صفحه 2530 از 5471 نخستنخست ... 15302030243024802520252125222523252425252526252725282529253025312532253325342535253625372538253925402580263030303530 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,291 تا 25,300 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط goodluck نمایش پست ها
    در ضمن پرینت حساب بانکی را هم خواستند.

چون اینجا هیچ کس از من سوال نپرسید، من خودم براتون می نویسم

کد 0311
    فوق لیسانس ( خودم و همسرم)
    32 سال
    زبان اورال : 6
    3.5 سال سابقه

بدون فامیل

راستی لندینگ فی را هم خواستند
    با عرض تبریک لطفا زمان دریافت فایل نامبرتون و ا پ شدنتون کی بوده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Halle نمایش پست ها
    تبریک می گم ،خیلی خوب شد جو فروم را عوض کردید. امروز بعد از ظهر از طریق ایمیل دریافت کردید؟
    بله نیم ساعت پیش دو تا ایمیل برام اومد.

یکی مربوط به مدیکال است

دومی نوشته که اصل مدارکتون را پست کردیم و پرینت حساب 6 ماهه خواسته و نفری 490 CDN که فکر کنم همان لندینگ فی است.

حالا نمی دونم با این حساب که گردش نداره چه کار کنم ؟؟؟

ارسال مدارک 17 آگوست 2009
    فایل اول : 6 اکتبر 2009
    فایل دوم : 6 فوریه 2010
    ارسال مدارک به ورشو 12 دسامبر 2011

اینپراسس و درخواست آپدیت 15 مارچ 2012

و کد رشته مربوط است به Managers in Health care

بله نیم ساعت پیش دو تا ایمیل برام اومد.

یکی مربوط به مدیکال است

دومی نوشته که اصل مدارکتون را پست کردیم و پرینت حساب 6 ماهه خواسته و نفری 490 CDN که فکر کنم همان لندینگ فی است.

حالا نمی دونم با این حساب که گردش نداره چه کار کنم ؟؟؟
    گردش حساب رو اگر درخواست میکنن صرفاً برای این هست که مطمئن بشن پول برای خود شخص هست و از کسی همون موقع قرض نگرفته که مبلغ مورد نظر در حساب باشه. بخاطر همین اگر پول تو حساب شما گردش نداشته مهم نیست موضوع اینه که پول کافی دارید. برای همین حساب سپرده هم قبول می کنند.

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

ارسال مدارک 17 آگوست 2009
    فایل اول : 6 اکتبر 2009
    فایل دوم : 6 فوریه 2010
    ارسال مدارک به ورشو 12 دسامبر 2011

اینپراسس و درخواست آپدیت 15 مارچ 2012

و کد رشته مربوط است به Managers in Health care
    خیلی تبریک میگم دوست عزیز

دوستان با این اطلاعات تمامی فرضیه ها به هم میریزه اینکه اگه کسی تاریخ این پراسسش دیرتر شده به نسبت، مدیکالشم دیرتر میاد!!! در ضمن 2009 ای ها هم خوشحال باشن. زیاد فرقی نداره. ایمیل های مدیکال هم معمولا بعد از ظهر میاد پس صبح ها اگه خبری نشد زیاد ناامید نشین. به امید خبرای خوب

اول از همه تبریک به دوست عزیز Good luck
    ممنون که جو نا امیدی که تقریبا داشت سراغ همه رو می گرفت تغییر دادید
    .
    مدیکال شما چند نکته توش هست، یکی اینکه در مارچ اینپراسس شدید (اغلب مدیکالی ها فوریه ای بودند) دوم اینکه بقول پانی جان تمام حدس و گمانهای قبلی رو بطور قاطع رد کرد. تنها چیزی که بین مدیکالها تا حدی جامعیت عام داره آپدیتی بودنشونه. ولی بدلیل مثالهای نقض حتی به آپ دیتی بودن ربطی نداره!
    قبلا هم گفتم تقریبا هر کسی با هر شرایطی که داشته باشه می تونه نمونه مشابه اش رو توی مدیکالی ها ببینه پس بی دلیل دنبال دلیل نباید باشیم!

