صفحه 183 از 232 نخستنخست ... 83133173174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,821 تا 1,830 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    دوست عزیز از بچه هایی که درخواست دادن و بهشون گفته شده که با نامشون موافقت شده بپرسید که چقدر طول کشیده تا بهشون جواب بدن. اونوقت معلوم میشه که مشکلی پیش اومده (که ایشالا اینطور نیست) یا نه داره پروسه خودش رو طی می کنه.(ایشالا که اینطور)
    واسه من هم نوشته به اداره کارشناسی فرستاده شده. درخواستم واسه همین جمعه 5 خرداد هست. 20000 تومان رو بریزیم یا نه؟
    لطفأ راهنمایی کنید که آیا همه اونهایی که رفتن ارز گرفتن براشون ایمیل اومده یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط has نمایش پست ها
    واسه من هم نوشته به اداره کارشناسی فرستاده شده. درخواستم واسه همین جمعه 5 خرداد هست. 20000 تومان رو بریزیم یا نه؟
    لطفأ راهنمایی کنید که آیا همه اونهایی که رفتن ارز گرفتن براشون ایمیل اومده یا نه؟
    تو اين لينكي كه براتون مي ذارم جواب سوالتون در پارگراف يه دونه مونده به آخر هست:
    http://nesha.msrt.gov.ir/nesha/mosha...dent/index.jsp
    طبق اين لينك موافقت يا عدم موافقت به صورت يكي از راههاي ارائه شده بايد اعلام بشه و بعد از اون بايد واريز صورت بگيره. منم نمي دونم مدت زمان پاسخگويي چقدر هست؟ دوستان كسي مي دونه چقدر طول مي كشه تا به درخواست جواب بدن؟
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

دوستان من ثبت نامم کامل شده در سایت..اما الان که میخواستم درخواست نامه معرفی به بانک بدم تو این صفحه تاریخ مطلوب برای دریافت نامه رو زده جمعه 19 خرداد..مگه بازه وزارت علوم جمعه ها؟؟ فقطم همین یه تاریخ رو میشه انتخاب کرد آخه

تو قسمت پذیرش یا گواهی اشتغال به تحصیل باید تاریخ صدور نامه پذیرشمون رو بزنیم یا تاریخ شروع ترم م رو؟ اخه واسه من تاریخ نامه پذیرشم 24 april هست اما تاریخ شروع ترمم 20 aug ..کدومو باید وارد کنم؟
    yesterday is history..tomorrow is mystery..today is a gift..that `s why it is called present..so live in present time

Junior Member ehsan_md85 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    لیسانس مهندسی مواد-سرامیک/آزاد-علوم تحقیقات

سلام

من پذیرش Conditional از دانشگاه Aston دارم. برای دورۀ زبان دارم تا 30 روز دیگه میرم.
    تو سایت نشاء تشکیل پرونده و درخواست وقت کردم. سؤالم این بود:
    1)برای دورۀ زبان که ارزی تعلق نمیگیره. درسته؟
    2)در مورد conditional بودن چطور؟ وقتی که بهم دادن واسه 19 خرداد. یعنی میتونم ارز واسه دوره تحصیلیم رو از الآن بگیرم؟

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan_md85 نمایش پست ها
    سلام

من پذیرش Conditional از دانشگاه Aston دارم. برای دورۀ زبان دارم تا 30 روز دیگه میرم.
    تو سایت نشاء تشکیل پرونده و درخواست وقت کردم. سؤالم این بود:
    1)برای دورۀ زبان که ارزی تعلق نمیگیره. درسته؟
    2)در مورد conditional بودن چطور؟ وقتی که بهم دادن واسه 19 خرداد. یعنی میتونم ارز واسه دوره تحصیلیم رو از الآن بگیرم؟

ممنون
    نه براي دوره زبان ارزي تعلق نمي گيره.
    يعني با درخواستتون موافقت شده و تاييديه موافقت رو دريافت كرديد؟ اگه اينطوره چقدر طول كشيد تا تاييديه صدور نامه به بانك براتون بياد؟
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

Member

سلام دوستان. من پذیرش از کانادا دارم واسه سپتامبر. الان ترم 8 کارشناسیم. میتونم برم نشا ثبتنام کنم؟ این مدرک تصوير گواهي فارغ‌التحصيلي ( نامه دانشگاه به سازمان وظيفه ) چیه؟
    من تابستونم یه واحد دارم. اگه بخوام شهریور برم به مشکل برمیخورم واسه ارز داتشجویی؟
    ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط memp نمایش پست ها
    با درورد فراوان ! یه سوال داشتم.
    من پذیرش از یه دانشگاه در کانادا گرفتم ولی بدون فاند! توی نامه ی پذیرشم دقیق مشخص نکرده که چه میزان برای tuition دانشگاه هستش ولی گفته که در کل برای tuition و کتاب و خوراک و... انقدر نیاز داری! من بهشون میل زدم و خواستم که یک نامه ای با ذکر میزان tuition دانشگاه برام بفرستند تا بتونم به وزارت علوم نشون بدم ولی گفتن نمی دیم ولی لینک دانشگاه رو ببینید که توش معلوم هستش!
    الان من برای تهیه ی پول tuitionو بقیه ی خرج ارز دولتی می خوام. کسی راهی رو میشناسه که من بتونم ارز داشنجویی بگیرم؟

