نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 206 از 589 نخستنخست ... 106156196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216256306 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,051 تا 2,060 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

Post پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

دوستان نمی دونم اسمشو اطلاعات قابل اعتماد بگذارم یا نه اما به هر حال امروز از سایت اداره مرکزی آمار و داده های کانادا که گزارشات متعددی از هر وزارت ارائه می ده و آدرسش http://www.data.gc.ca هست و لینک
    http://www.data.gc.ca/default.asp?la...t=10#resulttop
    یک سری داده های مربوط به ویزا آفیس ها و وضعیت پرونده ها رو دیدم که ظاهراً مستقیماً از Caips گرفته شده . فایل های به درد بخور برای ما ایرانیها رو که اطلاعات جالب داره پیوست می کنم اما مهترین فایل برای ما 000023 و شیت SW-cases هست به نظر من که تخصیص پرونده ها رو نشون میده بین ویزا آفیس ها و آخرین وضعیت اونها . البته تاریخ آخرین آپدیت مال 6 ژانویه 2012 هست که به هر صورت شاید خیلی از دوستان رو در بر می گیره. . چون ظاهراً این فایل پروتکت شده و نمیشه فریز کرد برای راحتی دیدنش ، من یک فایل گذاشتم خودم برای مقایسه وضعیت دمشق ، آنکارا و ورشو به اسم تخصیصی MI1-3. به نظرم از بین همه نکات حداقل برای من موارد زیر قابل توجه هستند و هر کسی می تونه از داده ها مورد خودش رو بررسی کنه :

1- تا جائیکه ما فهمیدیم پرونده های May 2011 تا 15 جولای 2011 رفته مستقیم دمشق و پرونده های بعدی از 15 جولای تا اول فوریه رفته ورشو مستقیم. پس با در نظر گرفتن این موضوع که از وضعیت دوستان فهمیدیم . در طبقه MI3 وقتی دمشق اعلام کرده در اول ژانویه 2012 هیچ موجودی قابل رسیدگی برای MI3 نداشته و 46 پرونده Selection made شده بودند اما Final Decision نشده بودند ، میشه نتیجه گرفت چون دمشق از ژانویه بسته شده پس همین 46 پرونده در طبقه MI3 که در حقیقت در دو هفته اول جولای در دمشق دریافت شدند به آنکارا منتقل شده اند و اگر خدا بخواد بنده حقیر همین جزء این 46 تا هستم یعنی ؟؟؟ از طرفی موجودی ورشو با 200 پرونده برای 5 ماه و نیم دریافت پرونده زیاد پرت به نظر نمی رسه که از این تعداد 54 پرونده منتظر پردازش های نهایی بودند و یک عده از دوستان جزء این طبق حساب می شن.

2- آنکارا عملاً تنها 13 پرونده MI3 داشته تا ژانویه و این یعنی انتخاب آنکارا برای رسیدگی به پرونده ها درست بوده ؟؟؟

3- راستی هیچ وقت فکر نمی کردم چینی ها و فیلیپینی ها سالی 32 هزار ویزا بگیرند و ما ایرانی ها نزدیک یک چهارمشون ! فایل رو ببینید ! از هندی ها انتظار داشتیم اما ...

4- پارسال بیشتر از 4000 نفر از ایرانی ها سیتیزن شدند که خبر خوبیه به نظرم !

خوش باشید !

کد : 1122 ارسال مدارک : 4 جولای 2011 رسید مدارک : 8 جولای 2011 فایل نامبر : 28 سپتامبر 2011 ویزا آفیس : دمشق - آنکارا بقیه ماجرا : خدا می دونه !!!
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