نقل قول نوشته اصلی توسط ramin_320 نمایش پست ها

نکته دیگه اینکه چرا میگید عمر و وقتتون تلف شده ؟ اتفاقاً از زمانی که شما اقدام کردین برای مهاجرت، میبایست تلاشتون رو بیشتر کنین. حالا اگه درست شد که چه عالی. اگر هم نشد که چیزی از دست نداده اید.
    .
    کاری به کل مطالبی که فرمودید ندارم که باهاش مخالفم ولی می شه یکبار دیگه به این جملتون نگاه کنید "اگر هم نشد که چیزی از دست نداده اید" !!!!
    یک روزی اگه شد کتاب خاطراتم در رابطه با این سه سال رو بنویسم پر فروشترین کتاب سال خواهد شد
    .
    دوست عزیز شاید برای شما و یک عده معدودی اقدام به مهاجرتتون تاثیری در زندگیتون نداشته باشه و بعد از ویزا و یک سفر تفریحی به کانادا شاید به ایران هم برگردید و ویزاتون رو توی کمدتون برای روز مبادا نگه دارین! ولی برای خیلی از ماها تمام زندگیمون (تکرار می کنم تمام زندگیمون تحت تاثیر قرار گرفته) کاملا هم اجتناب ناپذیره!!!
    فکر می کنید بچه هایی که روزی صد بار به اینجا سر می زنن برای یک خبر خوب کار دیگه ای ندارن!!!!! نمی تونن وقتشون رو مفیدتر سپری کنن!!! از همین نکته می تونید متوجه بشید که اقدام به مهاجرتمون چجوری زندگیمون رو تحت تاثیر قرار داده!
    من قبل از اینکه اینجا فعال بشم فرومهای تخصصی کارم و فرومها علمی می رفتم اما الان...
    .
    در ضمن تا حالا 100 بار بحث شده که چرا اینجا مثل چت شده (قبول دارم بعضی از پستها حاوی هیچ مفهومی نیستند و بهتره ...)
    باور کنید اگه 1000 بار دیگه هم بحث بشه باز هم خیلی ها که می یان اینجا و بدلیل ناامیدی سرخورده می شن یک چیزی می نویسن تا شاید یکجوری .... (بازهم می گم من هم این کار رو قبول ندارم ولی مطمئن باش اگه راهی بود تا حالا درست شده بود)

من قبل از اینکه برای بچه ها مدیکال بیاد یه فرضیه دادم و اون این بود که : برای کسایی که ازشون آپدیت خواستند، براشون زودتر مدیکال میاد. این فرضیه تو اون موقع درست خلاف جهت آب شنا کردن بود و تقریبا تمام پیامها اون را نفی کرد. حالا تقریبا این فرضیه با درصد بالایی محقق شد.
    حالا هم می خوام یه فرضیه دیگه و البته تکراری بدم و بهش هم ایمان دارم که تمام اینپراسس شده ها مدیکالشون به زودی شروع می شه - مطططططممممئئئئئن باشید.
    برای آپدیتی ها زودتر مدیکال اومده تا سوء پیشینه اشان باطل نشه ( آخه این ورشویی ها خیلی مهربونن )

Member
    رشته و دانشگاه
    1111

من قبل از اینکه برای بچه ها مدیکال بیاد یه فرضیه دادم و اون این بود که : برای کسایی که ازشون آپدیت خواستند، براشون زودتر مدیکال میاد. این فرضیه تو اون موقع درست خلاف جهت آب شنا کردن بود و تقریبا تمام پیامها اون را نفی کرد. حالا تقریبا این فرضیه با درصد بالایی محقق شد.
    حالا هم می خوام یه فرضیه دیگه و البته تکراری بدم و بهش هم ایمان دارم که تمام اینپراسس شده ها مدیکالشون به زودی شروع می شه - مطططططممممئئئئئن باشید.
    برای آپدیتی ها زودتر مدیکال اومده تا سوء پیشینه اشان باطل نشه ( آخه این ورشویی ها خیلی مهربونن )
    سلام goodluck عزیز
    با تبریک فراوان به شما که در اینجا ملتی را خوشحال کرد
    به نظرتون حدودا کی این پراسس های بدون آپدیت ممکنه براشون مدیک جان بیاد؟یعنی با این حساب ما حتما باید منتظر بشیم تا اکثر آپدیتی ها مدیک دریافت کنند؟

در ضمن تحلیل جالبی دادید در مورد سو پیشینه چون حداقل این دلیل که ارائه دادید تا حدی با عقل جور درمیاد که دوباره از این افراد سو پیشینه نخوان
    CIO: 10 Dec 2009
    Medical:16 Dec 2013
    Pass Request: 10 October 2014

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MSC Nursing, MSc student of Medical Journalism, at SUMS

سلام
    وارد سآيت cic نميشه بشيم فكر كنم دارن روي سآيت كار ميكنند توصيه ميكنم فردا application status رو چك كنيد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)