دوستان نمی دونم اسمشو اطلاعات قابل اعتماد بگذارم یا نه اما به هر حال امروز از سایت اداره مرکزی آمار و داده های کانادا که گزارشات متعددی از هر وزارت ارائه می ده و آدرسش
http://www.data.gc.ca هست و لینک
http://www.data.gc.ca/default.asp?la...t=10#resulttop
یک سری داده های مربوط به ویزا آفیس ها و وضعیت پرونده ها رو دیدم که ظاهراً مستقیماً از Caips گرفته شده .
فایل های به درد بخور برای ما ایرانیها رو که اطلاعات جالب داره پیوست می کنم اما مهترین فایل برای ما 000023 و شیت SW-cases هست به نظر من که تخصیص پرونده ها رو نشون میده بین ویزا آفیس ها و آخرین وضعیت اونها . البته تاریخ آخرین آپدیت مال 6 ژانویه 2012 هست که به هر صورت شاید خیلی از دوستان رو در بر می گیره. . چون ظاهراً این فایل پروتکت شده و نمیشه فریز کرد برای راحتی دیدنش ، من یک فایل گذاشتم خودم برای مقایسه وضعیت دمشق ، آنکارا و ورشو به اسم تخصیصی MI1-3. به نظرم از بین همه نکات حداقل برای من موارد زیر قابل توجه هستند و هر کسی می تونه از داده ها مورد خودش رو بررسی کنه :
1
- تا جائیکه ما فهمیدیم پرونده های May 2011 تا 15 جولای 2011 رفته مستقیم دمشق و پرونده های بعدی از 15 جولای تا اول فوریه رفته ورشو مستقیم. پس با در نظر گرفتن این موضوع که از وضعیت دوستان فهمیدیم . در طبقه MI3 وقتی دمشق اعلام کرده در اول ژانویه 2012 هیچ موجودی قابل رسیدگی برای MI3 نداشته و 46 پرونده Selection made شده بودند اما Final Decision نشده بودند ، میشه نتیجه گرفت چون دمشق از ژانویه بسته شده پس همین 46 پرونده در طبقه MI3 که در حقیقت در دو هفته اول جولای در دمشق دریافت شدند به آنکارا منتقل شده اند و اگر خدا بخواد بنده حقیر همین جزء این 46 تا هستم یعنی ؟؟؟ از طرفی موجودی ورشو با 200 پرونده برای 5 ماه و نیم دریافت پرونده زیاد پرت به نظر نمی رسه که از این تعداد 54 پرونده منتظر پردازش های نهایی بودند و یک عده از دوستان جزء این طبق حساب می شن.
2- آنکارا عملاً تنها 13 پرونده MI3 داشته تا ژانویه و این یعنی انتخاب آنکارا برای رسیدگی به پرونده ها درست بوده ؟؟؟
3- راستی هیچ وقت فکر نمی کردم چینی ها و فیلیپینی ها سالی 32 هزار ویزا بگیرند و ما ایرانی ها نزدیک یک چهارمشون ! فایل رو ببینید ! از هندی ها انتظار داشتیم اما ...
4- پارسال بیشتر از 4000 نفر از ایرانی ها سیتیزن شدند که خبر خوبیه به نظرم !
خوش باشید !
کد : 1122
ارسال مدارک : 4 جولای 2011
رسید مدارک : 8 جولای 2011
فایل نامبر : 28 سپتامبر 2011
ویزا آفیس : دمشق - آنکارا
بقیه ماجرا : خدا می دونه !!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)