Senior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط MHYD نمایش پست ها
    دوستان نمی دونم اسمشو اطلاعات قابل اعتماد بگذارم یا نه اما به هر حال امروز از سایت اداره مرکزی آمار و داده های کانادا که گزارشات متعددی از هر وزارت ارائه می ده و آدرسش http://www.data.gc.ca هست و لینک
    http://www.data.gc.ca/default.asp?la...t=10#resulttop
    یک سری داده های مربوط به ویزا آفیس ها و وضعیت پرونده ها رو دیدم که ظاهراً مستقیماً از Caips گرفته شده . فایل های به درد بخور برای ما ایرانیها رو که اطلاعات جالب داره پیوست می کنم اما مهترین فایل برای ما 000023 و شیت SW-cases هست به نظر من که تخصیص پرونده ها رو نشون میده بین ویزا آفیس ها و آخرین وضعیت اونها . البته تاریخ آخرین آپدیت مال 6 ژانویه 2012 هست که به هر صورت شاید خیلی از دوستان رو در بر می گیره. . چون ظاهراً این فایل پروتکت شده و نمیشه فریز کرد برای راحتی دیدنش ، من یک فایل گذاشتم خودم برای مقایسه وضعیت دمشق ، آنکارا و ورشو به اسم تخصیصی MI1-3. به نظرم از بین همه نکات حداقل برای من موارد زیر قابل توجه هستند و هر کسی می تونه از داده ها مورد خودش رو بررسی کنه :

1- تا جائیکه ما فهمیدیم پرونده های May 2011 تا 15 جولای 2011 رفته مستقیم دمشق و پرونده های بعدی از 15 جولای تا اول فوریه رفته ورشو مستقیم. پس با در نظر گرفتن این موضوع که از وضعیت دوستان فهمیدیم . در طبقه MI3 وقتی دمشق اعلام کرده در اول ژانویه 2012 هیچ موجودی قابل رسیدگی برای MI3 نداشته و 46 پرونده Selection made شده بودند اما Final Decision نشده بودند ، میشه نتیجه گرفت چون دمشق از ژانویه بسته شده پس همین 46 پرونده در طبقه MI3 که در حقیقت در دو هفته اول جولای در دمشق دریافت شدند به آنکارا منتقل شده اند و اگر خدا بخواد بنده حقیر همین جزء این 46 تا هستم یعنی ؟؟؟ از طرفی موجودی ورشو با 200 پرونده برای 5 ماه و نیم دریافت پرونده زیاد پرت به نظر نمی رسه که از این تعداد 54 پرونده منتظر پردازش های نهایی بودند و یک عده از دوستان جزء این طبق حساب می شن.

2- آنکارا عملاً تنها 13 پرونده MI3 داشته تا ژانویه و این یعنی انتخاب آنکارا برای رسیدگی به پرونده ها درست بوده ؟؟؟

3- راستی هیچ وقت فکر نمی کردم چینی ها و فیلیپینی ها سالی 32 هزار ویزا بگیرند و ما ایرانی ها نزدیک یک چهارمشون ! فایل رو ببینید ! از هندی ها انتظار داشتیم اما ...

4- پارسال بیشتر از 4000 نفر از ایرانی ها سیتیزن شدند که خبر خوبیه به نظرم !

خوش باشید !

کد : 1122 ارسال مدارک : 4 جولای 2011 رسید مدارک : 8 جولای 2011 فایل نامبر : 28 سپتامبر 2011 ویزا آفیس : دمشق - آنکارا بقیه ماجرا : خدا می دونه !!!
    دوست گرامي تاريخهايي كه اشاره كرديد تاريخ رسيدن به سيدني هست يا تاريخ فايل نامبر هست ؟اگر منظور رسيدن به سيدني باشه پس بايد همه كساني كه تا آخر ژانويه رسيد ن سيدني سروكارشون به ورشو باشه اينطور نيست ؟؟؟؟
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

Junior Member

وكيلم يه ايميل به ورشو زد كه من مديكالمو انجام دادم و اينو جواب دادن
    Dear Sir/Madame ,

This refers to your recent correspondence.

This application is under review due to background checks. We will contact you as soon as we are ready to communicate further requirements. No further correspondence will be entered into in the mean time.

Sincerely,

نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh43 نمایش پست ها
    دوست گرامي تاريخهايي كه اشاره كرديد تاريخ رسيدن به سيدني هست يا تاريخ فايل نامبر هست ؟اگر منظور رسيدن به سيدني باشه پس بايد همه كساني كه تا آخر ژانويه رسيد ن سيدني سروكارشون به ورشو باشه اينطور نيست ؟؟؟؟
    طبق اعلامی که شده پرونده هایی که در ژانویه و بعد از آن فایل نامبر می گیرن از ماه فوریه 2012 به آنکارا انتقال پیدا می کنن به عبارت دیگه آنکارا میشه جای دمشق البته حساب کتابی نداره شاید وقتی آنکارا سرش شلوغه بفرستن ورشو دوباره !!!

