صفحه 2528 از 5471 نخستنخست ... 15282028242824782518251925202521252225232524252525262527252825292530253125322533253425352536253725382578262830283528 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,271 تا 25,280 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

دوستان و سروران گرامی
    لطفاً و خواهشن از ارسال پست های بی محتوا خودداری کنید. همانطور که همگی اقرار به داشتن استرس زیاد افراد گروه دارید، پس لطفاً اگر خبر و یا سوال مهمی ندارید ( که از موثق بودن آن اطمینان ندارید ) آن را ارسال نکنید. واقعاً خواندن و دنبال کردن اخبار در این فروم سخت شده. به خدا هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه یک روز صفحه ای به صفحات قبلی اضافه نشه! و اضافه شدن عدد ارسالها هم هیچ چیزی رو اثبات نمیکنه .
    باور کنید مقایسه بین افراد هیچ فایده ای نداره. و هیچ روالی هم نمیشه از روند بررسی پرونده ها استخراج کرد. به فرض هم که همه با هم یک الگوریتمی رو کشف کردیم. اگه بر اساس اون عمل نکنند، چیکار میخواین بکنین ؟ پس لطف کنید و کمی رعایت کنید .
    در ضمن بنده نه مدیر سایت هستم و نه کلانتر. فقط دوست دارم بیام اینجا و یک سری اطلاعات مفید و اخبار خوب از شما بشنوم .
    به امید موفقیت همه شما عزیزان هر کجا که باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    یکی از دوستان زحمت کشیدن ایمیل زدن به ورشو راجع به مدیکال 38 شغله ها سوال کنن که ایمیلشون رو برگشت زدن گفتن وکیلتون باید سوال کنه....حالا یکی از دوستان که وکیل ندارن و مستقیما خودشون میتونن به ورشو ایمیل بزنن لطف کنن ایمیل بزنن راجع به توقف یا کند شدن مدیکال ها سوال کنن
    پیشاپیش سپاسگزار خواهم بود
    منظور من وكيل نبود منظورم اعتراض به شكل هاي ديگه بود . به وكيل هم همون جوابي رو ميدن كه به شخص ميدن خوب. بهتره مثلا" از bbc فارسي يا اينجور رسانه ها بخوايم برنامه اي واسه اين همه آدم منتظر تهيه كنن.

سلام، در پست قبلی هم گفتم. الان نيز عرض می کنم. وقتی متغيرهای يک مسئله و وزن دهی به آنها در تصميم روشن نيست، چرا اصرار بر پيدا کردن روند صدور مديکال داريد. هيچوقت قابل پيش بينی نبوده و الان هم نيست. قبول کنيد که ناخواسته به شرايط بد گرفتار شديم که واقعا کاری هم از دست بر نمی آيد. دقت کنيد که پايان ماه جون هم نزديک است. فکر کنم بهترين کار اين است که آخر روز ايميل را چک و منتظر و امیدوار باشيم.

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    این یه تحلیل شخصیه ؟ یا خود CIC اعلام کرده جایی ؟
    یکی از دوستان نزدیکمان که در کانادا شرکت داره یک شریک لهستانی داره که یکی از بستگانش در سفارت کانادا در ورشو کار میکنه و آفیسره نقل قولهای زیادی انجام داده که اکثرا" درست بوده این را هم امتحان کنید بد نیست
    حتی تعطیلی بخش ویزای سفارت در ایران را حدود 2 هفته قبلش میدانست جالب اینه که کنی در صحبتهاش گفته بود که رشته های مثل پزشکی را بدون در نظر گرفتن مکانشان در صف انتظار پذیرش میکنند که با این حرف لهستانیه میخواند

