صفحه 2525 از 5471 نخستنخست ... 15252025242524752515251625172518251925202521252225232524252525262527252825292530253125322533253425352575262530253525 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,241 تا 25,250 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

,واقعا ؟

ممنون میشم اگر تجربه مشابه یا مستندی وجود داره برام ارسال کنید ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    شما فعلا نیاز نیست در این مورد اطلاعاتی به اداره مهاجرت بدین. با خیال راحت پاستون رو تعویض کنید. تا زمان پاس رکوئست برای اینکار وقت دارید. موفق باشید
    نوشته اصلی توسط ehsanrسلام دوستان یه راهنمایی کنید لطفا (کسانی که تجربه مشابه دارن)
    همسرم پاسپورتش تا 5-6 ماه دیگه بیشتر اعتبار نداره و نیاز داریم تا عوضش کنیم تا چند هفته دیگه ( در ضمن من تازه آپدیت مدارک فرستادم)
    اول اینکه من اصلا یادم نمیاد که زمان اقدام کپی یا چیزی از پاسها فرستادیم یا نه فقط می دونم تو فرم شماره 1 (1343) شماره پاس همسر و دادم

حالا چطوری آپدیت کنم آفیسر محترم رو ؟ آیا فرم مشخصی هست یا اگر جایی تو OP MANUAL نوشته چطوریه به منم بگین لطفا

قبلا ممنون
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

نقل قول نوشته اصلی توسط f.mirzaei نمایش پست ها
    بچه ها من مدیکالم رو رفتم پیش دکتر ابراهیمی خیلی سحت گیره من اصلا مشکلی نداشتم اما یکسری آزمایش داد نمی دونم برای چی . فکر کنم اشتباه کردم رفتم پیشش
    با تبریک مجدد به دوستانی که مدیکال گرفتن،
    لطفاً اطلاعات مرتبط به پزشکان (نحوه برخورد-سخت گیری-تاخیر در ارسال و موارد مشابه) رو اینجا بذارن تا حداقل در ارسال پاسخ مدیکال دچار مشکل و تاخیر نشیم...
    اولین بودن و جز اولین ها بودن همیشه مشکلاتی داره و البته مسئولیت هایی.... آرزو میکنم همه تو این فروم جز اولین های پاسرکوئست باشن
    ضمناً یه توصیه تکراری (که میدونم عین نصیحت بزرگتر ها تو 14 سالگیمون نچسبه ولی خوب دیگه...) دوستان به جای اتلاف وقت برای پیدا کردن رابطه بین تاریخ ارسال مدیکال و مشخصات پرونده ها،
    در هر سطحی از زبان که هستید بازهم برای زبان وقت بذارین، اینجا همه متخصصن و پرمشغله و البته با ایلتس های بالا ولی مکالمه کاری و بهبود لهجه رو هممون نیاز داریم وخیلی هم نیاز داریم...شاید بعد از رسیدن اونجا کلی انرژِی و وقت و هزینمون برای همین موضوع ساده گرفته بشه...خوب دیگه خیلی مامان بزرگی کردم...بسه
    ویرایش توسط armita_m : May 9th, 2012 در ساعت 10:38 AM
    هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی
    بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanr نمایش پست ها
    ,واقعا ؟

ممنون میشم اگر تجربه مشابه یا مستندی وجود داره برام ارسال کنید ممنون

نوشته اصلی توسط ehsanrسلام دوستان یه راهنمایی کنید لطفا (کسانی که تجربه مشابه دارن)
    همسرم پاسپورتش تا 5-6 ماه دیگه بیشتر اعتبار نداره و نیاز داریم تا عوضش کنیم تا چند هفته دیگه ( در ضمن من تازه آپدیت مدارک فرستادم)
    اول اینکه من اصلا یادم نمیاد که زمان اقدام کپی یا چیزی از پاسها فرستادیم یا نه فقط می دونم تو فرم شماره 1 (1343) شماره پاس همسر و دادم

حالا چطوری آپدیت کنم آفیسر محترم رو ؟ آیا فرم مشخصی هست یا اگر جایی تو OP MANUAL نوشته چطوریه به منم بگین لطفا

