صفحه 178 از 232 نخستنخست ... 78128168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187188228 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,771 تا 1,780 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

آیا کسی که برای پاییز و زمستان ارز گرفته برای ترم تابستون هم میتونه بگیره؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Amirkabir Uni, Mining Engineering

من برا 5 خرداد درخواست نامه دادم ولی هیچ ایمیلی از نشا نیومده که درخواستم قبول شده یا نه!! کی ایمیل می زنن؟ یه هفته ای می شه ثبت کردم

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid 1362 نمایش پست ها
    من برا 5 خرداد درخواست نامه دادم ولی هیچ ایمیلی از نشا نیومده که درخواستم قبول شده یا نه!! کی ایمیل می زنن؟ یه هفته ای می شه ثبت کردم
    فکر کنم فقط وقتی نقص پرونده و مشکلی باشه ایمیل میزنن ... دلیل نداره بیان به این همه آدم ایمیل بزنن ....

Member alirg آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE

راه و روش جدید را برای گرفتن ارز دانشجویی را می‌شه یکی‌ از دوستان لطف کنن و کامل توضیح بدن
    ممنون
    لطفا خواهشا توروخدا از دادن اطلاعات اشتباه خود داري کنيد، جواب اشتباه شما ممکن زندگي‌ يه نفرو خراب کنه

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid 1362 نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_mc نمایش پست ها
    فکر کنم فقط وقتی نقص پرونده و مشکلی باشه ایمیل میزنن ... دلیل نداره بیان به این همه آدم ایمیل بزنن ....
    اما من فکر کنم که موافقت یا عدم موافقت با درخواست باید اعلام بشه. همونطور که برای سایر بچه ها تو این موضوع تایید یا عدم تایید فرستادن. نوشته ای که در زیر میاد از این لینک گرفتم:http://nesha.msrt.gov.ir/
    "لطفا به این نکته مهم توجه کنید لطفا پس از ثبت درخواست منتظر نتيجه بررسي درخواست خود ازطريق پست الكترونيكي خود یا وضعیت درخواست در لیست درخواست ها یا بخش پیام ها در سامانه نشا باشند و در صورتي كه درخواست شما مورد تاييد قرارگرفت نسبت به واريز مبلغ اعلام شده در اطلاعيه هاي قبلي اقدام و در روز انتخابي خود به محل مورد نظر خود مراجعه فرماييد. درصورت عدم تاييد درخواست، نسبت به ويرايش و اصلاح درخواست خود از طريق سامانه نشا از قسمت مديريت درخواست ها - ليست درخواست ها - ويرايش درخواست اقدام نماييد تا مجدد بررسي درخواست آنها انجام شده و به اطلاع آنها رسانده شود. "
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

نقل قول نوشته اصلی توسط hfmiut نمایش پست ها
    آیا کسی که برای پاییز و زمستان ارز گرفته برای ترم تابستون هم میتونه بگیره؟
    خواهشا یکی به سوال ما جواب بده. ایا کسی که برای دوترم گرفته ارز برا تابستون هم میتونه بگیره؟ اخه من شنیدم دوبار درسال بیشتر نمیشه گرفت.

Senior Member esf11 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hfmiut نمایش پست ها
    خواهشا یکی به سوال ما جواب بده. ایا کسی که برای دوترم گرفته ارز برا تابستون هم میتونه بگیره؟ اخه من شنیدم دوبار درسال بیشتر نمیشه گرفت.
    قبلا چن مورد دادن. تتلاش کنید احتمالا میگیرید

Senior Member esf11 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط alirg نمایش پست ها
    راه و روش جدید را برای گرفتن ارز دانشجویی را می‌شه یکی‌ از دوستان لطف کنن و کامل توضیح بدن
    ممنون
    دوسته من هیچ تغییری نکرده با قبل. فقط به جایه اینکه سیستم به شما وقت میده شما میتونید شهر مورد نظر واسه دریافت نامه و تاریخ مورد نظرتون را انتخاب کنید. همین

Member
    رشته و دانشگاه
    industrial ENG

با سلام. آیا کسی برای ترم Fall2012 به عنوان دانشجوئی که تازه وارد خاک امریکا میشه و ویزاش را هم مالتیپل گرفته باشه ارز دانشجوئی دریافت کرده؟ آیا این صحت داره که بعضی ها میگن به کسی که ویزای مالتیپل داره سخت تر از سینگل ارز می دهند؟ آیا اصلا ربطی داره این موضوع به ارز دانشجوئی گرفتن؟ ممنون میشم راهنمائی کنین.

Junior Member

سلام
    بهترین راه برای اینکه ببینید بهتون ارز میدن یا نه اینه که درخواست خودتو وارد سامانه کنی. اونا خودشون بررسی میکنن و نتیجه رو بهت میگن. اما توجه داشته باش قبل از رسیدن میلشون پول 20 هزار تومن رو ندی. دوستان توجه داشته باشن نتیجه درخواست چه پذیرفته بشه و چه رد بشه حتما از طریق میل بهتون اعلام میشه.