صفحه 2517 از 5471 نخستنخست ... 15172017241724672507250825092510251125122513251425152516251725182519252025212522252325242525252625272567261730173517 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,161 تا 25,170 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    نه اینطور نیست دوست من، مهر مترجمین رسمی دادگستری به تنهایی معتبر هستش. من بارها برای ویزا از مدارکی استفاده کردم که فقط تایید خود مترجم رو داشته و تا حالا مشکلی از این بابت نداشتم.
    من دليلشو نميدونم ولي حرف وكيلمو گفتم كه تاكيد داشت كه بايد مهر دادگستري بخوره. شايد برا اطمينان بد نباشه كه اينكارو كرد.

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط mahista نمایش پست ها
    احتمالا" واسه همينه كه تمام مدارك ترجمه شده ميره دادگستري ولي امورخارجه الزامي نيست و واسه محكم كاريه
    notarized (certified) translation with a copy of the original version

این تو تموم دنیا یعنی ترجمه توسط Authorised translator . فقط همین.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    نه اینطور نیست دوست من، مهر مترجمین رسمی دادگستری به تنهایی معتبر هستش. من بارها برای ویزا از مدارکی استفاده کردم که فقط تایید خود مترجم رو داشته و تا حالا مشکلی از این بابت نداشتم.
    بله درست ميگيد. ممکنه که اين طور هم باشه.

پاسخ دارالترجمه رسمي که من ازشون پرسيدم اين بود که بستگي به کشوري که شما مدارک رو براشون ميبريد هم داره. ممکنه يکي بدون مهر دادگستري قبول کنه و لي يکي ديگه قبول نکنه. در اين مورد خاص بايد ديد کانادا دقيقا مهر دادگستري رو ميخواد يا نه؟

محض اطمينان بهتره که گرفته بشه. چون دردسر خاصي هم نداره و توسط دارالترجمه براي اين کار فرستاده ميشه و معمولا 1 يا 2 روز بيشتر زمان نميگيره

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی-پیام نور

شاید پرونده هایی که آپدیت ندارند و تعدادشون هم زیاده بعد مدیکال سریع تر پاس ریکوئست می شوند و برای همین تا پایان می آپدیتی هارو مدیکال میدن؛البته فقط نظر شخصیه!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فوق ليسانس مهندسي كامپيوتر - نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط Halle نمایش پست ها
    شاید پرونده هایی که آپدیت ندارند و تعدادشون هم زیاده بعد مدیکال سریع تر پاس ریکوئست می شوند و برای همین تا پایان می آپدیتی هارو مدیکال میدن؛البته فقط نظر شخصیه!
    سلام
    به نظر من اين نظر نمي تونه دقيق باشه چون هرچند اكثريت مديكال ها مربوط به كساني است كه آپديت ذريافت كرده اند ولي تعدادي هم هستند كه بدون دريافت آپديت قبلي مديكال گرفته اند شايد با دريافت آپديت هاي درخواستي اولويت پرونده براي صدور مديكال بالا مي رود
    کد رشته: 0213 ارسال مدارك : 22 مارچ 2010 فایل نامبر اول:19 مي 2010 فایل نامبر دوم :23 اكتبر 2010 ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011 - شروع پروسس 24 فوريه 2012 - مديكال 5 مارچ 2014 -ارسال مديكال 23 مارچ 2014-رسيدن مدارك آپديت به ورشو 22 آپريل 2014 پاس ريكوييست : 13 اكتبر 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط Tina54 نمایش پست ها
    سلام
    به نظر من اين نظر نمي تونه دقيق باشه چون هرچند اكثريت مديكال ها مربوط به كساني است كه آپديت ذريافت كرده اند ولي تعدادي هم هستند كه بدون دريافت آپديت قبلي مديكال گرفته اند شايد با دريافت آپديت هاي درخواستي اولويت پرونده براي صدور مديكال بالا مي رود
    سلام، به نظر من اگر به پست 2 صفحه قبل خانم دکتر saba_yh نظری داشته باشيد، اين داستان مديکال و....يا يک داستان پيچيده تحت تاثير عوامل پيدا و پنهان است و يا اينکه کاملا تصادفی و شانسی است. در هر دو صورت کاری از دست ما بر نمی آيد و تجزيه و تحليل هم نتيجه ای ندارد. فقط بايد منتظر ايستاد و با صبر و تحمل دعا کرد و بس. به اميد موفقيت همه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط maryesm نمایش پست ها
    اميدوارم . مرسي از نظر پر انرژيت............
    تئوری جالبیه که پروندهای کامل طبق برنامه زمانی از قبل مشخس شده مدیکال بگیرند و برای پاس رکست و گرفتن ویزا در الویت قرار بگیرند نسبت به پرونده های که اپدات نیاز داشتند و به هر دلیل مدیکالشون جلو افتاده.

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

نقل قول نوشته اصلی توسط momoya نمایش پست ها
    تئوری جالبیه که پروندهای کامل طبق برنامه زمانی از قبل مشخس شده مدیکال بگیرند و برای پاس رکست و گرفتن ویزا در الویت قرار بگیرند نسبت به پرونده های که اپدات نیاز داشتند و به هر دلیل مدیکالشون جلو افتاده.
    اسمشو بذارین پیشبینی نه تئوری . البته پیش بینی بر پایه خوشبینی بسیار. من هم امیدوارم. ولی ....
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط uniques3 نمایش پست ها
    مدیکال و لندینگ فی برای کودکان 4 یا 5 سال به چه گونه هست کسی اطلاعی داره
    با سلام .من الان در مرحله گذراندن مدیکالم.مدیکال پسرم که هنوز 5 سالش نشده 150،000 تومان ویزیت دکتر بعلاوه هزینه آزمایشگاه که فکر می کنم حدود 60 تومان بشه.البته اطلاع دقیق ندارم فردا که بم دکتر معلوم میشه..لندینگ فی هم نمیخواهد.
    کد:0711، مدارک سیدنی:December 17, 2009 ، فایل نامبر 1:February 11, 2010، مدارک دمشق:February 18, 2010، فایل نامبر 2:April 28, 2010، انتقال به ورشو December 12, 2011,آپدیت مدارک2012, 12 FEB، مدیکال May 4, 2012
    پاس ریکوئست:AUG 11,2012

نقل قول نوشته اصلی توسط mahista نمایش پست ها
    اين چيزيه كه من از وكيلم شنيدم. حتي خودم كلي سر اين موضوع دردسر كشيدم چون نزديك تعطيلات عيد بود و ايشون تاكيد ميكرذ كه حتما" بايد مهر دادگستري داشته باشه ولي امور خارجه لازم نيست.
    با توجه به دستور العمل اداره مهاجرات اسناد غیر انگلیسی و فرانسه نیازی به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد و صرفا باید توسط مترجم رسمی accredited translator ترجمه بشه

If a certificate is not in English or French, submit both the certificate and the original copy of a translation prepared by an accredited translator

البته با توجه به اینکه اکثراً باتوجه به تاکیدات وکلا اسناد رو با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه فرستادند، یک جوری فکر کنم چشمهای آفیسرها به دیدن این مهرها بعنوان جزئی از اسناد عادت کرده!!!
    البته من تا حالا ندیدیم بخاطر عدم تائید اسناد توسط دادگستری و وزارت امور خارجه مشکلی ایجاد شده باشه
    .
    بقول یکی از بچه ها خودمون با فرستادن بیمه و اسناد تائید شده آفیسرها رو بد عادت کردیم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)