم داشته ممکنه بیشتر گریبان دوستان سیمپلفاید 20000 تایی باقیمانده رو بگیره ، چون به هر حال 38 تایی هم یه زمانی مورد نیازشون بوده دیگه ، البته دوستانی 38 تایی که هنوز این پراسس نشدند هم در معرض خطر می باشند ، چون تجربه نشون داده که تغییر قوانین تا به حال گریبان تقاضاهای بدون پراسس رو گرفته ، ولی تحلیل آقای پیمان خیلی جامع و کامله

نقل قول نوشته اصلی توسط kayvan555 نمایش پست ها
    با تشکر از جوابتون،
    ولی تعدادی از دوستان معتقدند که انتخاب گزینه
    Physical files علاوه بر طولانی تر شدن زمان ارسال جواب کیپس، تنها باعث اضافه شدن اسکن پرونده خواهد بود یعنی مدارکی که خودمون ارسال کردیم.
    کسی هست که اطلاعات دقیق تری داشته باشه؟
    دوست من مدارک پرونده ها همه بصورت اسکن شدست و افیسر پرونده هم بعد از مطمئن شدن از اصل بودن مدارک دیگه با پرونده فیزیکی کاری نداره و همه چیز الکترونیک میشه اینجوری نیست که من کیپس خواستم بزاره تو اسکنر و برای من اسکن کنه! برای همین هم هست که گفتن ما قسمت ویزا یک سری سفارت ها رو می بندیم چون با وجود سیستم مرکزی آنلاین افیسر ها در جاهای مختلف دنیا بهم میتونن کمک کنن پس همه چیز اسکن شده و رو سیستمه. دلیل طولانی تر بودن اینه که احتمالاً اون اسکن مدارک پرونده رو فایلشو ورشو باید بفرسته اوتاوا تا اونا هم بفرستن به من اما اون فرم اصلی همونجا تو اوتاوا رو سیستم آنلاین هست و سریعتر میشه فرستاد به متقاضی....

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aziking نمایش پست ها
    Section 11.5 – Updated note on IELTS thatboth Academic and General Training tests are
    acceptable

page 4

البته یادمه که یکی دیگه هم بود ..که هرچی می گردم پیداش نمی کنم.....ولی تو اینم جمله بالا رو نوشته و اگه به تاریخ زیر صفحه هم نگاه کنی نوشته 2010-08-04
    پس مثوقه.....
    خیلی‌ ممنون
    در این پی‌دی‌اف شما هم متوجه شدید که نوت ۱۱.۵ را حذف کردند حالا به نظر شما خوبه من فقط sectionقسمتی‌ که نوشته شده را بفرستم در هرصورت امید به خدا ببینیم چی‌ میشه من خیلی‌ تشکر می‌کنم از پیگیریتون

نقل قول نوشته اصلی توسط hosein_pt نمایش پست ها
    اینطور که به نظر میاد روند رسیدگی بر اساس دریافت مدارک در سیدنی هستش
    نه بر این اساس نیست اگه جدول رو ببینید متوجه می شید، ضمن اینکه من 29 می 2009 فایل نامبر اولمو گرفتم و الان خیلی ها بعد از من مدیکال گرفتن و عزیزانی که حدود من بودن هیچ خبری از پیشرفت کارشون نیست...
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط naderm نمایش پست ها
    در خصوص مورد 2-ج این نکته رو اضافه کنم که اگه بخوان استخری هم داشته ممکنه بیشتر گریبان دوستان سیمپلفاید 20000 تایی باقیمانده رو بگیره ، چون به هر حال 38 تایی هم یه زمانی مورد نیازشون بوده دیگه ، البته دوستانی 38 تایی که هنوز این پراسس نشدند هم در معرض خطر می باشند ، چون تجربه نشون داده که تغییر قوانین تا به حال گریبان تقاضاهای بدون پراسس رو گرفته ، ولی تحلیل آقای پیمان خیلی جامع و کامله
    دوست عزیز ممنون از کامنت شما جهت اطلاع شما بنا به تحقیق که قبلا انجام داده بودم و در فرم به اطلاع دوستان رسوندم اگر قرار باشد تغییر قوانین برای حذف باشد این شامل حال اینپروسسها هم میشود همانطور که در مورد سیمپلیفاید ها اکثرا کسانی بودند که چند سال اینپروسس با تاریخ بوده اند مگر اینکه از مرحله تصمیم گیری رد شده باشند در ضمن تعداد کسانی که در 38 رشته ایها این پروسس نشده اند خیلی کم و محدود به دو ماه اخر منتهی به جون 2010 می باشد و بنابراین به نظر شخصی من بخاطر یک تعداد کم قوانین رو عوض نمی کنند و اگر قرار باشد اتفاق بیفتد باید شامل حال اکثریت باشد تا حداقل به ضربه ای که به اعتبارشان میزند بیارزد . این فقط جهت اطلاع بود و بعید میدانم که چنین اتفاق بیفتد و جای نگرانی نیست هر چند در یکی دو هفته اینده روند مدیکالها تا حدودی مشخص میکند که اوضاع از چه قرار است. به امید موفقیت همه دوستان.
    ویرایش توسط armin54 : May 7th, 2012 در ساعت 04:26 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    دوست عزیز ممنون از کامنت شما جهت اطلاع شما بنا به تحقیق که قبلا انجام داده بودم و در فرم به اطلاع دوستان رسوندم اگر قرار باشد تغییر قوانین برای حذف باشد این شامل حال اینپروسسها هم میشود همانطور که در مورد سیمپلیفاید ها اکثرا کسانی بودند که چند سال اینپروسس با تاریخ بوده اند مگر اینکه از مرحله تصمیم گیری رد شده باشند
    در ضمن تعداد کسانی که در 38 رشته ایها این پروسس نشده اند خیلی کم و محدود به دو ماه اخر منتهی به جون 2010 می باشد و بنابراین به نظر شخصی من بخاطر یک تعداد کم قوانین رو عوض نمی کنند و اگر قرار باشد اتفاق بیفتد باید شامل حال اکثریت باشد تا حداقل به ضربه ای که به اعتبارشان میزند بیارزد . این فقط جهت اطلاع بود و بعید میدانم که چنین اتفاق بیفتد و جای نگرانی نیست هر چند در یکی دو هفته اینده روند مدیکالها تا حدودی مشخص میکند که اوضاع از چه قرار است. به امید موفقیت همه دوستان.
    با قسمت دوم پیامتون کاملا موافقم و بنظر من هم اتفاق بدی برای گروه ما نمی افته
    .
    اما در رابطه با این پراسس بایستی به این نکته توجه شود که برای سیمپلیفایدها و اغلب گروه های دیگر این پراسس شدن معنی خاصی نمی داد و از همان شروع پرونده این پراسس بودند (جدول تفسیر استیتوس مربوط به این گروه ها) که در سایت cic تحت عنوان زیر قابل دستیابی است.

