صفحه 12 از 66 نخستنخست ... 234567891011121314151617181920212262 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 657

موضوع: University of North Carolina Charlotte

Junior Member

پیش فرض پاسخ : University of North Carolina Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط fffaezeee نمایش پست ها
    قبل از این که برین دانشگاه این واکسن ها رو باید برای این دانشگاه بزنین، خود این برگه رو هم پرینت بگیرین ببرین انستیتو پاستور مهر بین المللشو بزنن...
    مرسی بابت اطلاعاتت ، این فرم رو برای باقی دانشگاه ها هم می شه استفاده کرد

Senior Member saeedsharif آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi1363 نمایش پست ها
    مرسی بابت اطلاعاتت ، این فرم رو برای باقی دانشگاه ها هم می شه استفاده کرد
    نخیر، فرم دانشگاه های مختلف با هم فرق می کنه ولی آیتم هاش می تونه مشابه باشه
    واقعا که!!!

Junior Member

سلام بچه ها. من آماتورم. رام بندازین. آقا من ترمی 7 هزارتا فاند TAبردم. ماهی 700 تا هم فاند RA (هر دوش 9 ماه در سال). بهمم گفتن جواب Tuition Award ام وسط جولای میاد. بعد میخوام نظرتون رو بدونم. الان سیستم چیه؟ من اون فاند رو نبرم، یعنی باید Tuition رو خودم بدم؟ نمیرسه پولم که فک کنم. میرسه؟
    سوال بعدی اینکه اصلاً شهریه ترمی برای دکترای مهندسی چنده؟
    سوال بعدی اینکه، تو offer نوشته بود که deffer خبری نیست و اگه به موقع نیاین همه چی کنسله. این که خیلی بده. من همچین چیزی نشنیدم اصلاٌ که حتی بیان اکیداً ذکر هم بکنن که آقا دیفر میفر تعطیله. در بدترین حالت شنیدم که هیچی نمینویسن. خوب در بهترین حالت هم که اصلاً offer ملت بیش از 9 ماه اعتبار داره. این رو چه طور ارزیابی میکنید؟ یعنی ما اگه خدایی نکرده ویزا نگیریم، باید مستقیم از ترکیه عازم خدمت مقدس سربازی بشیم که.

Senior Member saeedsharif آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط pooya_3a نمایش پست ها
    سلام بچه ها. من آماتورم. رام بندازین. آقا من ترمی 7 هزارتا فاند TAبردم. ماهی 700 تا هم فاند RA (هر دوش 9 ماه در سال). بهمم گفتن جواب Tuition Award ام وسط جولای میاد. بعد میخوام نظرتون رو بدونم. الان سیستم چیه؟ من اون فاند رو نبرم، یعنی باید Tuition رو خودم بدم؟ نمیرسه پولم که فک کنم. میرسه؟
    سوال بعدی اینکه اصلاً شهریه ترمی برای دکترای مهندسی چنده؟
    سوال بعدی اینکه، تو offer نوشته بود که deffer خبری نیست و اگه به موقع نیاین همه چی کنسله. این که خیلی بده. من همچین چیزی نشنیدم اصلاٌ که حتی بیان اکیداً ذکر هم بکنن که آقا دیفر میفر تعطیله. در بدترین حالت شنیدم که هیچی نمینویسن. خوب در بهترین حالت هم که اصلاً offer ملت بیش از 9 ماه اعتبار داره. این رو چه طور ارزیابی میکنید؟ یعنی ما اگه خدایی نکرده ویزا نگیریم، باید مستقیم از ترکیه عازم خدمت مقدس سربازی بشیم که.
    آقا من یک رفیقی دارم UNCC ، می گه معافیت از شهریه برای دانشجوهای دکترا تقریبا 99%ه . نگران شهریه نباش. به defer هم فکر نکن، اگه سریع اقدام کنی، حتما سر زمان مقرر می گیری
    واقعا که!!!

