با سلام به همه دوستان محترم
برای مستر، فاند 18500 گرفتم. BS پدرم تو ایران (ضامن من) حدود 40 هزار دلار هستش. اگه ضمن تحصیل با مشکل مالی مواجه بشم، برای حساب پدرم مشکلی پیش نمیاد (ازش برداشت نمیشه؟)؟
مرسی از وقت تون
با سلام به همه دوستان محترم
برای مستر، فاند 18500 گرفتم. BS پدرم تو ایران (ضامن من) حدود 40 هزار دلار هستش. اگه ضمن تحصیل با مشکل مالی مواجه بشم، برای حساب پدرم مشکلی پیش نمیاد (ازش برداشت نمیشه؟)؟
مرسی از وقت تون
اين چيزي كه شما ميگي برمبناي سايت قديميه ايرانه، اصلا ارتباطي به سايت ايران نداره. توو يه manual كه وزارت مهاجرات كانادا واسه افيسرها تهيه كرده صريحا گفته شده كه مبناي كار توانايي پرداخت هزينه ها واسه يه ساله، نه واسه كل دوره. يكي از بچه ها حتي لينك اين كتابچه رو هم گذاشته بود قبلا. خواهش ميكنم، خواهش ميكنم، تا وقتي كاملا از يه موضوع مطمئن نيستين اينجوري حكم قطعي صادر نكنيد.
سلام دوستان. BS من تراز میانگین نداره. فقط debit turnover و credit turnover داره ( که فک کنم منظور گردش بدهکار و بستانکاره). حالا اگه همچین گزارشی تفاوت این دوتا رو نشون بده این الزاما به معنای اینکه پول یه روزه ریخته شده نیست, هست؟
کسی پولی از قبل داشته اما برداشت نکرده (حالت پس انداز داشته) حالا گردش بستانکارش از گردش بدهکارش پایینتره. این ایرادی داره به نظرتون؟
ممنون
بچه ها اعتبار BS حتما 1 ماه هست؟ نامه بانک من مال 9 اردیبهشت هست و در بهترین حالت با رسیدن CAQ من 22 خرداد مدارکو میدم به آنکارا! یعنی 1 ماه و 2 هفته از صدور نامه گذشته، به نظرتون برم از بانک نامه جدید بگیرم یا همین ok هست؟ (یعنی به خاطر 2 هفته نامه اعتبارشو از دست می ده؟)
سلام.
1)عدد خاصی واقعا وجود نداره و بستگی به این داره که فاند داشته باشید یا نه. اما به نظرم همین حدود + هزینه سفر هوایی کافی باشه.
2) بهترین کار اینه که یه جور مشخص کنید منبع این پول جدید از کجا بوده اونوقت احتمالا مشکلی ایجاد نمیشه دیگه. اگر هم بتونید از یک بانک دیگه که دیگه تراز میانگین رو نمی زنه بگیرید که خیلی کم ریسک تره. پیشنهاد می کنم مجددا برید یه اون بانک و بیشتر اصرار کنید تا تراز میانگین رو نزنند. موفق باشید
درود،
2 پرسش در مورد BS:
* چه مدت طول میکشه تا حاضر شه؟
* هزینه اش چقدره؟
سپاس![]()
سکه رو هم میشه بعنوان bs استفاده کرد؟
بانک کارگشایی قبول کرده که یه سند بهم بده که نشون بده چقدر ارزش داره ولی سندی که میده لاتین نیست
گفت خودت باید ببری دارالترجمه و ترجمه بشه
مشکلی نیست؟ و اینهم bs محسوب میشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)