سلام دوستان.ممنون می شم اگر کسی اطلاعی در مورد مدت زمان فرستادن مدیکال تا پس ریکوئست شدن بم بده. من از طریق کبک اقدام کردم الان 4 ماه و نیم میگزره از زمانی که مدیکالم در فرانسه به دستشون رسیده. با تشکر
سلام دوستان.ممنون می شم اگر کسی اطلاعی در مورد مدت زمان فرستادن مدیکال تا پس ریکوئست شدن بم بده. من از طریق کبک اقدام کردم الان 4 ماه و نیم میگزره از زمانی که مدیکالم در فرانسه به دستشون رسیده. با تشکر
سلام دوستان
من شخصا رفتم انکارا ویزامو گرفتم .سه شنبه صبح پاسپورتمو تحویل دادم چهارشنبه صبح گرفتم بدون هیچ سوال و جوابی .
سلام دوست عزیز
شما جزء کدوم گروه هستی؟
خیلی جالبه که آنکارا به شما سریع جواب داده چون معمولا آنکارا به این راحتیها جواب ایمیل نمیدن
این دو تا صفحه ای که لینکشو برات میذارم پیامهای nooshi رو بخون
http://www.applyabroad.org/forum/sho...CAP%29/page838
http://www.applyabroad.org/forum/sho...CAP%29/page840
هم فرومی های عزیز
با سلام . ضمن تبریک به دوستانی که ویزاهاشون رو دریافت کردند ، هنوز کسی از ورشو پاس رکوئست نشده؟؟
سلام دوستان
ظاهرا سایت آن لاین آپدیت شده
یه سر بزنید شاید تغییراتی داشته باشید
من که کماکان in process هستم
به امید این پاس رکوست لعنتی
دوستان منتظر آنکارا
چند ماهی هست که همه ما منتظر هستیم و این باعث شده که از لحاظ روانی تحت فشار زیادی قرار بگیریم و عملا در این گروه به غیر از یک استثنا (خانم Nooshi) هیچ اتفاقی نیفتاده است.
این مساله باعث شده که ما هم با پرداختن تئوریهای مختلف (و گاها بسیار عجیب) مشغول شویم و دائم موجه منفی بدهیم. اگر چند صفحه قبل را بخوانیم وافعا از زندگی و مهاجرت بی زار می شویم.
از دوسنان خواهش می کنم که اینقدر فازه منفی ندهید و با دادن انرژی مثبت حداقل از همدیگر از لحاظ روانی حمایت کنیم.
بسیاری از این امواجه منفی به دلیل عدم مطالعه و تحقیق کافی برخی از دوستان است، اگر به فرومهای دیگر مراجعه کنید می بینید که طی هفته گذشته آنکارا اتفاقا بسیار فعال بوده و بیش از 6 نفر PPR شده اند ( از گروه Spousal) البته نه از گروه ما چون احتمالا آنکارا دارد مطابق اعلامیه روزهای اول به اولویت پرونده های بالای 1 سال می پردازد. و مطمئنا طی یک ماهه آینده نوبت ما می شود و شروع به بررسی پرونده های گروه ما می کنند.
پس خواهش می کنم تا می توانید فاز مثبت بدهید.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
در آخر از دوستان گاها تازه وارد خواهش می کنم کمی از وقت خود را به خواندن پستهای قدیمی تر اختصاص دهند چون وقعا برخی از سوالات روی اعصاب دیگران می رود و متاسفانه هر هفته هم تکرار می شود. انگار برخی بعد از پست کردن پرونده خود برای مدتی اصلا کل موضوع را فراموش کرده بوده اند و یا یک سالی خوابیده بوده اند.
از حالا خواهش می کنم تا می توانید فاز مثبت بدهید تا از روز دوشنبه که افیسر ها به سره کار بر می گردند، دائم خبرهای خوب به ما بدهند.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ويزا افيس : دمشق، ارسال مدارک به سیدنی: 05May2011، دریافت فایل نامبر 25Jun2011 ، درخواست مدیکال 21Nov2011، رسیدن مديکال به پاریس: 10Jan2012، رسیدن ، لندینگ فی و عدم سوء پیشینه به دمشق : 12Jan2012، نقد شدن لندینگ فی : 16Jan2012، رسید 02Feb2012 :Medical document have been received ، پاس رکوئست: 3Aug2012، دریافت ویزا 14Aug12
علاقه مندی ها (Bookmarks)