به نظر من 2 تا راه وجود داره
    1- الان با ارز آزاد پرداخت کنید و بعداً رسید پرداخت شهریه را به عنوان سند Tuition به بانک ارائه بدین و ارزتون رو بگیرین
    2- از اون قانون 20 درصد وثیقه استفاده کنید، یک تعهد بدین به بانک که شهریم اینقدر هست و بعد از پرداخت، رسید تایید شده توسط سفارت رو ارائه میدم و 20 درصد وثیقه رو آزاد می کنم.
    ( ممکنه مجبور بشین به چند تا بانک سر بزنین یا حتی چند تا شعبه از یک بانک )

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amir12lan نمایش پست ها
    سلام دوستان

من این چند صفحه اخیر رو خوندم ولی جوابی واسه این سوالم پیدا نشد. من ایشالا اگه ویزام بیاد واسه فال 2012 عازم هستم. نامه پذیرشم هم conditional هست و من باید مدرک دال بر فارغ التحصیلی رو براشون بفرستم تا unconditional شو بم بدن. از طرفی من فاند هم دارم و کامل هم هست.

1- اینطور که از بحث دوستان مشخصه من میتونم تو نشا پروفایل بسازم ولی هیچ تاثیری نداره چون ویزا ندارم، درسته؟
    2- اگه الان نسازم با توجه به اینکه ویزا کانادا دقیقه 90 میاد همیشه، میرسم که قبل رفتنم ارز رو بگیرم؟
    3- من به اندازه ی 2 3 هزار تا بیشتر ارز نمیخوام (در واقع پولیه که میخوام با خودم ببرم)، میشه بهشون بگید که من مثلا فقط 2000 دلار میخوام، یا باید واسه کل هزینه زندگیت تو یک سال ارز بخری؟

مرسی
    با سلام،
    1- درسته، این مطلب چندین بار مطرح شده که بدون ویزا هیچ نامه یا ارزی به کسی تعلق نمیگیره
    2- بستگی به بانک و خودتون داره که برید دنبالش، قبلش با بانک هماهنگی کرده باشید یا نه. پروسه گرفتن ارز از بانک از 5 روز تا چند ماه ممکنه متغیر باشه.
    3- هر چی کمتر بخوایید بانک خوشحالتر هم میشه.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط memp نمایش پست ها
    با درورد فراوان ! یه سوال داشتم.
    من پذیرش از یه دانشگاه در کانادا گرفتم ولی بدون فاند! توی نامه ی پذیرشم دقیق مشخص نکرده که چه میزان برای tuition دانشگاه هستش ولی گفته که در کل برای tuition و کتاب و خوراک و... انقدر نیاز داری! من بهشون میل زدم و خواستم که یک نامه ای با ذکر میزان tuition دانشگاه برام بفرستند تا بتونم به وزارت علوم نشون بدم ولی گفتن نمی دیم ولی لینک دانشگاه رو ببینید که توش معلوم هستش!
    الان من برای تهیه ی پول tuitionو بقیه ی خرج ارز دولتی می خوام. کسی راهی رو میشناسه که من بتونم ارز داشنجویی بگیرم؟
    به دانشگاه کامل توضیح بدید که مجبور هستید مبلغ شهریه رو به صورت جداگانه برای شما بفرستن. باید بفرستن و هیچ دلیلی نداره نفرستن. بگید شما به این مدرک برای انجام کارهای اداری نیاز دارید و باید براتون بفرستن در غیر اینصورت با مشکل مواجه خواهید شد.

البته قبلش با بانک هم صحبت کنید، بانک قبلا موارد زیادی بود که همون پرینت از سایت دانشگاه رو هم قبول میکرد. پس شما هم پرینت رو به بانک نشون بدید همراه با نامه ای که الان در دست دارید، شاید قبول کردن. فقط دقت کنید که هزینه ای که دانشگاه براتون نوشته یه جورایی میتونه به عنوان هزینه رندگی تعبیر بشه و اگه از ماهی 1000 دلار کمتره ممکنه بانک بهونه کنه و بگه هزینه زندگی شما از ماهی 1000 تا کمتره چون دانشگاهتون نوشته اینقدره و بهتون کمتر ارز بدن. این مشکل اجتمالی رو یه جوری حل کنید.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

خواهش میکنم بگید این جمله یعنی چی؟
    درخواست شما در لیست انتظار براي تاييد نهايي قرار دارد تاييد گرديد واز تيرماه مقرري تعلق مي گيرد

برای 5 خرداد ایمیل زدن که مثبت هست. چه مدارکی باید ببرم موسسه؟