واکسیناسیون
انستیتو پاستور تهران مرکزی:
آدرس : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور
تلفن : ۹-۶۶۹۵۳۳۱۱
انیستیتو پاستور شمیران:
آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
ساعت کار: ۱۳ - ۸
با توجه به هزینه بالای تزریق واکسن در کشورهای محل مصاحبه، برای صرفه جویی در هزینه میتوانید نسبت به تزریق واکسنهای مورد نیاز و دریافت کارت بین المللی واکسن از انستیتو پاستور اقدام کنید. کارت واکسن بینالمللی توسط انستیتو پاستور تهران بخش بینالمللی به عنوان گواهی، جهت اثبات واکسینه بودن دارنده کارت در خارج از ایران، به افراد داده میشود.
افرادی که جهت دریافت گرین کارت اقدام مینمایند با توجه به سن آنها نیاز به تزریق واکسنهای ذکر شده از طرف سفارت آن کشور را دارند که با مراجعه به انستیتو و با در دست داشتن پاسپورت، این واکسنها تزریق شده و کارت بینالمللی واکسیناسیون دریافت مینمایند. افراد متولد دی ماه ۱۳۳۴ به بعد، در دو نوبت واکسن MMR را حداقل به فاصله یک ماه، افراد ۵۰ سال و یا مسنتر واکسن آنفولانزا و افراد ۶۵ ساله و یا مسنتر نیز واکسن پنوموکوک را دریافت مینمایند. برای تهیه کارت واکسن بین المللی در استان تهران تنها به شعب انستیتو پاستور تهران مراجعه کنید.
نکته: اگر سابقه بیماری از قبل مثلا هپاتیت یا یرقان دارید حتما با پزشک مشاور مشورت و بعد شروع به تزریق کنید.
زمانی که برای دریافت کارت واکسن بینالمللی اقدام میکنید پاسپورت همه افراد را در اختیار داشته باشید.
هر مدرکی دال بر اینکه هرگونه واکسنی قبلاً زدهاید را همراه ببرید. کارت واکسنی که از بچگی تا به حال دریافت کردید را با خودتان ببرید به یکی از شعب انستیتو پاستور و سپس به اتاق شماره ۸ برای گرفتن کارت بین المللی مراجعه کنید، دقت کنید شماره پاسپورت واسم و مشخصات درست در کارت وارد شود.
اگر واکسن هپاتیت بی نزدهاید، نسبت به تزریق آن اقدام کنید؛ بدیهی است در مورد کسانی که قبلا واکسن هپاتیت بی را زدهاند ارائه کارت واکسن جهت درج در کارت بین المللی کفایت میکند.
اگر کمتر از ۱۰ سال از آخرین نوبت تزریق واکسن دیفتری و کزاز به شما میگذرد به مسئول بگویید تا تاریخ حدودی آن را در کارت تان ثبت کند، در غیر این صورت این واکسن به عنوان بوستر یا یادآور به شما تزریق خواهد شد و در کارت با این عنوان ذکر خواهد شد.
واکسن دیگری که بابد تزریق شود واکسن MMR علیه سرخک، سرخجه و اوریون است. انستیتو پاستور این واکسن را تنها برای اطفال تزریق میکند و بالغین باید به کلینیکها یا مراکز بهداشت و درمان مراجعه کنند تا واکسن را تزریق و گواهی برای ارائه به انستیتو پاستور دریافت کنند، یا این که اگر قبلاً تزریق این واکسن را انجام دادهاند گواهی مربوطه یا کارت واکسن خود را ارائه کنند.
نکته: اکثر بالغین متولد سالهای ۱۳۶۰ به بعد در ایران این واکسن را به طور کامل در کودکی دریافت کردهاند لذا معمولاً تنها ذکر تاریخ حدودی دریافت واکسن کفایت میکند و مسئول مربوطه مهر را وارد خواهد کرد.
