وقتی میریم که نامه بگیریم باز ویزا رو چک میکنن؟ میشه بگید موسسات چی ازمون میخوان؟
وقتی میریم که نامه بگیریم باز ویزا رو چک میکنن؟ میشه بگید موسسات چی ازمون میخوان؟
سلام دوستای خوبم. این درسته که میگن اگه عکس بدون حجاب اسلامی (روسری) تو ویزا باشه ارز دولتی نمیدن؟ اگه اینطوریه به نظرتون عکس روی اسکن ویزا رو ویرایش کنیم و بعد آپلود کنیم به این امید که روز دریافت نامه حواسشون نباشه و گیر ندن؟ کسی هست که عکسش بدون حجاب بوده باشه و نامه ارز رو دریافت کرده باشه؟
من واسه Fall 2012 عازم دانشگاه ASU هستم. اگر کسی از دوستان هم از ASU پذیرش داره لطفا واسم پیغام بذارید که هماهنگ کنیم.
با درورد فراوان ! یه سوال داشتم.
من پذیرش از یه دانشگاه در کانادا گرفتم ولی بدون فاند! توی نامه ی پذیرشم دقیق مشخص نکرده که چه میزان برای tuition دانشگاه هستش ولی گفته که در کل برای tuition و کتاب و خوراک و... انقدر نیاز داری! من بهشون میل زدم و خواستم که یک نامه ای با ذکر میزان tuition دانشگاه برام بفرستند تا بتونم به وزارت علوم نشون بدم ولی گفتن نمی دیم ولی لینک دانشگاه رو ببینید که توش معلوم هستش!
الان من برای تهیه ی پول tuitionو بقیه ی خرج ارز دولتی می خوام. کسی راهی رو میشناسه که من بتونم ارز داشنجویی بگیرم؟
کجاش مصحکه رو نفهمیدم!
اگه تو نامه پذیرششون می گفتند که من دیگه از شما سوال نمی پرسیدم! سوالم اینکه که الان با پرینت سایتی که میزان tuition رو توش ذکر کرده و یا نشون دادن نامه ی ادمیشن که فاند توش نگرفتم هیچ جوره نمی شه ارز گرفت ؟
باسلام و سپاس فراوان از دانایان این فروم. دوستان یه نکته عجیبی توی پست های قبلی خوندم و میخوام بدونم چقدر سندیت داره .اینکه در نامه گواهی شهریه از دانشگاه ایاباید عین این کلمه tuition fee نوشته شده باشه؟یعنی برای همین یه کلمه ممکنه ارز رو ندن؟ در نامه ای که من از دانشگاه گرفتم تمام ریز مخارج و پرداختیها رو نوشته اما هیچ جا عینا این کلمه tuition fee نوشته نشده و اگر این حرف دوستان درست باشه باید نامه جدیدی بگیرم. آیا کسی تجربه ای داشته که بدون کلمه مورد نظر ارز گرفته باشه؟
دوستان عزیز و خوبم تمامه اینها بهانه بانک هاست واسه ندادن شهریه. شما با جدیت از حقتون دفاع کنید. بهشون بگید این خرجه منه ، شهریه هم از وبسایت بهشون نشون بدید، tuition را با فی بیاد و نیاد هم یه مسخره بازی بیشتر نیس که از عهده بانک های ایران فقط بر میاد. اون عکس با روسری و بی روسری هم شایعه ای بیش نیس.
فقط از حقتون دفاع کنید
با سلام یه سوال داشتم اونم این که اگه یک بار ارز دانشجویی گرفته باشیم برای دفعه بعد باید تمام کارها رو از ابتدا تکرار کنیم یا فقط بریم اون بانکی که توش پرونده ساختیم یعنی باز باید بریم سایت نشا و ثبت نام کنیم در صورتی که ترم قبل این کار ها رو انجام دادیم؟
ممنون از راهنمایتون. میشه بگین شما کی نامه ارز رو گرفتین؟ آخه من اینو از یکی دوستان شنیدم و خیلی هم نگرانشم! یعنی در واقع میخوام تو سایت نشا ویزام رو آپلود کنم ولی نگران این موضوع هستم.
من واسه Fall 2012 عازم دانشگاه ASU هستم. اگر کسی از دوستان هم از ASU پذیرش داره لطفا واسم پیغام بذارید که هماهنگ کنیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)