قبلا ممنون
    این بحث مدتهاست که در فروم مطرحه و دوستان مطلع مثل پیرسون و معینی عزیز بارها در موردش توضیح دادن. لینک بخصوصی ندیدم ولی صرفا تجربه هاست. ماحصلش اینه که مشخصات فرد در کلیه گذرنامه هایی که داره یکیه ولی شماره های پاسها فرق داره که مهم نیست. حتی پس از نصب ویزا در گذرنامه قدیمی، میشه اونو به جدید انتقال داد ولی نیازی به این کار نیست چون با الصاق دو گذرنامه به هم مشکل قابل حله. حالا برای شما که هنوز به این مرحله هم نرسیدین و صرفا برای مدت اعتبار بیشتر میخواین گذرنامه تونو تعویض کنین که دیگه اصلا نه مشکلیه و نه نیاز به اطلاع دادن. فقط در صورت تعویض، در مرحله مدیکال و قبل از پاس رکوئست کپی دو گذرنامه رو براشون ارسال میکنین.
    ویرایش توسط Pani85 : May 9th, 2012 در ساعت 10:25 AM

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

یه مورد دیگه که بعد 2.5 ماه از تاریخ این پراسس، دیروز DM شد:

http://www.canadavisa.com/canada-imm...739#msg1453739

در ضمن من تا حالا نشنیدم از ویزاآفیس ورشو برای کسی نامه انتظار 6 الی 12 ماه بیاد ولی از بقیه ویزا آفیس ها برای متقاضیان اومده. کسی از ورشو خبر داره چنین موردی رو؟
    ویرایش توسط Pani85 : May 9th, 2012 در ساعت 10:38 AM

یه مورد دیگه که بعد 2.5 ماه از تاریخ این پراسس، دیروز DM شد:

http://www.canadavisa.com/canada-imm...739#msg1453739

در ضمن من تا حالا نشنیدم از ویزاآفیس ورشو برای کسی نامه انتظار 6 الی 12 ماه بیاد ولی از بقیه ویزا آفیس ها برای متقاضیان اومده. کسی از ورشو خبر داره چنین موردی رو؟
    ایشون احتمالاً یا مدرک تقلبی داشته که بعد از استعلام افیسر معلوم شده و یا توی بکگراند چکش یک مشکلی پیدا کردن.... اون نامه ای که میگین مال وقتیه که پرونده واسه اولین بار میره سفارت که دمشق هم داد... اما خوب چون کیس ارسال به ورشو مورد خاص بود دیگه دوباره نفرستادند... گفتن دیگه یهو مدیکال میدیم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shamon1 نمایش پست ها
    خودمونیما این جدول خیلی طرفدار داره ها....لطفا امتیاز مثبت بدین....(فقط یه شوخی بود).....
    نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    ایشون احتمالاً یا مدرک تقلبی داشته که بعد از استعلام افیسر معلوم شده و یا توی بکگراند چکش یک مشکلی پیدا کردن.... اون نامه ای که میگین مال وقتیه که پرونده واسه اولین بار میره سفارت که دمشق هم داد... اما خوب چون کیس ارسال به ورشو مورد خاص بود دیگه دوباره نفرستادند... گفتن دیگه یهو مدیکال میدیم
    منظورتون از استعلام چيه؟ يعني تك تك آدمارو نامه ميزنن محل كارشون يا ... كه ببينن مداركشون درسته؟ اين كه خيلي طول ميكشه؟

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    نه دوست عزیز. این نوع نامه ها الان یکی دو ماهه داره برای متقاضیانی میاد که منتظر مدیکالن و همزمان با ماها هستن.

این جدول رو ببینین:http://www.canadavisa.com/canada-imm...725#msg1453725

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نه دوست عزیز. این نوع نامه ها الان یکی دو ماهه داره برای متقاضیانی میاد که منتظر مدیکالن و همزمان با ماها هستن.

اکثراً هم با ناک کد 0213 هستند. !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط mahista نمایش پست ها
    منظورتون از استعلام چيه؟ يعني تك تك آدمارو نامه ميزنن محل كارشون يا ... كه ببينن مداركشون درسته؟ اين كه خيلي طول ميكشه؟
    نه تک تک با منبع صادر کننده چک نمیکنن بصورت رندوم از یک پرونده چک میشه... مورد دومی که گفتم برای رد شدن احتمالش برای پرونده ایشون و کلاً DM بعد از 2 3 ماه خیلی بیشتره..

بله درست میگین... نه من تا الان نشنیدم که ورشو چنین نامه ای بده حتی سفارت توی پاریس هم چنین نامه ای نمیده.. کلاً مثل اینکه سفارت کانادا تو لندن خیلی خوب با اپلیکنت ها در ارتباطه چون اون مورد تا آخر جون هم که قراره جواب همه پرونده های رو بدن یکی از منابعش نامه ای بود که همین سفارت به یکی از متقاضی ها زده بود...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)