صفحه 102 از 627 نخستنخست ... 2529293949596979899100101102103104105106107108109110111112152202602 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,011 تا 1,020 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

با سلام به همه دوستان محترم
    برای مستر، فاند 18500 گرفتم. BS پدرم تو ایران (ضامن من) حدود 40 هزار دلار هستش. اگه ضمن تحصیل با مشکل مالی مواجه بشم، برای حساب پدرم مشکلی پیش نمیاد (ازش برداشت نمیشه؟)؟
    مرسی از وقت تون

نقل قول نوشته اصلی توسط albertoili نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان محترم
    برای مستر، فاند 18500 گرفتم. BS پدرم تو ایران (ضامن من) حدود 40 هزار دلار هستش. اگه ضمن تحصیل با مشکل مالی مواجه بشم، برای حساب پدرم مشکلی پیش نمیاد (ازش برداشت نمیشه؟)؟
    مرسی از وقت تون
    نه عزيز من. كسي غير از صاحب حساب كه نميتونه از حساب برداشت كنه

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaghaffari نمایش پست ها
    در مجموع همانگونه که همیشه گفته شده خودتون باید حساب کنید که برای خرجتون (در کل طول داره - بر خلاف بعضی که می گویند برای سال اول طبق سایت قدیمی ایران) پول کافی دارید یا نه.
    اين چيزي كه شما ميگي برمبناي سايت قديميه ايرانه، اصلا ارتباطي به سايت ايران نداره. توو يه manual كه وزارت مهاجرات كانادا واسه افيسرها تهيه كرده صريحا گفته شده كه مبناي كار توانايي پرداخت هزينه ها واسه يه ساله، نه واسه كل دوره. يكي از بچه ها حتي لينك اين كتابچه رو هم گذاشته بود قبلا. خواهش ميكنم، خواهش ميكنم، تا وقتي كاملا از يه موضوع مطمئن نيستين اينجوري حكم قطعي صادر نكنيد.

Member Klamm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature MA

سلام دوستان. BS من تراز میانگین نداره. فقط debit turnover و credit turnover داره ( که فک کنم منظور گردش بدهکار و بستانکاره). حالا اگه همچین گزارشی تفاوت این دوتا رو نشون بده این الزاما به معنای اینکه پول یه روزه ریخته شده نیست, هست؟
    کسی پولی از قبل داشته اما برداشت نکرده (حالت پس انداز داشته) حالا گردش بستانکارش از گردش بدهکارش پایینتره. این ایرادی داره به نظرتون؟
    ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    علوم تغذیه - علوم و تحقیقات تهران

بچه ها اعتبار BS حتما 1 ماه هست؟ نامه بانک من مال 9 اردیبهشت هست و در بهترین حالت با رسیدن CAQ من 22 خرداد مدارکو میدم به آنکارا! یعنی 1 ماه و 2 هفته از صدور نامه گذشته، به نظرتون برم از بانک نامه جدید بگیرم یا همین ok هست؟ (یعنی به خاطر 2 هفته نامه اعتبارشو از دست می ده؟)

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط cehw نمایش پست ها
    بچه ها بانک ساپورتر من به طور اجباری هم میانگین حساب و هم گردش حساب رو میده.
    1) حداقل قابل قبول برای میانگین حساب و هم گردش حساب با خرج حدودی 26000$ (شهریه و زندگی) چه قدر میتونه باشه؟
    2) اکه پول لازم رو به حساب اضافه کنیم و بانک استیتمنت بگیریم، با توجه به اینکه بین میانگین و موجودی تفاوت ایجاد میشه (و تو تاپیک ریجکت نمونه ای بود که یکی از دلایل ردش این بود (#502)) چی کار میشه کرد؟
    سلام.
    1)عدد خاصی واقعا وجود نداره و بستگی به این داره که فاند داشته باشید یا نه. اما به نظرم همین حدود + هزینه سفر هوایی کافی باشه.
    2) بهترین کار اینه که یه جور مشخص کنید منبع این پول جدید از کجا بوده اونوقت احتمالا مشکلی ایجاد نمیشه دیگه. اگر هم بتونید از یک بانک دیگه که دیگه تراز میانگین رو نمی زنه بگیرید که خیلی کم ریسک تره. پیشنهاد می کنم مجددا برید یه اون بانک و بیشتر اصرار کنید تا تراز میانگین رو نزنند. موفق باشید

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Klamm نمایش پست ها
    سلام دوستان. BS من تراز میانگین نداره. فقط debit turnover و credit turnover داره ( که فک کنم منظور گردش بدهکار و بستانکاره). حالا اگه همچین گزارشی تفاوت این دوتا رو نشون بده این الزاما به معنای اینکه پول یه روزه ریخته شده نیست, هست؟
    کسی پولی از قبل داشته اما برداشت نکرده (حالت پس انداز داشته) حالا گردش بستانکارش از گردش بدهکارش پایینتره. این ایرادی داره به نظرتون؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز. شما درست می گید. مشکلی نیست

Member Mana_R آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران - امیرکبیر

درود،

2 پرسش در مورد BS:
    * چه مدت طول میکشه تا حاضر شه؟
    * هزینه اش چقدره؟

سپاس

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

نقل قول نوشته اصلی توسط Mana_R نمایش پست ها
    درود،

2 پرسش در مورد BS:
    * چه مدت طول میکشه تا حاضر شه؟
    * هزینه اش چقدره؟

سپاس
    بستگی به بانک داره.
    به طور میانگین میشه گفت 2-3 روز طول میکشه و حدود 5-10 هزار تومن هزینه داره.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

Junior Member

سکه رو هم میشه بعنوان bs استفاده کرد؟
    بانک کارگشایی قبول کرده که یه سند بهم بده که نشون بده چقدر ارزش داره ولی سندی که میده لاتین نیست
    گفت خودت باید ببری دارالترجمه و ترجمه بشه
    مشکلی نیست؟ و اینهم bs محسوب میشه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)