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط ramin_320 نمایش پست ها
    دوستان و سروران گرامی
    لطفاً و خواهشن از ارسال پست های بی محتوا خودداری کنید. همانطور که همگی اقرار به داشتن استرس زیاد افراد گروه دارید، پس لطفاً اگر خبر و یا سوال مهمی ندارید ( که از موثق بودن آن اطمینان ندارید ) آن را ارسال نکنید. واقعاً خواندن و دنبال کردن اخبار در این فروم سخت شده. به خدا هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه یک روز صفحه ای به صفحات قبلی اضافه نشه! و اضافه شدن عدد ارسالها هم هیچ چیزی رو اثبات نمیکنه .
    باور کنید مقایسه بین افراد هیچ فایده ای نداره. و هیچ روالی هم نمیشه از روند بررسی پرونده ها استخراج کرد. به فرض هم که همه با هم یک الگوریتمی رو کشف کردیم. اگه بر اساس اون عمل نکنند، چیکار میخواین بکنین ؟ پس لطف کنید و کمی رعایت کنید .
    در ضمن بنده نه مدیر سایت هستم و نه کلانتر. فقط دوست دارم بیام اینجا و یک سری اطلاعات مفید و اخبار خوب از شما بشنوم .
    به امید موفقیت همه شما عزیزان هر کجا که باشید
    درود بر شما دوست عزیز کار ویزا آفیس ها روال داره منتهی چون این روال مربوط به کل جهان است اگر بخواهیم مقایسه انجام دهیم باید خروجی کل آنها را در نظر بگیریم که محال است پس بهتره فقط مطالبی رو که به صحت آن واقفیم یا احتمال صحتشان بالاست ذکر کنیم با امید موفقیت برای همه دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    تکمیل ظرفیت لیست مشاغل کتگوری اسکیل ورکر

سلام این امیر آقا اینجا چی می گه؟ من که نفهمیدم
    عبارت زير از سايت CIC است ولی جمله انتهايی جالب و قابل توجه است.

The cap has been reached. CIC has received 10,000 complete Federal Skilled Worker applications for processing since July 1, 2011.
    However, certain applications are still eligible for processing. From now until June 30, 2012, we will only consider applications:

If new Ministerial Instructions are not issued before July 1, 2012, the current cap of 10,000 new applications will re-set on that date.

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره نمایش پست ها
    تکمیل ظرفیت لیست مشاغل کتگوری اسکیل ورکر

سلام این امیر آقا اینجا چی می گه؟ من که نفهمیدم
    اگه منظور شما این جمله اش هست : "از پرونده هایی که در حال حاضر در اداره مهاجرت کانادا موجود میباشد ، تنها پرونده هایی بررسی میگردند که جاب آفر معتبر داشته باشند" و این شما رو نگران کرده که شاید به ما هم مربوط میشه باید بگم نه چنین چیزی نیست. منظورشون پرونده هایی هست که به سیدنی رسیده و در انتظار دریافت پاسخ از آنجاست!

Member immigrantdr آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    پزشكي-دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    با چه ناک کدی اقدام فرمودید ؟
    سلام.پزشک متخصص 3111

پروسه مهاجرت همه ميدونيم که پروسه زمانبری هستش و اينکه مديکال ها کی مياد اصلاً معلوم نيست و اينجا(داخل اين فروم )هم اگه حرفی زده ميشه صرفاً جهت تبادل اطلاعات و اعلام نظر هستش وگرنه ما نه از سياست های اونا با خبريم و نه واقعاً شخصی رو داخل سفارت داريم که بخواد اطلاعات رو کامل و دقیق به ما بگه و هر حرفی اينجا زده ميشه يا محض اطلاع رسانی دوستان هستش يا اعلام نظر،
    در ضمن اينکه بگيم ارسال مديکال کاملاً متوقف شده خيلی بدبينانست چون بازم میگم شايد دارن سیاست های جدیدی اعمال میکنن یا ممکنه اين 3-4 روز درگير موردهای ديگه ای باشن پس اينقدر به خودتون استرس وارد نکنید ايشالا که به زودی زود هممون مديکال هامون صادر ميشه و جای نگرانی نیست

Junior Member

دوستان برای اینکه شاید یه کم استرسها کم شه اینو میگم
    من فکر می کنم همونطور که اینپراسس ها 3سه شنبه ها اعلام میشد، مدیکال هام 5شنبه ها باشه ، البته تاریخ مدیکال خود من جمعه 4 می هست ولی فکر می کنم برای اینه که این 5شنبه لهستان تعطیل رسمی بوده که به جاش جمعه مدیکا لهارو فرستادن، هنوز یک هفته از تاریخ آخرین مدیکال نگذشته
    امیدوارم این 5 شنبه تعداد زیادی مدیکال داشته باشیم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)