Junior Member

مرسی ازت سعید. آقا حالا یه سوال دیگه. شرایطم جوریه که خودم هم یکم تمایل به دیفر دارم. یکم که بیشتر. آخه انتخاب اولم یه جورایی آمریکا نیست. یعنی میخوام ویزای یو اس رو بعد از مشخص شدن تکلیف ویزای دگه ام اقدام کنم. یعنی راقب به دیفرم. اصلاً به همین دلیل هم خیلی خودم لفتش میدم. حالا با این حال نظرت چیه؟ آیا دیفرش باز هم همین دردسرهای دوباره فاند بوردن رو داره؟ یا یه کلک باسه 70 دلار؟

Member
    رشته و دانشگاه
    فردوسی مشهد- برق قدرت ... University of North Carolina at Charlotte

پویا جان در تا بحثه به نظرم:
    1- دانشگاه به هر حال ازت میخاد دوباره اپلای کنی. برای graduate school بهتره یه دلیل خوب ارائه بدی.
    2- فاند:
    2-1: RA رو احتمالن بتونی defer کنی. باید استاد رو قانع کنی دیگه. اما ممکنه استاد ازت ناراحت شه و یا اگه internship گرفته باشه برات بگه من به فلان شرکت قول داده بودم و .... به هر حال ریسک داره.
    2-2: اینو باید بچه ها کمک کنن. منم مطمئن نیستم. اما فک کنم پرونده TA ها هر سال ترم august باز میشه. یعنی می ترسم خدایی نکرده ترم 2 بهت TA ندن.

Junior Member

مرسی از توجهتون. بهانه که همون زمان بندی خوبه. استادش بدفرم پایمه. ناراحت نمیشه. RA رو هم احتمالاً که درست کنه برام. TA رو هم حالا یک ترم هم ندن دیگه مهم نیست. Tuition Waiever رو هم که دوستان میگن انگار کلاً اوکی هست. بنابراین یه کارایی باسه دیفرش احتمالاً بشه کرد.
    آقا ویزا آخه اگه ندن مولتیپل ستمه. بابا چقدر آخه جون بکنیم به خاطر فرار از ... من اگه میدونستم شانس ویزای مولتی برای عمران زیاد هست، با کله می او مدم شارلوت. به نظرم شماها راست میگین. این سیستمی که من دیدم از دانشکده هاش، تا 2 سال رنکش میاد 40. شک نکنید. حالا من خودم گیج شدم که چه کنم والا.

Member
    رشته و دانشگاه
    فردوسی مشهد- برق قدرت ... University of North Carolina at Charlotte

اگه استاد پایس خوبه TA هم دیگه اهمیت نداره اینجوری.
    این tuition waiver کی میگه ok هست؟ مطمئنی اونم defer میشه؟

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط pooya_3a نمایش پست ها
    این سیستمی که من دیدم از دانشکده هاش، تا 2 سال رنکش میاد 40. شک نکنید..
    با عرض تبریک...خوشحالم که یکی دیگه به جمعمون اضافه شد...میشه بگین از چه نظر این جمله رو میگین؟
    I love you USA

Junior Member

بله میگم. من والا مقایسه که میکنم تو عمران. این دانشگاه رنکش 80 هست. ولی دانشگاه های دیگه 80 هستند و یا بالاتر واقعاً faculty به مراتب کم تعداد تر و کم رمق تر رو دارند. تو عمران که مطمئنم با faculty اون یکی دانشگاه کارولینای شمالی (که رنکش 20 فکر کنم) قابل رقابته. بقیه دانشگاه های رنک 80 تو فیلدی که من هستم، 1 استاد یا 2 تا استاد یا دیگه خودکوشی کنن 2 استاد فعال و 1 دونه از این پیری ها دارن. ولی اینجا من 4-5 تا استاد پلنگ دیدم. :-D