صفحه 149 از 246 نخستنخست ... 4999139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,481 تا 1,490 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط milo2007 نمایش پست ها
    این لیست پزشکان مورد قبول سفارت نیوزلند در دبی برای تستهای مدیکال ویزای دانشجوییه:
    Panel Doctors
    Country: Iran
    City or County: Tehran 15867
    Doctor/Clinic: Dr Oshin A Hacoupian
    Address: Tehran Clinic, Building No 111, Mottahari & Mirzaye Shirazi Intersection
    Phone: +98 21 8871 3345 or +98 21 8872 1888 Fax: +98 21 2896 2227
    Type: Doctor / Radiologist

City or County: Tehran
    Doctor/Clinic: Dr Davoud Kazemi
    Address: Tehran Hospital, Modiri Street, Sanaie Square, Karim Khan Avenue
    Phone: +98 21 8882 1021 Fax: +98 21 2229 5512
    Type: Doctor

Country: IRAN
    Doctor/Clinic: Dr Homayoon Shahidi
    Address: Iran Mehr Hospital/Clinic 1317 Dr Shariati Avenue Do-Rah-Golhak 19167 Tehran
    Phone: +98 (21) 2200 9071 Fax: +98 (21) 2260 2649 Hours: 9.00 am to 12.00 noon, Saturday to Wednesday

Doctor/Clinic: Dr M Ebrahimirad
    Address: Nader Medical Centre, 171 Jomhouri Avenue, Tehran
    Phone: +981 21 6670 7060 Hours: 5:00pm-7:00pm

اینم لینک
    کسی میدونه آیا دکتر ابراهیمی راد آقاست یا خانومه؟
    دوسته عزیز دکتر ابراهیمی آقاست و الان تو بیمارستان دی ویزیت می کنه. من چندان راضی نبودم از اینجا رفتن.
    بر طبق تجربه دوستان و شنیده ها دکتر شهیدی از بقیه مناسب تره. در ضمن برای این تست ها حداقل نزدیک 300 هزار تومن کنار بزار

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    صنایع علم و صنعت

نقل قول نوشته اصلی توسط k_civ_eng نمایش پست ها
    ریز حسابی که از شما میخوان سه ماهه است ولی چون یکجا موجودی رو بالا بردین و مدت زیادی ازش نگذشته احتمال داره که بعد از تشکیل پرونده دوباره ازتون ریز حساب سه ماهه بخوان.کار دیگه ای که میتونین بکنین اینه که الان فقط موجودیو بفرستین،ریز حسابو حتما بعدا خودشون میخوان.پس برای احتیاط موجودی حسابو پایین نیارین.
    فقط توجه داشته باشید که موجودی از مجموع ((شهریه یک سال+20000$ هزینه یکسال زندگی متاهلی+8000$ هزینه بلیط رفت و برگشت برای دو نفر)) یه مقدار بیشتر باشه.
    موفق باشید
    چرا هزینه بلیط رو 8000 دلار حساب کردی؟ مگه رفت و برگشت دو نفر بیشتر از 5000 تا میشه؟؟ بعدش هم این مبلغ به دلار نیوزلنده که همون حدود 1000 تومان میشه هر دلاری درسته؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط far1033 نمایش پست ها
    چرا هزینه بلیط رو 8000 دلار حساب کردی؟ مگه رفت و برگشت دو نفر بیشتر از 5000 تا میشه؟؟ بعدش هم این مبلغ به دلار نیوزلنده که همون حدود 1000 تومان میشه هر دلاری درسته؟
    بله ولی جهت احتیاط بهتره که موجودی از حداقلی که در نظر گرفتن یه کمی بیشتر باشه.
    دلار نیوزیلنده، البته منم فکر میکردم دلارو به قیمت رسمی حساب میکنن ولی همونطور که در پستهای قبلی دیدیم آفیسر پرونده یکی از دوستان دلارو به قیمت آزاد حساب کرده بود که در شرایط حاضر دلار نیوزیلند میشه حدود 1370 ت