نکته: به علت این که واکسن MMR از ویروس زنده ضعیف شده بیماریها تولید میشود، هر ماه واکسن نو در سطح تهران توزیع میشود. پزشکانی که در مطب اقدام به تلقیح واکسن میکنند ممکن است از واکسن تاریخ گذشته استفاده کنند. از معدود مراکزی در تهران که همیشه واکسن تازه تزریق میکند، کلینیک دانشگاه تهران واقع در خیابان ۱۶ آذر نبش دانشگاه تهران است. تلقیح واکسن در این مرکز چهارشنبهها صورت میگیرد. قبل از مراجعه به این مرکز با تماس با شماره تلفن ۶۱۱۱۲۸۳ از وجود واکسن تازه اطمینان حاصل کنید.
نکته: در اطفال واکسن MMR در ۲ مرحله به فاصله یک ماه از همدیگر تزریق میشود.
در انتها کارتی به شما داده میشود که نباید در مرکز دیگری آن را پر و یا اضافه و یا مهر کنید پس اگر واکسن دیگری به هر دلیلی در جای دیگری از سرزمینمان زدید یک گواهی در یک سربرگ رسمی از آن مرکز دریافت کنید و با کارت برای ثبت در این کارت که دارای شماره سریال میباشد به انستیتو پاستور ببرید.
نکته: جدیدا به بعضی مراجعین برگه سفیدی داده میشود که مسئول مربوطه تاکید دارد که این همان کارت واکسن بین المللی است. به هیچ وجه زیر بار نروید و از آنها همان کارت زرد رنگ را درخواست نمایید.
نکته: واکسن هپاتیت بی دارای سه مرحله میباشد. مرحله اول که ذکر شد. مرحله دوم یک ماه بعد از مرحله اول تزریق و مرحله سوم شش ماه بعد از اولین مرحله تزریق صورت میگیرد. اگر در زمان معاینه پزشکی، نوبت تزریق یکی از مراحل بعدی فرا رسیده باشد، مجبور به تلقیح آن نوبت با هزینهای بالا در خارج از کشور خواهید شد.
ازدواج یا تولد فرزند پس از دریافت نامه قبولی
ازدواج پس از دریافت نامه قبولی
فرد برنده در قرعه کشی ویزای گوناگونی آمریکا حق دارد اعلام کند که ازدواج کردهاست و تصمیم دارد برای همسرش ویزا بگیرد.
شرایط مورد نیاز
برنده اصلی تا پانزده روز قبل از مصاحبه ویزا خود باید ازدواج خود را اعلام و مدارک را ارسال کند. ازدواج با چند همسر و همچنین ازدواج با جنس موافق قابل قبول نیست. اگر مدارک را ارسال کرده باشید
مدارک مورد نیاز
برنده اصلی باید فرمهای بهروز شده DSP-122 و DS-230 و مدارک ازدواج خود و همسرش را برای مرکز کنسولی کنتاکی (KCC) ارسال کند. در مواردی که پرونده به جریان افتاده باشد لازم است این مدارک به کنسولگری محل مصاحبه ویزا هم ارسال شود.
تولد فرزند پس از دریافت نامه قبولی
اگر فرد برنده پس از دریافت نامه قبولی صاحب فرزندی شود باید این موضوع را به مرکز کنسولی کنتاکی یا سفارت اعلام کند. مدارک فرزند پس از ترجمه باید به سفارت یا مرکز کنسولی کنتاکی ارسال شود.
معاینات پزشکی
همراه نتایج معاینات پزشکی، یک حلقه CD و یک عکس رادیوگرافی به شما داده میشود
بعد از انجام مراحل فوق برای باید سفر به آنکارا یا ابوظبی جهت انجام معاینات پزشکی و انجام مصاحبه آماده شوید.
قبل از سفر باید از طریق سایت یا تماس تلفنی با مطب پزشک معتمد سفارت، از او وقت بگیرید. اطلاعات پزشکها در بخش آدرسهای ضروری موجود است.
