صفحه 2532 از 5471 نخستنخست ... 15322032243224822522252325242525252625272528252925302531253225332534253525362537253825392540254125422582263230323532 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 25,311 تا 25,320 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)

نقل قول نوشته اصلی توسط ramin_320 نمایش پست ها
    سلام خدمت شما دوست عزیز
    شما فرمودید شرح وظایف رو ریز نوشتین یا مثل نمونه CIC ?
    خوب اگه سایت مرجع نمونه ارائه داده چه دلیلی داره ازش الگو نگیرید . اگه ریز شرح وظایف نیاز بود اونو مثال میزد. به هرحال به نظر من بهترین کار این به نظر میومد که با رعایت همان قالب کلی گوئی که خودش پیشنهاد داده عمل کنیم و اگه جائی لازم بود کمی ریز تر شرح وظایف رو در کنارش اضافه کنیم ( نه خیلی مفصل )
    البته این رو هم خدمتتون عرض کنم، اگر در این مورد مشکلی باشه، از شما شرح وظایف جدید خواهند خواست، همانطور که از یکی از دوستان بنده درخواست کرده اند که شرح وظایف رو مجدد ارسال کند تا بررسی کنند چقدر شغلشان با کد انتخابی مرتبط بوده.
    امیدوارم موفق باشید و همیشه شاد
    ممنون بابت جواب... من شرح وظایف نداشتم و ازم آپدیت خواستند بنابراین نمی تونم ریسک کنم و منتظر یه آپدیت برای آپدیتم باشم. ضمنن من در حین کار فوق لیسانس خوانده ام و چون کارم شیفتی بوده تمام وقت هم کار کرده ام. از نظر سابقه مشکلی ندارم و خیلی بیشتر از مدت درخواستی دارم. حالا نمی دونم برای اون مدت که درس خوانده ام گواهی نیمه وقت بگیرم یا همان تمام وقت؟!
    شما هم شاد و پیروز باشید.

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

نقل قول نوشته اصلی توسط lidan نمایش پست ها
    جماعت جدی و بروکراتیکی که هی میایند و میگین این جا حرف های بی ربط نزنید و پیش بینی و تحلیل های الکی نکنید تا ملت جواب سوالاشون را بگیرند، شما هم نمی تونستید جواب منو بدین؟! من کلی سوال دارم اما یکی دو باری که پرسیدم -به جز یه نفر - هیچ کس جواب نداده. تازه خواهشم کردم که مثلن نادیده نگیرید. ظاهرن ماهیت این فروم تغییر کرده. خوب چه اشکالی داره اگه کسی جواب سوالی نمی ده و مشکلی حل نمی شه بزارین مردم به شوخی و درد دلشون برسن!
    سلام . نوع سوال جنابعالی به گونه ای بود که من تصور کردم برای اون دوستی که مدیکالشون اومده نوشتین. من از شما عذر خواهی میکنم . به هر حال : من خودم شرح وظایفم رو جوری نوشتم که با شرح CIC یکی هستش البته نه کپی ولی هر شرح همون مفهومی رو میرسونه که توی سایت بود ( البته به توصیه وکیلم) . شرح وظایفتون اگه با سایت زیاد اختلاف داشته باشهاحتمالا رد میشه پس سعی کنین شبیه به اون باشه.
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    كامپيوتر ٠٢١٣

سلام، من جديد هستم ، با اين مشخصات:
    ٣٨ ساله، كد رشته ٠٢١٣، مجرد، ايلتس ٣ تا high و ١ moderate ، فاميل دارم تو كانادا، فايل اول ٧ دسامبر ٢٠٠٩، فايل دوم ١١ فوريه ٢٠١٠، انتقال به ورشو ١٢دسامبر٢٠١١، inprocess ٢٢ فوريه ٢٠١٢
    ميشه به جدول اضافم كنيد؟ مرسي

Junior Member

سلام
    ممنون می شوم اطلاعات من را وارد جدول کنید.
    39 ساله ، متاهل
    NOC 4121 ، درخواست آپدیت دریافت نکرده ام
    sydney receive date=3/3/2010 --------- file#1 date=2/6/2010 --------- file#2 date=21/9/2010 ---------warsaw Transfer date=20/12/2011 ---------inprocess date=10/2/2012

Junior Member

اینها هم اطلاعات منه:
    We received your application for permanent residence on August 10, 2009.

We transferred your application to the Warsaw office on October 6, 2009. The Warsaw office may contact you.

We transferred your application to the Warsaw office on December 12, 2011. The Warsaw office may contact you.

Your application was reviewed and we started processing on January 31, 2012.
    متاهل
    34 سال سن
    کد 4131
    آیلتس 7
    سابقه کار 6 سال

و

دوستان من یه سوال دیگه دارم. الان که فرم های اولیه را نگاه کردم متوجه شدم وکیلمون به جای من و همسرم فرم ها را امضا کرده. این به نظرتون مشکلی ایجاد نمی کنه؟!

دوستان من یه سوال دیگه دارم. الان که فرم های اولیه را نگاه کردم متوجه شدم وکیلمون به جای من و همسرم فرم ها را امضا کرده. این به نظرتون مشکلی ایجاد نمی کنه؟!
    اگر شبیه امضاء شما و همسرتان امضاءکرده باشند مشکلی ایجا نمیشود.

نقل قول نوشته اصلی توسط armin494 نمایش پست ها
    اگر شبیه امضاء شما و همسرتان امضاءکرده باشند مشکلی ایجا نمیشود.
    اصلن شبیه نیست! من موندم از کار این وکلا... کلی اشتباه داره تو فرم. بعدشم خودش یه امضا انداخته زیرش.

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

اصلن شبیه نیست! من موندم از کار این وکلا... کلی اشتباه داره تو فرم. بعدشم خودش یه امضا انداخته زیرش.
    اصلا نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امضای روی فرمها باید با امضای روی پاسپورت یکی باشه!!!!!!!!!!!!!!! اصلا امکان نداره. شما روی پاسپورتتون نمونه امضاتون هست . یادمه من وقتی میخواستم اقدام کنم روی پاسپورتم نمونه امضا نداشت وکیلم گفت اونجا رو امضا کنم تا روی کپی پاسپورت نمونه امضام باشه. بعد چون راه دور بودم انتهای فرمها رو امضا کردم براش فرستادم.
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

پس شما باید امضاء خودتون را از این به بعد هر کجا که لازم شد شبیه امضاهایی که وکیلتون کرده انجام دهید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)