سلام دوستان
    مرسی از اونایی که اطلاعات میدن
    ولی من 3تا سوال مهم دارم : 1- حتما باید نامه پذیرش از دانشگاه رو داشته باشیم تا برای رفتن و تحصیل و زندگی بشه اقدام کرد ؟؟ 2- لطفا درباره دانشگاههای هنر هم صحبت کنید ، من دارم برای علمی کاربردی کارشناسی گرافیک امتحان میدم 3 - من نفهمیدم بالاخره میشه بعد از تحصیل موند اونجا یا نه ؟؟؟!!! یکی میگه میشه یکی میگه نیمیشه و خیلی سخت میگیرن و ... ؟؟؟!!!! من چون کانادا خیلی محاجر زیاد شد پشیمون شدم ،، توروخدااااااااا کمک کنییییییییییددد ؟؟!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط sensatzione نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مرسی از اونایی که اطلاعات میدن
    ولی من 3تا سوال مهم دارم : 1- حتما باید نامه پذیرش از دانشگاه رو داشته باشیم تا برای رفتن و تحصیل و زندگی بشه اقدام کرد ؟؟ 2- لطفا درباره دانشگاههای هنر هم صحبت کنید ، من دارم برای علمی کاربردی کارشناسی گرافیک امتحان میدم 3 - من نفهمیدم بالاخره میشه بعد از تحصیل موند اونجا یا نه ؟؟؟!!! یکی میگه میشه یکی میگه نیمیشه و خیلی سخت میگیرن و ... ؟؟؟!!!! من چون کانادا خیلی محاجر زیاد شد پشیمون شدم ،، توروخدااااااااا کمک کنییییییییییددد ؟؟!!!!!
    سلام دوست عزیز.
    1- شما واسه تحصیل باید حتمن نامه پذیرش داشته باشی تا بتونی کارای داخل ایران رو انجام بدی. 2- بچه ها اینجا از همه نوع رشته ای هستند. نهایتا اگه جواب سوالتونو نگرفتید به فروم استرالیا هم سر بزنید. 3- به نظر من بعد تحصیل همه چیز به خودتون بستگی داره. زیاد فکر اونجاشو نکنید. مرحله به مرحله برید جلو. اصلا شاید پشیمون شدید و خواستید هرچه زودتر برگردید ایران.

مرسی از جوابتون ، پشیمونی که یه هیچ وجه !!!!! الان داشتم از گوگل تصاویر دانشگاه ها و اطرافشو میدیدم ... بیشتر دلم خواست که برم !!!! خوب یک سوال دیگه یهو یادم اومد : اسکالرشیپ همون بورسیه ست ؟؟ اگه معدل خوب باشه احتمالش بیشتر میشه ؟؟ برای کم کردن هزینه ها میشه همخونه پیدا کرد ؟؟ مرسی که جواب میدید ( همگی )

دوستان کسی درمورد اجاره خونه اونورا چیزی میدونه ؟ کلمه bond که همراه قیمت خونه میذارن چیه ؟ ترجمش میشه اوراق قرضه ولی ینی چی ؟؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sensatzione نمایش پست ها
    دوستان کسی درمورد اجاره خونه اونورا چیزی میدونه ؟ کلمه bond که همراه قیمت خونه میذارن چیه ؟ ترجمش میشه اوراق قرضه ولی ینی چی ؟؟؟؟
    همون پول پیشه , معمولا کرایه دو هفته رو به عنوان ‏bond‏ از شما میگیرن و در انتهای قرارداد برمی گردونن.

نقل قول نوشته اصلی توسط k_civ_eng نمایش پست ها
    همون پول پیشه , معمولا کرایه دو هفته رو به عنوان ‏bond‏ از شما میگیرن و در انتهای قرارداد برمی گردونن.
    چه جالب !!! که اینطور ،،، مرسی . ولی چرا اینا به هفته مینویسن مبلغ رو ؟!!! جالبه ... ولی دقت کردین که چقدر گرونه اونورا ... کمترینش تو north island ، palmerston هفته ای 160.000 تومن !!!!!!!!! ​خدا رحم کنه !!!!!!!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid26 نمایش پست ها
    آفیسر من Chris Anderson هستش
    سلام
    ببخشید میشه بگید که وقتیکه افیسر خودشو معرفی میکنه و میگه که افیسر شماست همره اون مدت که برسی پرونده طول میکشه را هم اعلام میکن؟. من ایمیل دریافت کردم که نوشته 11 می افیسر من مشخص میشه. آیا کسی دیگر هم چنیین تجربه داشته؟
    ممنون.