بعد از انجام معاینات پزشکی، باید منتظر شوید تا پاکتی حاوی اطلاعات پزشکی شما به شما تحویل داده شود.
به طور معمول زمان تحویل پاکت در مورد بالغین کمتر از ۲۴ ساعت بعد از انجام معاینات، و در مورد اطفال ۴ روز بعد از انجام معاینات است.
همراه پاکت به شما عکس رادیوگرافی قفسه سینه خودتان نیز داده میشود. این عکس را به سفارت نبرید.
مصاحبه ویزا
با در دست داشتن نتیجه معاینات و تمام مدارکی که قبلاً ذکر شد، در روز مصاحبه در سفارت حاضر شوید.
بعد از دریافت شماره، منتظر شوید تا شماره شما اعلام شود.
در اولین مرحله باید مبلغ 819 دلار آمريكا برای سال 2013 330 دلار (براي هر نفر) بپردازید. مرحلههای بعدی شامل انجام انگشت نگاری، انجام مصاحبه، تصحیح اشتباهات احتمالی در فرمها، قسم خوردن در مورد درستی مطالب بیان شده در مصاحبه یا فرمها هستند که همگی در مقابل افسر سفارت انجام میشوند.
نکته: لازم به ذکر است در سفارت ابوظبی دلار/درهم عمارات و در ترکیه دلار مورد قبول است.
بعد از مصاحبه ویزا
در پایان مصاحبه، اگر کلیرنس (clearance) نخوردید برگهای سفید دریافت میکنید و در صورت نقص مدرک یا کلیرنس خوردن برگهای آبی دریافت میکنید.
اگر شما نیازمند چک امنیتی (معروف بهFBI check یا کلیرنس) باشید، باید مدتی منتظر بمانید تا جواب این چک امنیتی آماده شود. برای چک کردن جواب کلیرنس نیز باید به سایت سفارت مربوطه مراجعه کنید و منتظر باشید تا شماره کیس نامبر خود و تاریخ رفتن به سفارت برای گرفتن ویزای خود را مشاهده نمایید.
آدرسهای ضروری
آدرس پیگیری جواب کلیرنس افرادی که در آنکارا مصاحبه شدهاند: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html
آدرس پیگیری جواب کلیرنس افرادی که در ابوظبی مصاحبه شدهاند: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
آدرسهای پستی و ای-میل سفارتها
سفارت آمریکا در آنکارا:
AMERICAN EMBASSY ANKARA
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - TURKEY
Phone: +90-312 455-5555
Fax: +90-312 467-0019
E-mail: webmaster_ankara@state.gov
سفارت آمریکا در امارات:
Embassy Operation Hours
P.O. Box 4009, Abu Dhabi, UAE
Phone: +971-2 414 2200
E-mail: abudhabiIV@state.gov
آدرسهای مراکز پزشکی برای گرفتن گواهی آزمایشات پزشکی
پزشک یا مرکز پزشکی تلفن تماس ساعت کاری نشانی اینترنتی موقعیت
دکتر مهمت و هندان اونگان +90-532-245-1388 ۱۹ - ۹ http://www.doctorun.com
mungan@duzen.com.tr آنکارا / ترکیه
بیمارستان آمریکایی
Güzelbahçe Sokak
+90-212-311-2501
+90-212-311-2502 روزهای هفته: ۱۸ - ۸
شنبهها: ۱۳ - ۸
http://americanhospitalistanbul.com استانبول / ترکیه
New Medical Center 02-6267267 ابوظبی / امارات
Ahalia Hospital 02-6262677 ابوظبی / امارات
DR. J.P.R. McCulloch 02-6262677 ابوظبی / امارات
Oasis Hospital 03-7221251 ابوظبی / امارات
The Polyclinic 04-2959444 ابوظبی / امارات
Mideast Polyclinic 04-2216888 ابوظبی / امارات
New Medical Center 04-2683131 ابوظبی / امارات
http://mohajersara.com/thread-5181.html
علاقه مندی ها (Bookmarks)