آیا کسی که برای پاییز و زمستان ارز گرفته برای ترم تابستون هم میتونه بگیره؟
آیا کسی که برای پاییز و زمستان ارز گرفته برای ترم تابستون هم میتونه بگیره؟
من برا 5 خرداد درخواست نامه دادم ولی هیچ ایمیلی از نشا نیومده که درخواستم قبول شده یا نه!! کی ایمیل می زنن؟ یه هفته ای می شه ثبت کردم
راه و روش جدید را برای گرفتن ارز دانشجویی را میشه یکی از دوستان لطف کنن و کامل توضیح بدن
ممنون
لطفا خواهشا توروخدا از دادن اطلاعات اشتباه خود داري کنيد، جواب اشتباه شما ممکن زندگي يه نفرو خراب کنه
اما من فکر کنم که موافقت یا عدم موافقت با درخواست باید اعلام بشه. همونطور که برای سایر بچه ها تو این موضوع تایید یا عدم تایید فرستادن. نوشته ای که در زیر میاد از این لینک گرفتم:http://nesha.msrt.gov.ir/
"لطفا به این نکته مهم توجه کنید لطفا پس از ثبت درخواست منتظر نتيجه بررسي درخواست خود ازطريق پست الكترونيكي خود یا وضعیت درخواست در لیست درخواست ها یا بخش پیام ها در سامانه نشا باشند و در صورتي كه درخواست شما مورد تاييد قرارگرفت نسبت به واريز مبلغ اعلام شده در اطلاعيه هاي قبلي اقدام و در روز انتخابي خود به محل مورد نظر خود مراجعه فرماييد. درصورت عدم تاييد درخواست، نسبت به ويرايش و اصلاح درخواست خود از طريق سامانه نشا از قسمت مديريت درخواست ها - ليست درخواست ها - ويرايش درخواست اقدام نماييد تا مجدد بررسي درخواست آنها انجام شده و به اطلاع آنها رسانده شود. "
پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
با سلام. آیا کسی برای ترم Fall2012 به عنوان دانشجوئی که تازه وارد خاک امریکا میشه و ویزاش را هم مالتیپل گرفته باشه ارز دانشجوئی دریافت کرده؟ آیا این صحت داره که بعضی ها میگن به کسی که ویزای مالتیپل داره سخت تر از سینگل ارز می دهند؟ آیا اصلا ربطی داره این موضوع به ارز دانشجوئی گرفتن؟ ممنون میشم راهنمائی کنین.
سلام
بهترین راه برای اینکه ببینید بهتون ارز میدن یا نه اینه که درخواست خودتو وارد سامانه کنی. اونا خودشون بررسی میکنن و نتیجه رو بهت میگن. اما توجه داشته باش قبل از رسیدن میلشون پول 20 هزار تومن رو ندی. دوستان توجه داشته باشن نتیجه درخواست چه پذیرفته بشه و چه رد بشه حتما از طریق میل بهتون اعلام میشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)