سلام بچه ها. من آماتورم. رام بندازین. آقا من ترمی 7 هزارتا فاند TAبردم. ماهی 700 تا هم فاند RA (هر دوش 9 ماه در سال). بهمم گفتن جواب Tuition Award ام وسط جولای میاد. بعد میخوام نظرتون رو بدونم. الان سیستم چیه؟ من اون فاند رو نبرم، یعنی باید Tuition رو خودم بدم؟ نمیرسه پولم که فک کنم. میرسه؟
سوال بعدی اینکه اصلاً شهریه ترمی برای دکترای مهندسی چنده؟
سوال بعدی اینکه، تو offer نوشته بود که deffer خبری نیست و اگه به موقع نیاین همه چی کنسله. این که خیلی بده. من همچین چیزی نشنیدم اصلاٌ که حتی بیان اکیداً ذکر هم بکنن که آقا دیفر میفر تعطیله. در بدترین حالت شنیدم که هیچی نمینویسن. خوب در بهترین حالت هم که اصلاً offer ملت بیش از 9 ماه اعتبار داره. این رو چه طور ارزیابی میکنید؟ یعنی ما اگه خدایی نکرده ویزا نگیریم، باید مستقیم از ترکیه عازم خدمت مقدس سربازی بشیم که.
مرسی ازت سعید. آقا حالا یه سوال دیگه. شرایطم جوریه که خودم هم یکم تمایل به دیفر دارم. یکم که بیشتر. آخه انتخاب اولم یه جورایی آمریکا نیست. یعنی میخوام ویزای یو اس رو بعد از مشخص شدن تکلیف ویزای دگه ام اقدام کنم. یعنی راقب به دیفرم. اصلاً به همین دلیل هم خیلی خودم لفتش میدم. حالا با این حال نظرت چیه؟ آیا دیفرش باز هم همین دردسرهای دوباره فاند بوردن رو داره؟ یا یه کلک باسه 70 دلار؟
پویا جان در تا بحثه به نظرم:
1- دانشگاه به هر حال ازت میخاد دوباره اپلای کنی. برای graduate school بهتره یه دلیل خوب ارائه بدی.
2- فاند:
2-1: RA رو احتمالن بتونی defer کنی. باید استاد رو قانع کنی دیگه. اما ممکنه استاد ازت ناراحت شه و یا اگه internship گرفته باشه برات بگه من به فلان شرکت قول داده بودم و .... به هر حال ریسک داره.
2-2: اینو باید بچه ها کمک کنن. منم مطمئن نیستم. اما فک کنم پرونده TA ها هر سال ترم august باز میشه. یعنی می ترسم خدایی نکرده ترم 2 بهت TA ندن.
مرسی از توجهتون. بهانه که همون زمان بندی خوبه. استادش بدفرم پایمه. ناراحت نمیشه. RA رو هم احتمالاً که درست کنه برام. TA رو هم حالا یک ترم هم ندن دیگه مهم نیست. Tuition Waiever رو هم که دوستان میگن انگار کلاً اوکی هست. بنابراین یه کارایی باسه دیفرش احتمالاً بشه کرد.
آقا ویزا آخه اگه ندن مولتیپل ستمه. بابا چقدر آخه جون بکنیم به خاطر فرار از ... من اگه میدونستم شانس ویزای مولتی برای عمران زیاد هست، با کله می او مدم شارلوت. به نظرم شماها راست میگین. این سیستمی که من دیدم از دانشکده هاش، تا 2 سال رنکش میاد 40. شک نکنید. حالا من خودم گیج شدم که چه کنم والا.
اگه استاد پایس خوبهTA هم دیگه اهمیت نداره اینجوری.
این tuition waiver کی میگه ok هست؟ مطمئنی اونم defer میشه؟
بله میگم. من والا مقایسه که میکنم تو عمران. این دانشگاه رنکش 80 هست. ولی دانشگاه های دیگه 80 هستند و یا بالاتر واقعاً faculty به مراتب کم تعداد تر و کم رمق تر رو دارند. تو عمران که مطمئنم با faculty اون یکی دانشگاه کارولینای شمالی (که رنکش 20 فکر کنم) قابل رقابته. بقیه دانشگاه های رنک 80 تو فیلدی که من هستم، 1 استاد یا 2 تا استاد یا دیگه خودکوشی کنن 2 استاد فعال و 1 دونه از این پیری ها دارن. ولی اینجا من 4-5 تا استاد پلنگ دیدم. :-D
علاقه مندی ها (Bookmarks)