سلام دوستان پیش کسوت
    من دارم فایل خواهرم رو که مدیریت بازرگانی خونده اماده می کنم که تا ظرفیت اعلام شد بفرستم بره - و از طرفی شنیدم که main duties کمی تغییر کرده یا میخواهد تغییر کنه . جناب فهیمی و دوستان عزیز دیگر لطفا لینک job duties که مربوط به ناک 1122 میشه رو به من بدید و یا هر راهنمایی دیگر که لازم هست با تشکر فراوان از شما ....

نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza36 نمایش پست ها
    سلام دوستان پیش کسوت
    من دارم فایل خواهرم رو که مدیریت بازرگانی خونده اماده می کنم که تا ظرفیت اعلام شد بفرستم بره - و از طرفی شنیدم که main duties کمی تغییر کرده یا میخواهد تغییر کنه . جناب فهیمی و دوستان عزیز دیگر لطفا لینک job duties که مربوط به ناک 1122 میشه رو به من بدید و یا هر راهنمایی دیگر که لازم هست با تشکر فراوان از شما ....
    سلام

لینک فعلی این است دوست عزیز
    http://www5.hrsdc.gc.ca/noc/english/...spx?val65=1122

لیست جدید اول جون اعلام می‌شه؟
    یکی از دوستای من هم می‌خواد اقدام کنه، منتظره...

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    لیست جدید اول جون اعلام می‌شه؟
    یکی از دوستای من هم می‌خواد اقدام کنه، منتظره...
    طبق اعلام رسمی قبلی بایستی اول جولای اعلام بشه اما به دلیل اینکه ظرفیت همه رشته های 2011 پر شده امکان داره طبق معمول در یک اقدام انقلابی بدون اطلاع رسانی قبلی یک شبه لیست جدید هم اعلام بشه . توصیه می شه بر مبنای همون رشته های سال 2011 کسائیکه قصد اقدام دارند حالت آماده باش داشته باشند !

توي سايت ك.پ هم 6 تا مديكال براي 38 رشته اي ها اومده.

كاش ميشد حدس زد تا كي قراره روند مديكال دادن براي گروه ما متوقف بمونه. اين hold بودن يكمي روي تصميم گيريهاي زندگيمون اثر ميزاره. كي مرخصي بگيريم؟ خونمون رو چيكار كنيم؟ اين پيشنهاد كاري رو چيكار كنم(پيشنهاد كاري همسر) و از اين قبيل كه همش پاسخش اينه حالا اين هفته رو هم صبر كنيم شايد تصميم گيري راحتتر بشه.
    نميشد حداقل اعلام مي كردند آقا جون ما مثلا تا دو ماه به پرونده هاي شما رسيدگي نمي كنيم. حداقل اينطوري يكمي ميشد برنامه ريزي كرد

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    توي سايت ك.پ هم 6 تا مديكال براي 38 رشته اي ها اومده.

كاش ميشد حدس زد تا كي قراره روند مديكال دادن براي گروه ما متوقف بمونه. اين hold بودن يكمي روي تصميم گيريهاي زندگيمون اثر ميزاره. كي مرخصي بگيريم؟ خونمون رو چيكار كنيم؟ اين پيشنهاد كاري رو چيكار كنم(پيشنهاد كاري همسر) و از اين قبيل كه همش پاسخش اينه حالا اين هفته رو هم صبر كنيم شايد تصميم گيري راحتتر بشه.
    نميشد حداقل اعلام مي كردند آقا جون ما مثلا تا دو ماه به پرونده هاي شما رسيدگي نمي كنيم. حداقل اينطوري يكمي ميشد برنامه ريزي كرد
    به نظر من هیچکس نباید زندگی شو توی این پروسه هولد کنه.... باید اینطوری فکر کنید که اصلا قرار نیست جایی برین، هرچند که میدونم حرف مفته و اصلا راحت نمیشه اینطوری بود، اما اگه میشد چی می شد؟!
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)