بله درست ميگيد. ممکنه که اين طور هم باشه.
پاسخ دارالترجمه رسمي که من ازشون پرسيدم اين بود که بستگي به کشوري که شما مدارک رو براشون ميبريد هم داره. ممکنه يکي بدون مهر دادگستري قبول کنه و لي يکي ديگه قبول نکنه. در اين مورد خاص بايد ديد کانادا دقيقا مهر دادگستري رو ميخواد يا نه؟
محض اطمينان بهتره که گرفته بشه. چون دردسر خاصي هم نداره و توسط دارالترجمه براي اين کار فرستاده ميشه و معمولا 1 يا 2 روز بيشتر زمان نميگيره
شاید پرونده هایی که آپدیت ندارند و تعدادشون هم زیاده بعد مدیکال سریع تر پاس ریکوئست می شوند و برای همین تا پایان می آپدیتی هارو مدیکال میدن؛البته فقط نظر شخصیه!
کد رشته: 0213 ارسال مدارك : 22 مارچ 2010 فایل نامبر اول:19 مي 2010 فایل نامبر دوم :23 اكتبر 2010 ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011 - شروع پروسس 24 فوريه 2012 - مديكال 5 مارچ 2014 -ارسال مديكال 23 مارچ 2014-رسيدن مدارك آپديت به ورشو 22 آپريل 2014 پاس ريكوييست : 13 اكتبر 2014
سلام، به نظر من اگر به پست 2 صفحه قبل خانم دکتر saba_yh نظری داشته باشيد، اين داستان مديکال و....يا يک داستان پيچيده تحت تاثير عوامل پيدا و پنهان است و يا اينکه کاملا تصادفی و شانسی است. در هر دو صورت کاری از دست ما بر نمی آيد و تجزيه و تحليل هم نتيجه ای ندارد. فقط بايد منتظر ايستاد و با صبر و تحمل دعا کرد و بس. به اميد موفقيت همه.
کد:0711، مدارک سیدنی:December 17, 2009 ، فایل نامبر 1:February 11, 2010، مدارک دمشق:February 18, 2010، فایل نامبر 2:April 28, 2010، انتقال به ورشو December 12, 2011,آپدیت مدارک2012, 12 FEB، مدیکال May 4, 2012
پاس ریکوئست:AUG 11,2012
با توجه به دستور العمل اداره مهاجرات اسناد غیر انگلیسی و فرانسه نیازی به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه ندارد و صرفا باید توسط مترجم رسمی accredited translator ترجمه بشه
If a certificate is not in English or French, submit both the certificate and the original copy of a translation prepared by an accredited translator
البته با توجه به اینکه اکثراً باتوجه به تاکیدات وکلا اسناد رو با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه فرستادند، یک جوری فکر کنم چشمهای آفیسرها به دیدن این مهرها بعنوان جزئی از اسناد عادت کرده!!!
البته من تا حالا ندیدیم بخاطر عدم تائید اسناد توسط دادگستری و وزارت امور خارجه مشکلی ایجاد شده باشه
.
بقول یکی از بچه ها خودمون با فرستادن بیمه و اسناد تائید شده آفیسرها رو بد عادت کردیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)