اما FSW و از گروه 38 تایی ها به بعد، بررسی های اولیه در ایالت نوااسکوشیا و شهر سیدنی بصورت متمرکز (Centralized) انجام می گرفت (جدول تفسیر استیتوس مربوط به این گروه) و در گروه های ما این پراسس به معنی بررسی فرمها و اسناد و قبول شرایط متقاضی می باشد که بعد از طی چهار مرحله صورت می گیرد که در سایت cic تحت عنوان زیر قابل دستیابی است.

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط CanImmigrant نمایش پست ها
    براي امور مهاجرت ترجمه هيچ کدام از مدارک نياز به مهر وزارت خارجه ندارد. ولي مهر دادگستري الزامي است. من شخصا تمام مدارکي که تا حالا فرستادم بدون مهر وزارت خارجه بوده (مدارک اوليه و مدارک آپديت)
    الزامی برای مهر دادگستری هم وجود نداره دوست من.

دوستان منم موافقم که صدور مديکال ها کند پيش ميره اما فعلاً جای اميدواری وجود داره که اين روند ادامه داره وسير صعودی داره و اين نکته رو فراموش نکنيم که که تعداد افرادی که از طريق 38 شغله ايها اقدام کردن محدود به اين فروم نميشه و دوستان ديگه ای هم خارج از اين فروم هستن،پس در حال حاضر جای هيچ نگرانی وجود داره و دير يا زود برای همه مديکال مياد و اينکه روند ارسال مديکال ها به چه صورتی انجام ميشه هنوز معلوم نيست چون همه جوره مديکال داشتيم ولی من فکر کنم ظرف 1 ماهه آينده اين پروسه هم روندشون يک جورايی معلوم ميشه

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

عدم سوءپیشینه ما یک هفته ای اومد خداروشکر حالا برای ترجمه مهر دادگستری کافیه یا باید امور خارجه هم بخوره؟ممنون از جوابتون
    از اونجا كه بايد اصل سوء پيشينه رو هم فرستاد گمونم نياز به هيچكدوم نباشه. هرچند خود من دفعه قبل هر دو رو گرفتم و اين بار هم اگر بخوان حداقل دادگستري رو مي گيرم!

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط extremeboy نمایش پست ها
    دوستان منم موافقم که صدور مديکال ها کند پيش ميره اما فعلاً جای اميدواری وجود داره که اين روند ادامه داره وسير صعودی داره و اين نکته رو فراموش نکنيم که که تعداد افرادی که از طريق 38 شغله ايها اقدام کردن محدود به اين فروم نميشه و دوستان ديگه ای هم خارج از اين فروم هستن،پس در حال حاضر جای هيچ نگرانی وجود داره و دير يا زود برای همه مديکال مياد و اينکه روند ارسال مديکال ها به چه صورتی انجام ميشه هنوز معلوم نيست چون همه جوره مديکال داشتيم ولی من فکر کنم ظرف 1 ماهه آينده اين پروسه هم روندشون يک جورايی معلوم ميشه
    فكر كنم اين باگ سيستم مهاجرت تمومي نداره!! ظاهرا فراموش كردن غير آپديتيها رو هم بايد بذاريم به حساب باگ سيستم
    گمونم بايد به فكر طراحي يا كشف يك trigger براي سيستمشون باشيم!!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)