صفحه 18 از 21 نخستنخست ... 89101112131415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 202

موضوع: کارت پایان خدمت برای روادید دانشجویی

ApplyAbroad Veteran
    sahand_a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

پیش فرض پاسخ : چرا سفارت کارت پایان خدمت می خواد؟؟؟!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط sinad نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان. من لیسانسمو گرفتم الان دنبال کارای معافی پزشکیم هستم. الان اگه بخوام برم سفارت چه مدرکی در رابطه با نظام وظیفه بایستی ارائه بدم؟ در ضمن آیا سفارت پاسپورتمو تا دادن ویزا تگه میداره پیش خودش؟ پیشاپیش ممنون.

سلام
    تا اونجایی که من میدونم به سفارت اون نامه‌ای رو باید بدید که نظام وظیفه به وزارت علوم میده و مینویسه که خروج شما برای تحصیل در فلان دانشگاه بلا مانع است.
    در ضمن اگه بخواهید یون نامه رو بگیرید باید وثیقه رو سپرده باشید و در واقع معافیت تحصیلی‌ گرفته باشید که در اون شرایط هم نمیتونید واسه معافیت پزشکی‌ اقدام کنید!
    در مورد پاسپورت هم سفارت پیش خودش نگاه میداره اما شنیدم که اگه برای مواقعی احتیاج تون بشه میتونید برید و ازشون بگیرید.

Member
    رشته و دانشگاه
    Mech. Eng.- University of Victoria

نقل قول نوشته اصلی توسط sahand_a نمایش پست ها
    سلام
    تا اونجایی که من میدونم به سفارت اون نامه‌ای رو باید بدید که نظام وظیفه به وزارت علوم میده و مینویسه که خروج شما برای تحصیل در فلان دانشگاه بلا مانع است.
    در ضمن اگه بخواهید یون نامه رو بگیرید باید وثیقه رو سپرده باشید و در واقع معافیت تحصیلی‌ گرفته باشید که در اون شرایط هم نمیتونید واسه معافیت پزشکی‌ اقدام کنید!
    در مورد پاسپورت هم سفارت پیش خودش نگاه میداره اما شنیدم که اگه برای مواقعی احتیاج تون بشه میتونید برید و ازشون بگیرید.
    ممنونم. ولی من الان واسه معافیت اقدام کردم و تا قبل از اومدن معافیم می خوام ویزا بگیرم. نمیشه؟ آفیسری که بهش ایمیل زدم پرسیدم زنگ زد گفت واسه مرحله اول چیزی از نظام وظیفه نمی خواد بفرستی. در ضمن شما میدونین که آیا فرستادن مدارک با TNT به جای حضوری تاثیر منفی دلره یا نه؟

ApplyAbroad Veteran
    sahand_a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sinad نمایش پست ها
    آیا فرستادن مدارک با TNT به جای حضوری تاثیر منفی دلره یا نه؟

سلام
    خود سفارت که همیشه میگه بهتره با پست بفرستید! به نظر من که هیچ تاثیر منفی‌ نداره!!

Junior Member

سلام
    خانوم من پذیرش برای دکتری گرفته و من هم تو ایران دانشجوی دکتری هستم. من از همون استادی که به همسرم پذیرش داده موافقت برای فرصت مطالعاتی گرفتم.
    اما من می خوام بعنوان همراه اقدام کنم و اسمی از فرصت مطالعاتی نبرم(چرا که هر دو یه استاد داریم). مشکل من اینه که سربازی نرفتم و نمی تونم کارت پایان خدمت ارائه کنم. بعلاوه مجوز خروج من به ازای فرصت مطالعاتی به کانادا صادر شده و نمی تونم اونو به سفارت ارائه کنم. آیا سفارت به داشتن مهر خروج اکتفا می کنه یا اینکه کپی نامه نظام وظیفه رو از من می خواد؟ اگه کسی تجربه مشابه داره ممنون می شم راهنماییم کنه.

Junior Member

سلام
    من با اینکه نامه نظام وظیفرو ارائه نکرده بودم، سفارت تو نقص مدرکم اونو ازم نخواستو دیروز سر 24 روز ویزای مولتیپل 1.5 ساله به من و همسرم داد. فکر نکنم خیلی مدرک مهمی باشه.

سلام
    طبق آخرين اخبار كسايي كه كسر خدمت بسيج دارند (به لحاظ سياسي) بايد تو سفارت نگران باشن؟ يا نه؟ ممنون ميشم كه پاسخ بديد.

ApplyAbroad Veteran
    saeid_plove آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

من دیدم سفارت کارت معافیت خدمت هم می خواد . فامیلی دوم من در کارت معافیتم غلط املایی داره. و من خودم بعد از 5 سال فهمیدم چون خیلی معلوم نبود. در واقع اون وسط یه حرف جا افتاده. البته من دو دفعه هم باهاش پاسپورت گرفتم و افسر پاسپورت متوجه نشده. حالا سوالم اینه ممکنه در سفارت کانادا مشکل زا بشه . اگه متوجه بشن مشکلی پیش می یاد و ریجکت میشه ویزا.؟؟
    The road is better than inn, So shut up! and drive

Junior Member omidba آواتار ها

پیش فرض پاسخ : کارت پایان خدمت برای روادید دانشجویی

سلام دوستان
    من دانشجوی سال آخر لیسانس هستم و الان از معافیت تحصیلی استفاده می کنم. برای سفارت چه مدرکی بابت سربازی باید ببرم؟
    ممنون

سلام، من الآن سرباز هستم و تا آخر تیر ماه سربازیم تموم می شه. بنابراین نمی خوام از معافیت تحصیلی واسه ادامه تحصیل استفاده کنم و می خوام برای مهر برم کانادا، واقعاً نمی دونم چه مدرکی باید برای نظام وظیفه ارائه بدم چون کارت پایان خدتمتم هم خیلی بعد تر از ددلاین فرستادن مدارک برای ویزا به دستم می رسه. اگه از دوستان کسی تجربه ی شبیه من را داشته لطفا پیغام بده. خیلی خیلی ممنون

Junior Member alish1363 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كارشناسي ارشد مهندسي صنايع ـ شريف

با سلام؛ من تجربه مشابه ندارم، ولي فكر ميكنم يك راه داريد، از يگان و يا در حالت ايده آل از خودنظام وظيفه يك نامه بگيريد كه مشغول خدمت هستيد و تا تاريخ ....... ديگه آشخور نيستيد (اميدوارم فقط بخنديد )، همون نامه رو ترجمه كنيد و براي سفارت بفرستيد؛ بعد يك امه هم بذاريد توي پروندتون و توضيح بدهيد كه as soon as possible، براشون ترجمه كارت پايان خدمت ميبريد؛
    به اميد براي خوب
    به اميد روزي كه همه براي ماندن، اينقدر تلاش و تحقيق كنيم؛

مرگا به من که با پر طاووس عالمی، یک موی گربه‌ی وطنم را عوض کنم!