سلام، من عضو جديد هستم ، با اين مشخصات:
31 ساله، كد رشته 0711(مدیریت پروژه و ساخت)، رشته اصلی معماری، مجرد، ايلتس 6،tef b1 , فایل نامبر اول 23 مارچ 2010 ، فایل نامبر دوم 2 سپتامبر 2010 ، انتقال به ورشو 20 دسامبر2012، اینپراسس 16 فوريه ٢٠١٢
ویرایش توسط darya30 : May 10th, 2012 در ساعت 12:33 PM
این کار وکیل محترمتون غیر قانونیه و می تونه به جرم جعل امضا چند سالی آب خنک بخوره. ولی بهر حال برای اینکه قطعا شما هم مندرجات فرمهاتون رو قبول دارید و نمی خواهید که روند کار به مشکلی بر بخوره بهتره که دقت کنید امضا پاسپورت , امضا فرمها و سایر امضا هاتون ترجیحا با امضای جناب وکیل شبیه باشه .
اقدام برای کد 0631: 27 ژانویه 2010 /// ارسال مدارک به دمشق: 20 جون 2010 /// انتقال از دمشق به ورشو: 25 دسامبر 2011 /// این پروسس ورشو : 29 فوریه 2012 /// مدیکال :دریافت 20 جون //// دریافت مدیکال فرزند جدید: 2 سپتامبر /// پاسپورت ریکوئست : 16 اکتبر
با وکیل محترم تماس بگیرید و مطلب رو از ایشون جویا بشین . بهترین کار همینه . احتمالا ایشون تجربه زیادی تو این موارد دارن (موکلهای بسیاری که اینگونه امضاشون جعل شده) شاید هم شما اشتباه میکنید. به نظرم بچه های اینجا نمیتونن کمک کنن در این مورد چون واقعا خاص است و ممکنه شما به بیراهه بروید. پس ابتدا با وکیل (مشاور) خودتون تماس بگیرین و اصل مطلب, علت، و راهکار رو جویا بشید و درنهایت لطف کنید بچه های این فروم رو در جریان بگذارید تا تجربه ای به اندوخته هایشان اضافه بشود . ممنون.
ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا
می گم الان که ازم آپدیت خواستند امضا را فرم های قبلی چک می کنند یا با کپی پاسپورت؟
ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
زنگ می زنم ولی از حالا جوابشو می دونم. می گه مهم نیست. فامیل مادرم و اسم خواهرم را به فارسی (زیر تایپ انگلیسی) اشتباه نوشته می گه مهم نیست. تاریخ یکی از گواهی کارهای منو اشتباه وارد فرم کرده، می گه مهم نیست. علیرغم اصرار من گفت شرح وظایف لازم نیست و چیز اضافی نفرست، حالا که آپدیت اومده می گه قانون جدیده و برای حدود 20 نفر دیگه هم خواستند! می گم پس چرا به حرف من که علم غیب داشتم گوش ندادین؟! حالا باید کلی هزینه کنم برم ایران واسه شرح وظایف و وکیل بی وجدان![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)